Horoskop na týden od 17. ledna: Blíženci potřebují pauzu a Vodnáři objeví svůj skrytý talent

Horoskop na týden od 17. ledna: Blíženci potřebují pauzu a Vodnáři objeví svůj skrytý talent
Potřebujete-li tento týden čas na sebe, svůj domov nebo pro přátelé, určitě si jej umožněte. Hvězdy přejí skutečným prožitkům, setkáním a podpoří nás v uskutečnění našich trvalých záměrů.

Beran

V poslední době jste tak tvrdě pracovali na svých cílech, že jste možná úplně zapomněli na svůj volný čas. Udělejte si tento týden více času na odpočinek a zábavu, Berani. A nemějte obavy, že by vám v profesním životě něco uteklo.

Býk

Načasování nových projektů není správné, Býci. Je těžké začít něco nového, když vám na každém kroku stojí v cestě překážka. Raději svou energii nasměrujte jinam. Když se začnete soustředit na něco jiného, zmírníte neklid a zklamání. 

Blíženci

Udělejte si potřebnou pauzu, Blíženci. Jste-li vyčerpaní, inspirace k vám přestane proudit. Tento týden upřednostněte všechno, co oblaží vaše smysly. Pokud je to možné, tak své povinnosti odložte na další týden a věnujte se odpočinku.

Rak

Zkrášlete si svůj domov, Raci. Pokud plánujete více času trávit doma, můžete si jej udělat tak příjemným a útulným, jak je to jen možné. Učiňte vše, co jste už dlouho odkládali. Kupte si nové ložní prádlo, vyměňte staré ručníky nebo si pořiďte interiérové vůně. 

Lev

Důvěřujte své intuici, Lvi. Pokud se vám něco nepozdává, je lepší od toho upustit a změnit směr. Jste-li odhodlaní, můžete snadno změnit své zlozvyky. Podívejte se na to, co byste mohli změnit ve svém každodenním životě, abyste se cítili lépe.

Panna

Zdá se vám nyní všechno ponuré? Možná se příliš soustředíte na to, co nemáte, namísto toho co máte. Přemýšlejte o darech, které vám byly dány, a na které jste možná trochu pozapomněli.

Váhy

Kupí se vám povinnosti, Váhy? Omezte všechna rozptýlení a soustřeďte se na splnění jednoho úkolu. Udělejte vše proto, abyste jej dokončili a mohli bez výčitek přejít k úkolu dalšímu. Jen tak se vymaníte z kolotoče nedodělků. 

Štír

Co vám chybí, Štíři? V poslední době jste stále nespokojení a schází vám emocionální stabilita. Nyní je správný čas spojit se s tím, co je pro vás opravdu důležité a najít cestu, jak to co vás těší vnést více do svého života.

Střelec

Nesrovnávejte se s ostatními, Střelci. To, že je teď úspěšný někdo jiný než vy, neznamená, že příště se nezadaří právě vám. Pokračujte v tom, co děláte a soustřeďte se na dosahování svých vlastních cílů.

Kozoroh

Tento týden se vše obrátí k dobrému, Kozorozi. Pokud jste ve svém konání v minulém týdnu nebyli úspěšní, nyní se můžete do všeho pustit s nadšením. Poděkujte za příležitosti, které k vám právě přicházejí. 

Vodnář

Tento týden můžete objevit svůj skrytý talent, Vodnáři. Možnosti k jeho projevení se mohou objevit docela nečekaně. Nenechte si ujít šanci a neodmítejte žádné nabídky, které vás alespoň trochu lákají.

Ryby

Tento týden se mohou objevit nečekané výdaje. Soustřeďte se na to, kde můžete ušetřit trochu navíc a dejte si pozor na nákupy z dlouhé chvíle. Pokud přeci jen váháte, obraťte se na své dlouhodobé cíle.

 

Zdroj: