Co nejvíce stresuje jednotlivá znamení

Co nejvíce stresuje jednotlivá znamení
Určitě se všichni shodneme na tom, že stres není nic příjemného. Věděli jste ale, že to, co vás nejvíce stresuje, je do jisté míry způsobeno tím, v jakém znamení zvěrokruhu jste se narodili? Je to tak. My vám přinášíme přehled všech znamení spolu s tím, co je nejvíce stresuje.

Beran (21. března – 19. dubna)

Když se cítíte na dně, jste nemocní nebo máte stres z úkolů, které musíte během dne splnit, zapomínáte, že si občas potřebujete vzít volno a odpočinout si. To je důvod, proč si musíte vyhradit alespoň jeden celý den v týdnu na vše, co vás činí šťastnými a svěžími.

Býk (20. dubna – 20. května)

Býk chce být vždy považován za kompetentního. To je důvod, proč si uděláte čas na to, abyste dělali věci správným způsobem. Stresovat se začnete, když někomu zraňujete city nebo neumíte řešit spory. Musíte se spolehnout na své instinkty a věřit, že vaše skutečná hodnota a čestnost nakonec zvítězí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Malé problémy se k vám mohou dostat a způsobit stres. Slova, která jsou špatně vyslovovaná nebo špatně napsaná, popřípadě auto před vámi, které v provozu troubí, to vše může ve vaší hlavě vyvolat stres. Musíte provozovat činnosti, které zklidní Vaši přehnaně aktivní mysl, jako je jóga.

Rak (22. června – 22. července)

Když se necítíte bezpečně, začnete se automaticky stresovat. Možná se postavíte do popředí, díky kterému se budete zdát tvrdší, než ve skutečnosti jste, ale hluboko uvnitř vás ovlivňuje kritika, vzteklé výbuchy nebo ignorace. Obvykle v sobě držíte své pocity, ale je velmi důležité, aby lidé věděli, co potřebujete, místo toho, abyste se stahovali do své ulity. Dýchejte a nechte věci plynout.

Lev (23. července – 22. srpna)

Stres se ve vás spouští, když nemáte nad situací kontrolu nebo když nevíte, co dělat. Obvyklá porucha počítače vás může během okamžiku poslat z klidného stavu do šílenství. Když nemůžete najít něco, co jste ztratili, smaží vám to obvody. Musíte se naučit, jak se vzdát a přijmout to, co znamená být šťastnější.

Obvyklá porucha počítače Vás může během okamžiku dostat k šílenství, Zdroj: Roman Samborskyi / Shutterstock

Panna (23. srpna – 22. září)

Příliš přemýšlíte, a proto to vede ke stresu. Už jen pomyšlení na to, že uděláte něco nového a neznámého, vás může svazovat. Stresujete se také, když někdo, koho milujete, bojuje nebo má bolesti. Měli byste využít své silné vizualizační schopnosti k tomu, abyste si představovali pozitivní výsledek, místo abyste se snažili věci napravit pro ostatní.

Váhy (23. září – 23. října)

Když se s vámi nezachází férově, stresuje vás to. Budete pak trávit hodiny zvažováním pro a proti konfrontace s někým. V takových situacích musíte reagovat klidně. Dosáhnete lepších výsledků, jakmile budou lidé vědět, na čem jste.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste někdy velmi citliví, což si lidé neuvědomují, protože to příliš dobře skrýváte. Protože máte tichou sílu, hlasitý křik a zvuky vás mohou rychle vystresovat. Cítíte se také nervózní a napjatí, když nemáte dostatek soukromí. Musíte se ujistit, že lidé znají vaše potřeby a hranice, abyste mohli vyjednávat o tom, co bude fungovat dobře pro všechny.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Sedět v provozu je vaše osobní peklo, protože vám jde především o pohyb. Nejste moc nároční na formální události nebo obchodní jednání, a tak vás tyto situace mohou snadno vystresovat. Ujistěte se, že máte venku dostatek času na nakrmení svého neklidu, abyste se necítili omezováni.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Protože od sebe vyžadujete hodně, cítíte se pod tlakem, když se vám nedaří naplnit vaše očekávání. Skončíte tím, že budete procházet „co kdyby“ nebo „kdyby jen“, dokud nebudete mít kontrolu nad svými situacemi. Lékem na to je žít přítomností, protože je to jediné místo, kde lze nalézt radost.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste frustrovaní, když nemůžete bez dobrého důvodu ospravedlnit to, co chcete. Také se neřídíte lidmi, kteří se snaží ohnout vaši vůli podle jejich představ. Cítíte se stresováni tlakem času a obvykle máte pocit, že toho není dost. Zpomalení vám pomůže udělat více práce a také se budete cítit uvolněně.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste velmi soukromá osoba, což znamená, že mluvení na veřejnosti nebo jiné podobné situace pro vás budou stresující. Cítíte se nervózní z hlasité hudby nebo hrubých lidí. Jste nervózní, když nechápete, jak se chránit před invazemi problémů. Musíte zaujmout postoj „toto také přejde“ a být si jisti, že máte spoustu času o samotě na zpracování svých emocí.

 

Zdroje: