Velký horoskop na únor zní velmi zajímavě. Váhy budou mít štěstí v lásce, Štíry čeká krásný únor

Velký horoskop na únor zní velmi zajímavě. Váhy budou mít štěstí v lásce, Štíry čeká krásný únor
Leden byl pro většinu znamení hektický. Nejen v práci, ale i v normálním životě. Je důležité trochu odpočívat a únor je na to ideálním měsícem. Štěstí jak v lásce, tak v osobním životě a zaměstnání se většině znamení lepí na paty, tak se toho nebojte využít.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Berani měli leden nabitý povinnostmi a velkými změnami. Některé změny byly dobré, některé špatné. Takhle to tady prostě už chodí. Pokud jste ale dostali před sebe změnu špatnou, dokázali jste si s ní poradit, ponaučit se a to je na tom to nejlepší! Únor bude pro vás už šťastnější, nebojte. Budete dostávat plno energie od lidí ve vašem okolí a to vás bude neskutečně motivovat. Pokud se dostanete někam do společnosti, vnesete tam dobrou energii, náladu a dokážete všechny pobavit. 

Býk (21. 4. - 21. 5.)

Vaše tendence bránit se změnám vás v únoru může trochu dohonit. Není důvod se ničeho bát, ty změny, které vás čekají, mohou být příjemné a pokud se jim vyhnete tak, jak to máte v oblibě, můžete později i litovat. Tento měsíc vás chce povzbudit k tomu, abyste se zhluboka nadechli, načerpali trochu vnitřní síly a vydali se za dobrodružstvím. 

Blíženec (22. 5. - 21. 6.)

Leden pro vás nebyl moc dobrým obdobím. Byli jste hrozně vystresovaní z toho, abyste stihli vše zaplatit, abyste si někde nenadělali dluhy a pořád se obávali toho, že vám peníze dojdou. Únor je měsíc, který vás má vrátit do normálu. Potřebujete zkrátka načerpat jen trochu energie, a tak nebude na škodu, když si v práci vezmete na pár dní volno a vyrazíte na prodlouženou dovolenou. Nejlepším přítelem pro vás bude domov, kde se budete cítit bezpečně a pohodlně. 

Rak (22. 6. - 22. 7.)

Od začátku roku jedete na 100 procent, a tak by bylo vhodné v únoru trochu polevit. Nic vám neuteče. Práce je náročná, ale vy máte pořád dostatek síly na to se posouvat stále kupředu. Únor pro vás bude zlomový. Budete se rozhodovat, jestli je důležitější vaše zdraví nebo peníze, o které není ve vašem zaměstnání nouze. I v tomto měsíci budete ale stejně jako v lednu vidět velké finanční zisky. Tento měsíc je pro vás nejlepším měsícem, pokud chcete začít podnikat.   

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Pro vás byl leden podobně jako pro raky těžkým obdobím především v práci. V únoru napětí trochu poleví a vy se tak budete moct více věnovat své drahé polovičce. Udělejte si čas a zajděte na společnou večeři a pak si popovídejte doma u televize. Pro vás oba to bude jediný odpočinek, který vás bude uklidňovat. I vy sami pocítíte, že láska se tímto gestem mezi vámi zase o něco zvýšila. Dbejte na to, abyste neudělali nějaké rozhodnutí, kterého byste mohli později litovat. 

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Únor vám přináší možnost, abyste se mohli konečně dostat na preventivní prohlídky, které jsou také důležité, Zajdete si tedy k zubnímu lékaři, ke kosmetičce, k holiči a zařídíte si plno věcí, na které vám v lednu nezbyl čas. Budete mít velké štěstí v lásce. Pokud jste nezadaní, je to nejlepší čas na to, si najít partnera a pomalu se poznávat. Pokud jste zadaní, bylo by vhodné pro toho druhého udělat nějaké gesto, kterým mu dáte najevo, jak moc vám na něm záleží. 

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Poslední dva měsíce pro vás nebyly ideálním obdobím. Budete mít štěstí v lásce podobně jako panny. Budete ale natolik okouzleni svou drahou polovičkou, že si nebudete dávat pozor na to, kam vám mizí peníze. Vaše úspory by se mohly chtě nechtě hodně snížit, což by pro vaši situaci nemuselo být vhodné. 

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Vás čeká krásný únor. Tento měsíc budete mít čas na všemožné úpravy, renovace a bude vás to velice naplňovat. Do svého domova hodíte novou jiskřičku, která změní nejen váš dům, ale i váš pohled na svět. Pořídíte si na sebe tolik nových věcí, které se vám budou líbit a hned, jak budete mít příležitost, ukážete někomu svůj zcela nový šatník. Únor nebude váš nejšťastnější měsíc v lásce, ale za to to štěstí budete rozdávat ostatním. 

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Budete mít motivace na rozdávání. Všichni si z vás budou brát příklad a vás to bude neskutečně posouvat kupředu. Budete šťastní, že si od vás ostatní berou zkušenosti, které potom využívají ve svém životě. Tento měsíc pro vás bude bezpochyby tím nejšťastnějším. Budete mít štěstí jak v kariéře, tak v lásce.  A pokud jste nezadaní? Objevíte někoho, kdo vám tu jiskřičku do života přinese. 

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Minulý rok pro vás byl bezpochyby tím nejtěžším rokem vůbec. Jste zatvrzelí a pořád si myslíte, že máte ve všem pravdu. Uvolněte se, odpočiňte si a urovnejte v tomto měsíci všechno, co jste ten minulý rok a za leden dokázali pokazit. Ti lidé, se kterými jste se pohádali, na vás čekají a jsou ochotni vám odpustit. 

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Budete mít tolik času na sebe a svou drahou polovičku, že už nebudete mít ani nápady, co dělat. Budete koukat na filmy, popíjet víno, smát se, zažívat dobrodružství, no prostě všechno, co většina znamení nestihne ani za celý rok. Začnete také cvičit, a to vás bude dělat neskutečně motivovanými, protože na sobě začnete vidět výsledky. 

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Zasáhne vás něco, co vás bude hodně bolet a bude se to táhnout i do dalšího měsíce. Vaše polovička vám bude dokazovat lásku a bude se snažit vás z toho dostat, ale vám to nebude stačit. Ani v práci to nebude úplně to nejrůžovější. Ale nebojte, čekají vás i dobré měsíce, kde naopak budete mít energie na rozdávaní. 

 

Zdroje: