Jaký typ nevěsty jste podle vašeho znamení?

Jaký typ nevěsty jste podle vašeho znamení?
Svatba je velkým dnem pro každého a pro ženy obzvlášť. Být nevěstou je nádherný zážitek a každá si ten svůj chce opravdu vychutnat. Však taky některé se na ten svůj svatební den chystají dlouho dopředu. Chcete raději rozevlátou, venkovní, nebo naopak tradiční svatbu?  

Beran (21. 3. – 20. 4.) 

Vaše energičnost a vrhání se do všeho se snadno promítne i do svatby. Klidně se vdáte narychlo bez dlouhého plánování. Ostatně vám stačí šaty ve stylu minimalismu, nepotřebujete nějakou róbu, protože i tak oslníte. Často přichystáte něco naprosto neočekávaného. Po obyčejném obřadu musí následovat hlavně pořádná oslava, kde se všichni pobaví. Pak to bude přesně po vašem. 

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Svatbu plánujete opravdu dlouho, protože spěch nemáte v oblibě. Víte, že v jednoduchosti je krása, kterou podpoříte kvalitou. Chcete klasickou romantiku, klidně sáhnete po krajce a nesmí chybět hodně květin. Ty budete mít klidně i na šatech nebo zvolíte ke klasice jiný atypický vzor k doplnění. Musíte být nezapomenutelná nevěsta. Láska k přírodě vás může inspirovat ke svatbě venku. Nejlépe tak, aby proběhl obřad a následná hostina byla na stejném místě. Zjednoduší vám to plánování, kterého máte i tak dost. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.) 

Nejvýraznější na vaší svatbě bude vše na papíře. Oznámení, zasedací pořádek, menu, s tím vším si vyhrajete tak, aby to bylo naprosto originální. Hosty jste schopny požádat i o vyplnění dotazníku, například kvůli jídlu. Ti, co vám neodpoví, pak u vás upadnou v nemilost. Nevěsty v Blížencích se mohou samy ujmout slova při proslovech, což je nezvyklé, ale pro vás samozřejmé. Šaty stačí naprosto jednoduché s výrazným šperkem či jiným doplňkem. Při oslavě rády využijete svatebních her.  

Rak (22. 6. – 22. 7.)  

Vintage klasika hozená do stylu bohémského je přesně pro vás. Klidně se vdáte bosé na dvoře. Přesto je pro vás svatba klíčová životní událost. Rozhodně přípravy neodbudete, jen nepotřebujete velkou pompu okolo. Hlavně, že se vdáváte z té pravé lásky. Možnost svatby na pláži vás může přesvědčit se vdát i celkem narychlo.  

Lev (23. 7. – 22. 8.) 

Jestli nějaká svatba je velkolepá a majestátní, tak právě u Lvic. Svatební šaty jsou působivé stejně jako šperky. Vše musí být zahaleno v luxusu. Váš velký den chcete prožít v obdivu všech zvaných. Jste Lvice, a tedy královny. Svatba bude vznešená a všechny nadchne. Není výjimkou, že vaše svatba je nějak tematicky zaměřená, třeba do retro stylu. 

Vše musí být zahaleno v luxusu, Zdroj: liseykina / Shutterstock

Panna (23. 8. – 22. 9.) 

Jste prostě plánovačky a vlastní svatbu si také zorganizujete samy. Ať je jakkoliv velká, zvládnete to samy. V obavě o hladký průběh vašeho velkého dne se snažíte eliminovat všechny náhody. To bohužel nejde vždy, tak se tím zbytečně nestresujte. Přece si váš velký den nenecháte zkazit. Drobné nedokonalosti si zkuste nepřipouštět. 

Váhy (23. 9. – 23. 10.) 

Vaše svatba bude nezapomenutelná a nejspíš bude jako z pohádky. Koňské spřežení nebo noční ohňostroj bude pro vás to pravé. Milujete vše krásné a sladěné, ve výzdobě nesmí chybět květiny. U šatů se nebojíte doplnit je nějakým barevným detailem, ale i vaše odění musí ladit s okolím. Svatba by měla být romantická, stylová a elegantní. Líbí se vám tradice svatebních slibů a samotný obřad je pro vás důležitý. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Rádi se stavíte na odiv všem, proto je zvláštní, že v případě svatby raději dáte přednost komornějšímu prostředí. Můžete klidně mít na sobě něco netradičního, až provokativního. Vaše svatba je plná emocí a vzájemné lásky, nejraději byste ji prožily jen s partnerem. Až bude zábava v plném proudu, klidně se vytratíte a užijete si to jako novomanželé jen spolu.  

Střelec (23. 11. – 21. 12.) 

Pokud svatbu plánujete, budete mít princeznovské šaty a vše na míru nejen vám, ale i vašemu budoucímu choti. Chce vaše babička svatbu v kostele, ale vy ne? Rozhodně neustoupíte bez ohledu na sváry. Je to přece váš den. Také se ovšem může stát, že se vdáte narychlo třeba někde na dovolené, kde vás přemůže síla okamžiku. Pak jen rozešlete oznámení o svatbě, která už proběhla a máte po starostech. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Vaše svatba bude ryze tradiční. Klasické menu, rozbíjení talíře, vzájemné krmení polévkou či nošení přes práh vás naplní štěstím. Důležité bude, že vše proběhne, jak má. Svatba vás sice proto vyjde na slušnou sumu, ale to vás jistě mrzet nebude. Pokud nechcete klasické šaty, sáhnete klidně i po kalhotovém kostýmu. Přesto budete krásnou nevěstou. 

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) 

Jste jedinečné a taková bude i vaše svatba. Hlavní je, že zde bude okruh dobrých přátel a příjemná atmosféra. Nevyhýbáte se avantgardě a klidně se vdáte naboso někde v lese nebo na naprosto netypickém místě. Šaty, dort i samotný obřad mohou být velmi netradiční, abyste se mohly realizovat. Jako jedinečné nevěsty jste ochotny se vzdát darů a raději podpořit třeba nějakou charitu.  

Ryby (21. 2. – 20. 3.) 

Ideální svatba podle vás bude někde u vody, ať už jde o pláž u moře či louku u oblíbeného rybníčku. Budete jako víly a celá svatba bude pojata romanticky, přírodně a bohémsky. Během příprav se rády zapojíte a naučíte se něco nového, například při výzdobě. Tematické ladění třeba do oblíbeného filmu novomanželů by vás mohlo zaujmout. A nezapomínejte si svou svatbu užít a alespoň na chvíli nepečujte o ostatní, ať si to pořádně užijete. 

 

Zdroje: