Z jaké květiny vychází vaše znamení zvěrokruhu?

Z jaké květiny vychází vaše znamení zvěrokruhu?
Zatímco většina lidí ví, že mají odpovídající vlastnosti, záliby, nesympatie nebo například čísla, která jim určuje jejich znamení zvěrokruhu. Málokdo ví, že hvězdy nám určují i astrologickou květinu. Přečtěte si níže, jaká květina je ta vaše a jaké vlastnosti společně sdílíte.

Beran (21. března – 19. dubna)

Zimoléz jste známí svými mladistvými sklony, jste vášniví, sebevědomí a také veselí. Beran jako první znamení zvěrokruhu znamená stejně jako zimoléz, který kvete brzy na jaře, začátek něčeho nového. Živá červenorůžová barva květu odpovídá ohnivé osobnosti Berana.

Býk (20. dubna - 20. května)

Lilie jako smyslný Býk milujete být zaplaveni láskou. Není tedy překvapením, že vaší květinou je právě vzhledem i vůní, nápadná lilie. 

Blíženci (21. května – 20. června)

Levandule květina, která byla po staletí používaná při mnoha duchovních praktikách, představuje znamení zvěrokruhu dvojčat. Představuje ladnost, klid a harmonii a doplňuje tak společenského Blížence s jeho bujarou a všestrannou osobností.

Rak (21. června – 22. července)

Bílá růže jako Rak jste nápaditou a emocionální osobností. Lákají vás občasná dobrodružství, ale útěchu nacházíte v tom, že se držíte toho, co znáte. Ve stejné vibraci této jemnosti se nachází právě i bílé růže – elegantní, jemné a všeobecně zbožňované.

Bílé růže – elegantní, jemné a všeobecně zbožňované, Zdroj: k-02 / Shutterstock

Lev (23. července - 22. srpna)

Slunečnice jste společenským a otevřeným Lvem, který vykouzlí úsměv na tváři každého, koho potká? Pak není divu, že vaší květinou je právě stejně usměvavá slunečnice. Dokáže otáčet svoji tvář ke slunci podobně jako Lvi na výsluní, když jim věnujeme svoji pozornost.

Panna (23. srpna – 22. září)

Chryzantéma  vaší květinou je ta, která kvete těsně před chladnými zimními měsíci a dobře se jí daří i přes špatné povětrnostní podmínky. Je odolná a má silný charakter stejně jako Panna.

Váhy (23. září – 22. října)

Růže – stejně jako ona jste milováni kvůli vašim jedinečným vlastnostem. Máte tendence kázat i žít bezpodmínečnou lásku a harmonii, kterou ze sebe i vaše růže vyzařuje. Jste spravedlivými, klidnými a vyrovnanými lidmi.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Geránium – stejně jako má geránium plno okvětních lístků, máte i vy jako Štír mnoho stran a nedáváte nikomu úplně najevo, co si vlastně myslíte. Květy geránia rostou ve větších trsech stejně jako Štíři, kteři mají tendence udržovat kolem sebe úzký okruh blízkých přátel a rodiny.

Květy geránia rostou ve větších trsech stejně jako Štíři, Zdroj: Ollga P / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Karafiát jste silní a krásní, láska vládne vašemu životu, a proto vám náleží i karafiát. Ten je symbolem lásky. Jste ohnivým znamením, které je typické svou dobrodružnou povahou, neradi se krotíte a snažíte se mít svoji mysl vždy otevřenou.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Maceška – jako Kozorozi jste známí svou pracovitostí a houževnatostí, rádi sklízíte plody své práce jako čerstvě vyrostlá a nápadná maceška, která odolá i chladnějšímu počasí. Stejně jako Kozorozi, kteří jdou trpělivě ke svému cíli.  

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Orchidej jste Vodnáři, neuvěřitelně energičtí, výstřední a máte kolem sebe spoustu přátel, kterým můžete důvěřovat? Pak není divu, že vaší květinou je právě ona – orchidej. Přirozeně silná, ale zároveň jemně vypadající květina. Její exotický tvar ladí s excentrickou osobností Vodnáře.

Ryby (19. února – 20. března)

Leknín prvkem vás Ryb je voda, proto je právě toto spojení na místě. Toto vodní znamení je typické sněním, nápaditostí a citlivostí. Jejich životní postoje jsou podobné prostředí, ve kterém rostou lekníny – mělká jezírka a okraje pomalu tekoucích toků, klidné a bez bouřlivých vln (okolností).

 

Zdroj: