Partnerský horoskop na víkend 15. - 16. ledna: Raky čeká romantické setkání a Vodnáři okouzlí partnera svou sebejistotou

Partnerský horoskop na víkend 15. - 16. ledna: Raky čeká romantické setkání a Vodnáři okouzlí partnera svou sebejistotou
Víkend plný vášně, romantiky a intimních rozhovorů. Avšak jedno znamení se nevyhne partnerským sporům. Podívejte se, co čeká vás.

Beran

Jste-li nervózní z nedokončených pracovních povinností, raději se jim ještě během sobotního dopoledne pověnujte. Večer si tak můžete vyhradit pouze pro svou lásku, aniž byste neustále mysleli na práci.

Býk

Víkend začněte společným večerem třeba tancem při oblíbené hudbě nebo v náruči své lásky u romantického filmu. Buďte ke svému partnerovi pozorní a nezapomeňte na detaily, které má rád. V neděli váš společný čas mohou narušit neodkladné povinnosti, proto si naplno užijte čas, kdy můžete být spolu.   

Blíženci

Tento víkend se můžete osvěžit ve společnosti svého milovaného a strávit s ním kouzelný a nezapomenutelný čas. Ještě více se vaší společné lásce oddáte, odjedete-li na víkend někam mimo civilizaci, kde vás nikdo nemůže rušit. 

Rak

Romantické setkání s vaším partnerem dokáže tento víkend proměnit na nezapomenutelný čas. A pod romantikou si nemusíte představovat jen večeři při svíčkách. Společně si uvařte oblíbené jídlo nebo se vypravte na procházku při západu slunce. Každý nápad je vítaný.  

Lev

Tento víkend můžete pocítit velkou úlevu. Vyhraďte si čas pro svého partnera a pozvěte jej na zajímavé místo, které vás oba osloví. Máte odvahu podniknout něco neobvyklého jako je soukromý striptýz nebo dokonce požádat svou lásku o ruku.   

Panna

Můžete cítit touhu po vyjádření své lásky nebo možná chcete svého milého něčím krásným obdarovat. Chcete-li přijmout dlouhodobý závazek, buďte opatrní a vše si pořádně promyslete.

Váhy

Máte výbornou náladu a snadno tak nadchnete i svého partnera. Nejsou-li zrovna na pořadu dne právě zásnuby, naplánujte si něco speciálního, co vás oba potěší. Zaujměte svého milého a užijte si cenné společné chvíle. 

Štír

Dáte-li svému milovanému trochu prostoru na soukromé aktivity, uleví se vám oběma. V každém případě se vyhněte střetům. Raději si spolu v klidu promluvte, dříve než vyjde najevo nějaké nedorozumění.

Střelec

V nabitém programu budete velmi zaneprázdnění. Možná nebudete moci svému milému věnovat tolik času, kolik byste chtěli. Buďte k sobě upřímní a řekněte si hned, jak na tom jste. Možná společně dokážete vymyslet jiný program. 

Kozoroh

Gratulujeme, tento víkend se vám opravdu vydaří. Budete obdarováni nebo vám váš partner připraví nějaké překvapení. Nezůstávejte však dlouho v práci nebo u přátel, mohli byste se snadno minout. 

Vodnář

Tento víkend se cítíte sebejistě a můžete svého milence snadno potěšit. Překvapíte také sami sebe. Sobotní večer může být zcela mimořádný. Nezůstávejte pouze u večeře, pusťte si oblíbenou hudbu a zatancujte si spolu.

Ryby

S vaším milovaným vás čeká intimní rozhovor. Otevřete partnerovi své srdce a prozkoumejte společně vaše nejhlubší tužby. Možná spolu naleznete něco, co vás samotné překvapí. 

 

Zdroj: