Najděte se v partnerském horoskopu na tento týden. Lvi se setkají se svým stínem, Střelci prožijí skutečně vášnivý týden

Najděte se v partnerském horoskopu na tento týden. Lvi se setkají se svým stínem, Střelci prožijí skutečně vášnivý týden
Je před námi týden plný nostalgie a ne příliš jasné komunikace. Pokud jste se dosud vyhýbali nepříjemnému partnerskému tématu, může si právě teď žádat vaši pozornost.

Beran

Trpělivost je pro vás tento týden klíčová. Mějte po ruce techniky, které vás uklidní, když budou hrozit hádky. Můžete vnímat nostalgii a smutek. Co z minulosti vám v současnosti chybí? Je něco, co byste mohli udělat pro změnu ve vašem vztahu?

Býk

Ujistěte se, že se obklopujete lidmi, kteří jsou v souladu s vaším hodnotovým systémem. Kamarádi vašeho partnera nemusí být zároveň vašimi nejlepšími přáteli. Nebraňte se odlišným zájmům. Ty mohou naopak váš partnerský vztah obohatit.  

Blíženci

V tomto týdnu si neplánujte žádné závazné schůzky. Potřebujete hodně času pro sebe, své aktivity a zájmy. Pokud se vám podaří uskutečnit neplánované rande, pravděpodobně bude tím nejkrásnějším, které jste v poslední době prožili. 

Rak

Začátek týdne přeje odpočinkovým aktivitám, společným večerům a dlouhým rozhovorům. Během týdne se může objevit napětí, které snadno odstraníte díky procházce v zimní přírodě. Prokládejte své povinnosti časem stráveným s partnerem, abyste měli dost času na nezbytnou a upřímnou komunikaci.

Lev

V tomto týdnu se budete muset postavit svému stínu. Nevyhýbejte se proto žádným nepříjemným rozhovorům. Pokuste se přeměnit jakékoliv napětí, které se objeví, v něco smysluplného. Může být bránou k vašim skrytým schopnostem.

Panna

Vyhněte se písemné komunikaci, Panny. Raději zvedněte telefon nebo zajděte vedle do kanceláře a vše vyřešte osobně. V partnerství se snažte vyjadřovat jasně a raději některé důležité věci zopakujte dvakrát. 

Váhy

Tento týden budete ve správný čas na správném místě. Na ostatní budete působit sebevědomě a přitažlivě. Všechny nedorozumění hravě vyřešíte a ještě vám zůstane dostatek energie na romantický večer s partnerem.

Štír

Čeká vás týden jako na horské dráze. V práci příliš úspěchu nezažijete, proto se tento týden soustřeďte na vášeň a romantiku v partnerském vztahu. V každém případě se vyhněte komunikaci s bývalým partnerem, mohli byste spadnout do nastražené pasti. 

Střelec

Tento týden z vás srší jiskry vášně, Střelci. Lidé před vámi mohou utíkat nebo se s vámi pustit do hádky. Přemíru energie můžete vybít sportem či vášnivou nocí s vaší láskou. Je jen na vás, jak tuto energii využijete. 

Kozoroh

Uprostřed týdne se mohou objevit obavy z lásky či peněz. Držte se rutiny, případně si najděte činnost, která vás uzemňuje. Věřte, že jakékoliv změny, které se v tomto týdnu ve vašem partnerství objeví, jsou možností k růstu. 

Vodnář

Je před vámi skvělý týden na prohloubení vašeho vztahu. Vaše nápady a myšlenky budou vynalézavé a možná trochu výstřední. Nebraňte se jim, ale zároveň je nenuťte druhým. S partnerem se můžete ponořit do světa kultury a umění.

Ryby

Tento týden bude na vás, abyste udrželi klid a stabilitu ve vašem vztahu. Proto nezapomínejte na tolik potřebnou relaxaci, která vyživuje vaši duši. Dopřejte si voňavou koupel, dlouhou perličkovou sprchu nebo saunový rituál. 

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.astrostyle.com/horoscopes