Jakou energii vyzařujete na základě vašeho znamení zvěrokruhu?

Jakou energii vyzařujete na základě vašeho znamení zvěrokruhu?
Pokud jde o vibrace, každý vyzařujeme jiný druh energie. Je to první, nevědomý dojem, který z někoho získáme ještě před tím, než promluví. Je to to, co nás k určitým lidem přitahuje a co nás v blízkosti jiných lidí nutí k ostražitosti.

Pokud chcete vědět, jakou energii vyzařujete, mohou vám napovědět vaše narozeniny.

Beran (21. 03. – 19. 04.)

Vaše energie je ohnivá, agresivní a dominantní. Vyzařuje z vás nadšení, optimismus a vzrušení. Zároveň však může být vaše energie neklidná a netrpělivá, protože chcete všechno hned. Máte často energii vůdce, někoho, kdo si půjde vytrvale za svým snem nebo půjde do boje, aby bránil to, co miluje.

Díky těmto vlastnostem jste pro jiné lidi jako magnet a snadno vám věří, protože jste zaměřeni na poctivost, čestnost a život s věčnou nadějí.

Býk (20. 04. – 20. 05.)

Vaše energie je smyslná, umělecká, romantická a soustředěná. Rádi tvrdě pracujete pro dlouhodobé výsledky. Vytrvalost se vám ozývá v kostech a nezastavíte se před ničím, dokud nedostanete vše co chcete.

Vaše konání nebývá rychlé, protože chcete vytvořit úrodu, na kterou se lidé mohou spolehnout. Díky tomu jste pevní ve svých přesvědčeních a lidé poznají, že jim vždy budete krýt záda a zůstanete loajální.

Blíženec (21. 05. – 20. 06.)

Vaše energie je živá, energická, společenská a rychlá. Máte rádi různorodé podněty, takže lidé při setkání s vámi vidí, jak jste pohotoví a optimističtí. Střídá se u vás odliv a příliv nápadů, myšlenek a činů, aniž byste sami věděli, kam se budou ubírat dál.

Jste také přirozeně flexibilní a talentovaní, vždy tedy budete mít hojnost nápadů, jak dovést věci ke zdárnému konci.

Rak (21. 06. – 22. 07.)

Vaše energie je obecně sladká, jemná a citlivá. Jste jedním z nejpasivnějších a nejvnímavějších znamení a vaše energie září laskavým a pozorným dojmem. I když z počátku hrajete divadlo, které vás chrání, máte v sobě hlubokou citlivost.

Díky své neochvějné loajalitě a oddanost vzbuzujete v ostatních dojem, že vám lze přirozeně důvěřovat a že pokud se vám otevřou, zavedete je do svého vnitřního kruhu.

Lev (23. 07. – 22. 08.)

Vaše energie je vždy zářivá a silná, pokud ji správně využijete, bude k vám lidi přirozeně přitahovat, v opačném případě vás mohou považovat za příliš prudké nebo domýšlivé.

Vaše energie je doslova větší než život, nadšená, kreativní a extravagantní, tato nekonečná bujnost může lidem umožnit, aby vám okamžitě důvěřovali nebo se začali bát vašeho přirozeného nároku na autoritu.

Panna (23. 08. – 22. 09.)

Vaše energie je často klidná, přízemní a skromná. Vaše přirozená náklonnost k analyzování může lidi přitahovat jako stálá síla. Vždy působíte intelektuálním dojmem, což vám dává výhodu při přesvědčování jiných.

Snažíte se na ostatní zapůsobit svým důvtipem a schopností plánovat a organizovat. Ve většině situací působíte klidně, i když se tak vnitřně cítit nemusíte.

Jakou energie vyzařujete vy?, Zdroj: lenina11only / Shutterstock

Váhy (23. 9. – 22. 10.)

Vaše energie je jako zrcadlo. Vaše přirozená schopnost okouzlovat druhé pramení z nechuti ke konfliktům a touhy po míru, harmonii a štěstí. Jako přirození vyjednavači dokážete působit logicky i citlivě zároveň.

Díky schopnosti, dát druhým pocit důležitosti, jste vřelé a společenské a máte jedinečnou schopnost vnést jednotu do skupiny lidí.

Štír (23. 10. – 21. 11.)

Vaše energie je vášnivá, tajemná a hypnotická. I když můžete mít díky své intenzitě špatnou pověst, dodává vám tato přirozená síla auru autority. Jste také mistry svádění a celý život se učíte tajemstvím rafinovanosti.

Bez ohledu na to, zda k vám lidé chtějí být přitahováni nebo ne, vaše energie působí jako magnet. Ze své podstaty víte, jak k sobě přilákat kohokoli se vám zamane.

Střelec (22. 11. – 21. 12.)

Vaše energie je spontánní, impulzivní, vášnivá a optimistická. Je často doplněna mladistvým elánem a to k vám přitahuje spousty lidí.

Vaše přirozené světlo ostatní nadchne a snadno vnese do každé situace smích a humor. Jste také velmi starostliví, zejména k těm, kteří se k vám chovají s úctou.

Kozoroh (22. 12. – 19. 01.)

Vaše energie je často rezervovaná, disciplinovaná a odhodlaná. Můžete tak působit uzavřeně. Ve svých plánech a činech rádi vystupujete logicky a prakticky. To vám pomáhá přirozeně přitahovat lidi, kteří mají rádi jistotu.

Díky této trpělivosti se vaše energie cítí pevná a silná a neochvějně si věří. To může u jiných vzbudit důvěryhodnost, zejména proto, že působí tak opatrně a soustředěně.

Vodnář (20. 01. – 18. 02.)

Vaše energie je analytická, názorově vyhraněná, pevná a nezávislá. Za všech okolností se snažíte působit jako autorita.

Tato naprostá oddanost vašemu přesvědčení může lidi inspirovat k následování. Také však může způsobit, že s vámi lidé otevřeně nesouhlasí a vzdorují vám.

Ryby (19. 02. – 20. 03.)

Vaše energie je emocionální, citlivá, nápaditá a romantická. Dokážete lidi přirozeně okouzlit svou fantazií. Občas se zdá, že se neustále honíte za svým snem.

Přirozeně se bojíte konfliktů a vaše energie se tak často přizpůsobuje a mění podle okolí. To vám dává neuvěřitelný dar být chameleonem, ale také nacházet potěšení ve službě cílům a ambicím jiných lidí.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.bustle.com