3 znamení zvěrokruhu, která nesnáší změny a nejraději by nechala vše při starém. Najdete se?

3 znamení zvěrokruhu, která nesnáší změny a nejraději by nechala vše při starém. Najdete se?
Některá znamení mají jednoduše ráda věci tak, jak jsou. Spontánní akce a nečekané plány pro ně tedy zpravidla nejsou nic příjemného. Tito lidé změny ve svých plánech nevítají, a tak pokud někoho takového znáte, raději mu vše oznamujte dlouho dopředu. Jaká tři znamení to jsou?

Býk

Přestože Býci jsou obvykle klidní a jen tak něco je nerozhodí, změny zrovna dvakrát nemusí. Vědí, že všechno není pod jejich kontrolou a občas je třeba něco měnit, ale radost z toho většinou nemají. Jsou sice spolehliví a stálí, ale k tomu potřebují svou jistotu, jinak se mohou pořádně rozzuřit. A právě to se děje u nenadálých změn.

Kvůli jejich tvrdohlavosti si prostě za každé situace jedou podle svého plánu a nevítané změny jim ho jen nepříjemně narušují. Když se věci mění, cítí se poněkud ztracení a rozhození, ale nechtějí to dávat najevo. I když se tedy tváří, že jim změna vyhovuje, většinou jsou z ní ve skutečnosti hodně vystresovaní.

Váhy

Změny mohou pro Váhy být hodně strašidelné, protože neví, do čeho jdou. Navíc se často musí setkat s tím, čemu se normálně raději vyhýbají. Vadí jim totiž hádky, konflikty, nespravedlnost, nepořádek, ale i neznámé prostředí. Většinou proto nejsou přesvědčené, že změna je dobrou volbou, protože vědí, jak špatně by se s novou situací vyrovnávaly. Změny proto obecně berou jako hrozbu, pokud jim tedy někdo nový návrh důkladně nevysvětlí a neprobere s nimi všechno, co by mohlo následovat.

Podobně jako Býci však svou nespokojenost skrývají a litují se, jen když jsou o samotě.

Panna

Perfekcionistické Panny jsou zpravidla spokojené s tím, co mají, protože si to poctivě vypracovaly a upravily právě tak, aby jim to vyhovovalo. Když už si tedy našly způsob, který pro ně funguje, změny by s ním jen nesmyslně zatřásly a všechno by musely budovat od základů.

Přestože tedy vědí, že některé změny jsou nevyhnutelné a že se ze všeho špatného mohou naučit i něco užitečného, nejsou z toho zrovna dvakrát šťastné. Navíc jim to úplně zamotá hlavu, protože nemohou přestat myslet nad tím, co by bylo, kdyby to nechaly při starém, nebo jak to mohly udělat lépe. Pokud je to tedy možné, netrapte Panny změnami, o které nestojí, budou si kvůli nim jen dělat starosti.

 

Zdroje: