Výklad tarotových karet na měsíc únor pro jednotlivá znamení

Výklad tarotových karet na měsíc únor pro jednotlivá znamení
Přinášíme vám tarotový horoskop na únor 2022. Blíženci získají větší sebedůvěru, Štíři se zase přestanou brát tolik vážně. Co vašemu znamení ve vztazích nebo zaměstnání předpovídají tarotové karty?

Beran – 21. 3. – 20. 4. – karta Slunce

Berany čeká úspěšný měsíc. Jak karta napovídá, budete mít plno psychické energie, což využijete jak v práci, tak ve vztazích k navazování nových přátelství. Jen pozor na tělesné vyčerpání.

Býk – 21. 4. – 21. 5. – karta Věž

Býci, je čas na zahájení zdravého životního stylu. Již dlouho vás láká pravidelně se věnovat nějakému cvičení nebo sportu. Teď se k tomu konečně odhodláte, karta Věž bude strážit vaši motivaci!

Blíženci – 22. 5. – 21. 6. – karta Hvězda

V únoru pro vás bude hlavním tématem psychika, myšlenky a pocity. Budete se učit, jak dosáhnout vlastní psychické vyrovnanosti (sebedůvěry, sebeúcty a sebevědomí) a zároveň prospět společnosti jako celku. Získáte uznání v zaměstnání nebo vztazích.

Rak – 22. 6. – 22. 7. – karta Blázen

Raci se za sebe konečně postaví! Štve vás s něčím v práci šéf nebo kolegové? V únoru získáte takovou sebedůvěru, že všem pěkně od plic řeknete, co si opravdu myslíte. Vaši upřímnost ostatní ocení.

Lev – 23. 7. – 22. 8. – karta Císař

Karta Císař vám předpovídá společenskost, zájem o záležitosti druhých, zvýšený fyzický pohyb, cestování a snahu realizovat mnoho projektů. Pozor, ať se psychicky nevyčerpáte. Někdy je lepší strávit trochu času o samotě nebo se tolik do cizích věcí nevměšovat.

Panna – 23. 8. – 22. 9. – karta Velekněžka

Budete pociťovat radost a zároveň zvýšenou potřebu svobody a seberealizace. Budete se chtít vídat s přáteli nebo rodinou, ale jakmile s nimi setrváte delší čas, začnete se cítit nesví. Únor využijete spíše ke kratším výletům s přáteli a sebevzdělávání.

Přátelé na výletě, Monkey Business Images / Shutterstock

Váhy – 23. 9. – 23. 10. – karta Kolo štěstí

Očekávejte úspěch ve všech oblastech, pokud vyvinete snahu a vytrváte. Měsíc únor bude plný pracovních úkolů. Dobře si rozvrhnete čas a nakonec vše zvládnete. Pravděpodobně začnete se zdravým životním stylem. Na podzim si za takový včasný start poděkujete.

Štír – 24. 10. – 22. 11. – karta Ďábel

Komunikace bude pro vás hlavním tématem. Budete se učit nebrat minulé události a sebe tolik vážně, ale naopak s humorem a nadhledem. Ve vztazích vás čeká úspěch. S partnerem může dojít k zasnoubení nebo početí dítěte.

Střelec – 23. 11. – 21. 12. – karta Smrt / Znovuzrození

Karta Smrt předznamenává krátkodobé i dlouhodobé změny ve všem. Budete mít dostatek psychické energie k tomu, abyste změnili vše, co potřebujete. Pokud nevaříte, začnete; jestliže nechodíte do přírody, budete.

Kozoroh – 22. 12. – 20. 1. – karta Síla / Chtíč

Karta Síla vás nabádá k projevení veškeré vnitřní síly a tvořivosti navenek, což nebude nejlepší nápad, týká-li se zejména sexuální energie. Záleží-li vám na partnerovi, ctitelům odolejte. Věnujte se wellness a aktivitám zušlechťující ducha.

Vodnář – 21. 1. – 20. 2. – karta Vůz

Konečně vybalancujete čas trávený v práci, s rodinou a svými zájmy. Partnerský vztah bude odolávat zkouškám. Flirtu s jinými se v zájmu zachování vztahu vyvarujte. V zaměstnání zřejmě obdržíte prémie.

Ryby – 21. 2. – 20. 3. – karta Víra / Velekněz

Karta Víra vám pomůže k utřídění chaotických myšlenek a jejich úspěšné realizaci. Pravděpodobně se budete věnovat nějakému umění – malba, tanec, zpěv. Naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a fyzickému tělu. Na čase je větší péče o zdraví!

 

Zdroje: