Jste charakterní člověk z pohledu čínského horoskopu, jestliže jste Tygr?

Jste charakterní člověk z pohledu čínského horoskopu, jestliže jste Tygr?
Pokud jste se narodili v čínském znamení Tygra, je pravděpodobné, že máte prudkou osobnost, jste dynamickým a aktivním člověkem, jste velmi okouzlující a máte talent přesvědčit své okolí o vaší pravdě.

Je-li pro vás nějaká záležitost velmi důležitá, jednáte i nevybíravým a mnohdy až agresivním způsobem. Nedá se nic dělat, umíte si sjednat pořádek podle vašich pravidel.

Jste silnou osobností a zvládáte vykonávat několik činností najednou, které se vám nakonec podaří také dotáhnout do zdárného konce. Máte velmi vyvinutý smysl pro vedení a organizaci a můžete to ve svém životě dotáhnout velmi vysoko.

Život si užíváte s elánem sobě vlastním a také oplýváte velkým množstvím fantazie, kterou dokážete ve svém životě patřičně využít. Jste hrdí, sebevědomí a také oplýváte správnou výřečností.

Jste také bezstarostní, ale zároveň dokážete řešit problémy se silou a vynalézavostí.

Charakteristickým rysem Tygra je, že je neklidný na úrovni emocí. Jste tuláci a sedět doma na gauči vám dělá docela problémy. Také jste velmi nároční a můžete mít sklony k nevěře. Jste svůdcem a záletníkem. Nemusí to být pravidlem, záleží na tom, jak dokážete se situací a sami se sebou vynaložit. Jestliže si svého partnera plně vážíte, jste věrní a něžní milenci. Váš partner vám ale musí neustále věnovat svůj obdiv a přízeň, jinak váš zájem opadne.

Můžete mít sklony k nevěře, Zdroj: Prostock-studio / Shutterstock

Rádi se bavíte, máte rádi dobré jídlo, obdivujete hezké věci a umíte si užívat života. Máte smysl pro humor a nebojíte se vždy vyzkoušet něco nového a zajímavého. Jste z každé nové záležitosti velmi nadšení a jste velice zvědaví. Vaše okolí to nemusí vždy úplně zcela chápat, ale berte na vědomí, že je to vaše cesta a vy si ji pořádně užijete.

Ve svém životě potřebujete emocionální podporu a potřebujete cítit, že jsou vaši blízcí na vaší straně. V tomto případě pro ně uděláte vše, co bude ve vašich silách.

Jste ztělesněním života, vitality a velké odvahy. Bedlivě pečujete o svůj vzhled a zevnějšek. Jste šarmantní a dokážete být také velice lstivý. Málokdo vám dokáže odolat a ignorovat vás.

Znáte své fyzické přednosti a dbáte o ně pravidelným sportem. Svou fyzickou krásu si dokážete uchovat a pečovat o ni. Jste krásný tvor, který si umí užívat života plnými doušky.

Jste velmi cílevědomí, zvládáte tzv. běh na dlouhou trať. Jste také velmi soutěživí a rádi to dáváte najevo. Jste velmi dobrý obchodník a cestovatel. Rádi se objevujete na prvním místě a neradi se spokojíte s tím, když skončíte jako dvojka. Vždy se snažíte dostat na úplný vrchol.

Jako muž ve znamení Tygra máte laxnější postoj k penězům. O dost lépe je na tom žena ve znamení Tygra, která má na získávání a vydělávání peněz dokonalou intuici. Dokážete vyniknout v oboru finančnictví a v ekonomice.

Můžeme si tedy odpovědět. Ano, znamení Tygra je znamení s charakterem.

 

Zdroje: