Čínský horoskop na únor: Pro Kohouta bude únor plný štěstí v životě i ve financích, Zajíc bude mít nečekané potíže

Čínský horoskop na únor: Pro Kohouta bude únor plný štěstí v životě i ve financích, Zajíc bude mít nečekané potíže
Čínský horoskop je reprezentován 12 zvířaty zvěrokruhu. V pořadí jsou to Krysa, Vůl, Tygr, Králík, Drak, Had, Kůň, Koza, Opice, Kohout, Pes a Prase. Chcete vědět více? Tak čtěte dál.

Čínský horoskop

Čínský rok zvěrokruhu začíná/končí čínským novým rokem (v lednu/únoru). Každý rok v opakujícím se dvanáctiletém cyklu zvěrokruhu je reprezentován zvířetem zvěrokruhu, přičemž každé z nich má své vlastní pověstné atributy. Rok 2022 je rokem Tygra. Rok 2023 je rokem Zajíce.

Jak si bude vést vaše znamení v únoru?

Zvířata čínského zvěrokruhu mají astrologický a kulturní význam. Číňané spojují každé zvířecí znamení s určitými charakteristikami. Věří se, že lidé narození v daném roce mají osobnost zvířete daného roku.

Krysa: pohotová, vynalézavá, všestranná, laskavá

Jako krysa budete mít v únoru klidnější život, i když budete muset vynaložit více úsilí, abyste se posunuli vpřed. Šance na povýšení nebo zvýšení platu je malá, ale i tak byste měli tvrdě pracovat, aby vás nadřízení pochválili.

Vůl: pracovitý, spolehlivý, silný, odhodlaný

Po výzvách roku 2021 můžete v únoru 2022 očekávat mnohem lepší život. Máte jedno z nejšťastnějších znamení zvěrokruhu. Vaše kariéra a vztahy porostou. Jste-li nezadaní, možná potkáte svého partnera, a dokonce se oženíte.

Tygr: pohotový, vynalézavý, všestranný, laskavý

V únoru vás čeká mnoho výzev s častými životními změnami. Buďte obezřetní při řešení problémů a v komunikaci, noste červené spodní prádlo a ponožky, vdejte se nebo si pořiďte dítě, abyste omezili smůlu. Vaše kariéra bude v pořádku, pokud budete tvrdě pracovat, a navzdory všemu je pravděpodobné povýšení.

Zajíc: tichý, elegantní, laskavý, zodpovědný

V únoru budete mít nečekané potíže. Většina z nich však nebude velká a snadno se vyřeší. Když jste nezadaní, pravděpodobně se zamilujete. Únor je taky vhodný k uzavření sňatku, koupi nového domu a/nebo narození dítěte.

Drak: sebevědomý, inteligentní, nadšený

Jako draci budete mít v únoru mnohem větší štěstí než v lednu. Optimismus zažene smůlu a zvýší vaše bohatství. Váš postup vás nezklame, pokud budete pracovat tvrdě a obezřetně.

Had: záhadný, inteligentní, moudrý

Když jste had vaše štěstí v únoru bude mírné, s nečekanými potížemi, ale většinou s dobrými výsledky. Měli byste se snažit zachovat klid, když se cítíte rozrušení. Doporučujeme vám cestovat za odpočinkem. Účast na svatbě nebo narozeninové oslavě smůlu rozptýlí.

Kůň: živý, aktivní, energický

V únoru se vám předpovídá bezproblémový život a štěstí s penězi. Vaše kariéra půjde hladce a vaši představitelé vás odmění, pokud se budete snažit naplnit své cíle. Budete se těšit také z dobrých vztahů. Trpělivost a dobrá komunikace přinesou harmonii s kolegy, přáteli i rodinou.

Koza: klidná, mírná, sympatická

Čeká vás jeden z nejšťastnějších měsíců. V únoru vás čeká kariérní růst a skvělé vztahy. Nezadané Kozy, budete mít velké štěstí při hledání partnera. Až ho/ji najdete, chopte se toho, usilujte o štěstí a vyjadřujte svou lásku.

Opice: bystrá, chytrá, zvědavá

Opice od únoru nic nečekejte. Budete muset více pracovat, abyste něčeho dosáhli. Abyste rozptýlili smůlu, mohli byste v tomto měsíci udělat něco příznivého, například uzavřít sňatek nebo se přestěhovat.

Kohout: pozorný, pracovitý, odvážný

Únor pro vás bude plný štěstí v životě i ve financích. Pravděpodobně se vám dostane pomoci od nadřízených, povýšení a zvýšení platu. Pilná práce a studium by měly v tomto měsíci přinést dobré výsledky.

Pes: milý, čestný, rozvážný

Vaše kariéra bude vzkvétat a vaše úspěchy budou uznány vašimi šéfy. Pokud se budete věnovat oblastem růstu, cestování a budete udržovat harmonii a dobře komunikovat s lidmi kolem sebe, budete mít v únoru dobré vyhlídky.

Prase: soucitný, velkorysý, pracovitý

V únoru překonáte mnoho překážek a nakonec uspějete. Díky těmto úspěchům se předpokládá, že budete po většinu roku 2022 šťastní. Po tvrdé práci nedostanete odpovídající odměnu. Doporučujeme vám, abyste si před odchodem do práce šli odpočinout. Musíte věřit, že po tomto náročném období se nakonec dostaví plodné výsledky.

 

Zdroje: