Horoskop na víkend 22. - 23. ledna: Blížence čeká divoká jízda a Raci se mohou těšit na přátelská setkání

Horoskop na víkend 22. - 23. ledna: Blížence čeká divoká jízda a Raci se mohou těšit na přátelská setkání
Těšíte se na víkend? Přečtěte si, jestli právě vy budete po celý čas odpočívat nebo vás doma čekají nedokončené úkoly.

Beran

Tento víkend můžete snadno přerušit zvyky či situace, které vás brzdí v cestě za svými sny. Jste-li s někým v rozepři, pokuste se zvolit mírovou cestu, pravděpodobně budete úspěšní. 

Býk

Dejte si pozor, abyste druhé příliš nementorovali. Každý je osobitý a každý má své nedostatky. Zkuste přijímat druhé takové jací jsou i s jejich chybami. Laskavost je tento týden klíčem k úspěchu. 

Blíženci

Připravte se na divokou jízdu, Blíženci. Po celý víkend budete velice akční a nápadití. Na druhou stranu můžete snadno podlehnout podvodu či dezinformacím. Bude-li třeba, včas zatáhněte za brzdu.

Rak

Na sobotu si v klidu naplánujte přátelská setkání. Energie tohoto víkendu je také příznivá pro vyjádření vašich potřeb a přání. V neděli si můžete příjemně zkrášlit své domácí prostředí a pozvat někoho milého na příjemné nedělní odpoledne.

Lev

O víkendu budete mít nakupovací náladu. Vybírejte raději kvalitnější zboží, i když si budete muset trochu připlatit. V neděli se vyhněte jakýmkoli závazným rozhodnutím a obzvlášť v romantice buďte opatrní.

Panna

Nepodléhejte radám svých kolegů či přátel a spíš důvěřujte svému nitru. Abyste si mohli utřídit myšlenky, věnujte nějaký čas relaxaci nebo procházce v přírodě. Později se atmosféra výrazně projasní a přinese vám uzemňující energii.

Váhy

Pokud jste se díky své tvrdohlavosti dostali do konfliktu, v sobotu máte šanci vše uvést na pravou míru. K zakopání válečné sekery bude zapotřebí pár kompromisů. Ale klid, kterého dosáhnete vám bude za těch pár ústupků stát.

Štír

Hvězdy vám v sobotu ráno dodají motivaci pustit se do věcí, které se vám již dlouho zdají obtížné. S aktivitou to však nepřehánějte, již odpoledne vám může dojít pára. Spojte síly s přáteli nebo rodinou. Každopádně v tom nezůstávejte zcela sami.

Střelec

I když jste právě teď profesně úspěšní, nezapomínejte na své přátelé. Nedovolte, aby vám práce zasahovala do volného času. Někdy to přichází úplně nenápadně, když najednou zjistíte, že už je neděle a vy jste neměli vůbec žádný víkend. 

Kozoroh

Pokud se úpěnlivě snažíte získat co chcete, vydechněte si. Tlak a síla vám z dlouhodobého hlediska nepomohou. Ve skutečnosti může tento postoj odcizit právě ty lidi, které se snažíte přesvědčit. Namísto přemlouvání se snažte vy vyslechnout názory druhých. 

Vodnář

Dopřejte si relaxační víkend, Vodnáři. Uvolněte všechny strachy a úzkosti, které se během týdne vyskytly. Popovídejte si s kamarádkou, vyjděte se psem na dlouhou procházku a odpočívejte u knihy. 

Ryby

Vesmír vás povzbuzuje k tomu, abyste následovali touhy svého srdce. Seznamování nebo navazování kontaktů vám půjde zcela přirozeně. Nikam se nenuťte a nic netlačte, vše přijde samo, otevřete-li se tomu, co přichází.

 

Zdroj: