Znamení zvěrokruhu: Sportovec, lenoch či věčný začátečník. Jaké sportovní úspěchy vám píší hvězdy a v čem se najdete?

Znamení zvěrokruhu: Sportovec, lenoch či věčný začátečník. Jaké sportovní úspěchy vám píší hvězdy a v čem se najdete?
Máte rádi plavání, kolektivní sporty či dáváte raději přednost cvičení v posilovně či tanci? Ať tak či onak, hvězdy mají s vašimi sportovními aktivitami mnohé společné a mohly by vám také napovědět, v jaké sportovní aktivitě bude výborní a ve které se naopak budete tak trochu ztrácet.

Beran

Berani odjakživa milují adrenalinové sporty. Extrémní aktivity jsou jejich denním chlebem a neumí si vůbec představit, že by například hráli golf či florbal. Ani šachy či plavání Berana rozhodně nenadchnou. Co je ovšem ideálním sportem pro toto tvrdohlavé znamení je především potápění, horolezectví či paragliding.

Býk

Býci vesměs nejsou příliš velcí sportovci a namísto pocení se ve fitness si raději dají sklenku dobrého vína ve vinárně. Pokud ovšem Býk nalezne aktivitu, která pro něj bude to pravé ořechové, naprosto se jí oddá. Pro býka je vhodným sportem zejména cyklistika, plavání, in-line brusle či nordic walking. Býci totiž velmi dobře vědí, že bez pobytu na čerstvém vzduchu nelze existovat.

Blíženci

Blíženci rovněž nejsou příliš vášnivými sportovci. Jelikož ovšem nesnášejí stereotyp a rádi ve věcech vynikají, čas od času si jdou jen tak z ničeho nic třeba zaběhat či si pořídí permanentku do fitness centra. Blíženci navíc milují společenské hry, jako je například squash, volejbal či fotbal. Rovněž ale milují i bojové sporty či fitbox.

Rak

Raci ze všeho nejraději cvičí doma u televize či počítače. Ženy v tomto znamení milují například jógu, plavání či aerobik. Muže naopak láká plachtění, vodní pólo či divoká jízda na motorce. Raci jsou totiž velmi vynalézavá stvoření, a i když se zdají jako rodinné typy, milují volnost a prahnou po dobrodružství.

Lev

Lev je často velmi zdatným sportovcem, který má za sebou nejeden úspěšný sportovní výkon. Lvi jsou velmi často profesionálními sportovci, kteří vynikají především v cyklistice, fotbale či jízdě na koni. Mimo jiné lvi dbají také na svou postavu, a proto je často vídáme v posilovnách.

Panna

Panny všeobecně sportu příliš neholdují a když už se do nějakého sportu pustí, tak se jedná o velmi nenáročnou činnost. Panny milují tanec, pěší turistiku či plavání. Do cvičení jako takového se ovšem musí často velmi nutit.

Váhy

Váhy nedávají přednost adrenalinovým či jinak nebezpečným sportovním aktivitám. Naopak mají raději jogging, cyklistiku či jízdu na in-line bruslích. Ženy v tomto znamení často vyhledávají různé druhy tance.

Štír

Štíři jsou velmi aktivní znamení, a tak sport naprosto milují. Mezi jejich nejoblíbenější sportovní činnosti patří například vodní pólo, plavání, jízda na vodních lyžích či skútru. V zimě si rádi dopřejí lyžování či snowboardingu. Mimo jiné mezi Štíry nalezneme také celou řadu velmi zdatných běžců. Štíři se ovšem nezaleknou ani jógy, paraglidingu či bojových sportů. Čím více sportů dělají, tím jsou šťastnější a spokojenější.

Střelec

Střelci doslova milují nebezpečné a extrémní sporty. Box, karate, judo či jiné bojové sporty jsou pro ně doslova živnou půdou. Střelci díky těmto sportům úspěšně ventilují svou přebytečnou energii a díky tomu se cítí lépe. Pokud ovšem Střelce něco nebaví, tak nesportuje. Střelci velmi rádi cestují a milují rovněž i pěší turistiku. Potkat je můžete například při poměrně náročných výstupech či expedicích.

Kozoroh

Kozoroh se často věnuje sportům tak nějak napůl. Má rád jak kreativní činnosti, tak také sporty jako například volejbal, tenis či cyklistiku. Kozorohy také přitahuje plavání a rádi se i otužují.

Vodnář

Vodnáře poměrně často naleznete na nějaké trati. Jednat se přitom může o trať cyklistickou či trať pro pěší turistiku. V zimě zase Vodnáři velmi rádi lyžují, chodí na brusle i běžky. V létě nepohrdnou plaváním ani bungee-jumpingem.

Ryby

Ryby nemají sport příliš v lásce a namísto pocení se ve fitness si raději zacvičí jógu, pilates či si zatancují. Ryby velmi dbají na svém vzhledu, a tudíž si rádi udržují svou štíhlou postavu. Ryby mají poměrně blízko ke všem vodním sportům i k nenáročnému pohybu venku.

Zdroj:

  • autorský text