Bohatství podle horoskopu na listopad: Jste v listopadu předurčeni k finančním úspěchům?

Bohatství podle horoskopu na listopad: Jste v listopadu předurčeni k finančním úspěchům?
Nebaví vás žít od výplaty k výplatě a chtěli byste zbohatnout? Můžete namítnout, že někdo může zbohatnout díky dědictví nebo výhře v loterii. V těchto případech však člověk nemá možnost rozhodnout, protože to jsou možnosti zcela založeny na štěstí.

Dnes mluvíme o bohatství, které získáte díky tvrdé práci, trpělivosti, houževnatosti a odhodlání.

Znamení zvěrokruhu vás nasměrují k tomu, zda je listopad právě tím měsícem, kdy vás čekají finanční úspěchy. 

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Vy, co jste narozeni ve znamení Berana jste extrovertní cílevědomí lidé, kteří jsou zapálení pro to, co dělají. Vaše vášeň a ochota chopit se iniciativy vás staví na cestu k úspěchu. Nemusíte být nutně typ, který by pracoval tvrdě, ale umíte pracovat chytře, což vás předurčuje k úspěchu v oblasti bohatství. Myslete na to po celý listopad!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Od přírody jste nesmírně houževnatí, trpěliví a pracovití. Není tedy divu, že jako Býk patříte k nejúspěšnějším znamením v oblasti bohatství a financí a tento měsíc to platí dvojnásob. Vaše tvrdohlavost se vám vyplatí, když si jdete za svým cílem. Vždy uděláte, co je třeba, abyste dosáhli svých cílů... 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Patříte mezi vzdušná znamení a vaše proměnlivá osobnost má dvě stránky. Jeden den si vytváříte tabulky finančního rozpočtu a dáváte pozor na to, jak utrácíte peníze, a druhý den používáte kreditní karty k nákupu něčeho drahého. Jste dobří ve verbální komunikaci, což je vlastnost, která se hodí pro marketing a prodej. Nový měsíc listopad je pro vás výzvou k soustředění se na vaše dobré vlastnosti, které mohou vést ke zbohatnutí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Jako Raci máte tendenci dosáhnout bohatství a pravděpodobně se také o svůj finanční úspěch podělíte s rodinou a přáteli. Jako Raci jste štědří a svým blízkým projevujete podporu kromě slov a emocí také penězi. Vydělávání a hospodaření s penězi je pro vás rozhodující, ale o vaše nabyté bohatství se automaticky dělíte s blízkými osobami. Buďte k nim štědří i v tomto měsíci

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jednou z vašich méně známých vlastností je, že rádi experimentujete a máte vlastní způsoby, jak věci dělat. Jste vynikající komunikátoři a víte, jak ostatní přesvědčit, aby něco udělali. Abyste dosáhli svých listopadových cílů, tak uděláte cokoliv.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jako Panny jste jedním ze znamení s největší pravděpodobností finančního úspěchu. Jste přirození perfekcionisté a nespokojíte se s průměrností. Jakmile se do něčeho pustíte, tak jste posedlí snahou udělat věci dokonalé. Pokud jde o vaše podnikání nebo kariéru, tak vaše šance zbohatnout je opravdu vysoká.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Jako Váhy jste symbolizovány zlatými váhami spravedlnosti a vždy se pohybujete po laně a hledáte rovnováhu a harmonii. Proto by pro vás bylo užitečné zvolit si bezpečnější cíle, možná s pomalejšími nebo menšími finančními výnosy. Znamení Vah vládne Venuše, planeta krásy a peněz, a není divu, že se to odráží i ve volbě vaší kariéry. Pokud ve vaši práci vytrváte, finanční bohatství přijde ruku v ruce s vaší vytrvalostí. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jakmile najdete to, co vás z baví, využijete svou intuici a budete tak přesně vědět, jak vaše podnikání učinit úspěšným. Pokud pracujete ve velké korporaci a nejste majiteli firmy, přesně víte, jak se vyšplhat na vrchol. Jste velmi tajnůstkářští a často si v tichosti prostudujete taktiku svých úspěšných a vymyslíte chytrou strategii, která vám umožní předběhnout konkurenci a zbohatnout. Listopad je pro vás v oblasti financí naprosto ideálním měsícem.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Máte velké sny, za kterými chcete jít a děláte práci, která je k dosažení vašich cílů potřeba. Jako Střelci rádi budujete bohatství a musíte čelit mnoha překážkám, abyste dosáhli svých finančních cílů. Během listopadu to nebude jiné. Pamatujte, že velkých finančních zisků dosáhnete spíše ve vyšším věku nebo pod vedením starší osoby, ale začnete na tom pracovat již tento měsíc.

Kozoroh (22.12. – 20. 1.)

Jako Kozorozi jste workoholici, ale někdy své úsilí špatně nasměrujete tím, že pracujete přesčas v hůře placené práci, která si vás nezaslouží. Máte ovšem v sobě touhu dostat se na vrchol, protože se nespokojíte s průměrností, a to z vás může učinit bohatého a finančně nezávislého jedince. Listopad je pro vás ideálním měsícem pro přehodnocení, zda jdete správným směrem.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Máte nekonvenční, jedinečné nápady, jak přilákat peníze a najít inovativní způsoby, jak je vydělat. Nacházíte šetrnější způsoby, jak vydělat investovat nebo ušetřit peníze. Jste známí svými kreativními a chytrými finančními nápady. Své nápady se proto během listopadu nebojte realizovat a s realizací přijde ruku v ruce i bohatství. 

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jako Ryby máte vysněné vztahy, často nereálné, s finančními cíli v životě. Jste často velmi citliví a agresivní finanční snažení vás i u ostatních vyčerpává. S vlastními prostředky a penězi ale zacházíte chytře a stanovujete si metodické, zvládnutelné finanční cíle a záměry pro sebe i svou rodinu. Proto jste jakožto Ryby předurčeny k tomu, abyste během listopadu nastartovali cestu za finanční nezávislostí.

Zdroje: