Horoskop: Vodnář pro rok 2022

Horoskop: Vodnář pro rok 2022
Tento rok Vás čeká mnoho výzev a potěšení. Z hlediska lásky se Vám bude velmi dařit. Zkuste se ale trochu kontrolovat mezi svými přáteli a nezapomínejte na své sliby, které jste svým blízkým dali. Mohli byste na to velmi doplatit! Práce Vám půjde jako po másle, ale pozor na zdraví!
  • Vaše motto pro rok 2022: důvěřuj, ale prověřuj

  • Vaše šťastné měsíce pro rok 2022: leden, květen, prosinec

  • Vaše nepřející měsíce pro rok 2022: březen, červenec, říjen

  • Vaše šťastná čísla pro rok 2022: 17, 22, 49

 

  • Láska:            90%

  • Přátelství:   40%

  • Peníze:          70%

  • Práce:            80%

  • Rodina:         70%

  • Vztahy:         30%

  • Zdraví:           30%

  • Kondice:       60%

Vodnář (21.1. – 20.2.)

Zdroj: PVLGT / Shutterstock

Láska

Milí Vodnáři, tento rok pro Vás bude velmi slibný! Mezi Vámi a Vaším milovaným partnerem vzroste důvěra a vzájemné porozumění. Získáte mnoho šancí prokázat svou loajalitu a lásku.

Pokud dojde k nějakému nedorozumění, neměli byste dělat žádné agresivní kroky, snažte se vše řešit s klidem a se snahou porozumět tomu druhému. Uvidíte, že to bude mít skvělý účinek! Konflikty mohou nastat při opačných názorech na náboženství a rodinné záležitosti. Snažte se proto vždy respektovat názor toho druhého! Neodsuzujte, naopak se snažte svého partnera pochopit a vycházet mu vstříc. Ve vztahu je přece hlavní porozumění, tolerance a respekt! Nezapomínejte na to!

Pokud jste v dlouhodobějším vztahu a pouto mezi Vámi nefunguje tak, jak by mělo, můžete při překonávání ledů využít pomoci svých přátel. Ale zase to nepřehánějte! Priorita jste Vy a Váš partner, Vy tvoříte vztah a Vy si musíte vyříkat jisté věci. Proto přátele využijte až v době, kdy si opravdu nebudete vědět rady a pokud víte, že to Vašemu partnerovi nikterak neublíží!

Přátelství

Měli byste si dávat pozor na lidi, které máte kolem sebe a kterým říkáte přátelé. Mohli byste být negativně překvapeni, kolik z nich je falešných. Měli byste přijít co nejdříve na to, kteří Vám za Vaše úsilí opravdu stojí a kteří jsou naopak těmi hyenami, které Vás jen využívají. Nedávejte zbytečně ostatní před vlastní já.

Je to krásné vůči těm, kteří jsou těmi pravými kamarády, ale u těch falešných by se Vám to mohlo nehezky vymstít! Myslete více na sebe a na to, kam a s kým chcete směřovat svůj život.

Peníze

Začátek roku pro Vás bude z hlediska bohatství velmi vydařený! Budete investovat převážně do obchodních podniků nebo nemovitostí. V důsledku tohoto utrácení můžete na přelomu října a listopadu pociťovat proměnu Vaší finanční stability. To Vás donutí utáhnout si opasek a neutrácet už v takovém množství jako doposud. Myslete i na další roky a snažte se spořit do budoucna!

Sami z předešlých let víte, že pokud máte nějaké úspory, vše jde hned lehčeji! Není vůbec špatný nápad si zkusit najít malý přivýdělek k Vašemu dosavadnímu zaměstnání! Budete více v klidu a najdete si brigádu, která pro Vás nebude takovou překážkou, kterou ve slově brigáda vidíte!

Práce

V tomto roce získáte lukrativní nabídky práce, kterých se nebojte využít! Ti z Vás, kteří pracují ve zdravotnictví, vládním a obranném sektoru, farmaceutickém, účetním a soudním systému, určitě najdou světlou budoucnost. Tato odvětví také vytvoří obrovské příležitosti k zaměstnání pro uchazeče bez práce. Bude Vás to stát ale nějaké úsilí a snahu udržet si svou pozici.

Tento rok Vás překvapí velká konkurence, ale pokud budete svědomití, nemáte se čeho obávat. Stačí jen odhodlání, cílevědomost a obrovské množství snahy! Tak to nevzdávejte a jděte do toho s plným nasazením!

Rodina

Tento rok bude plný štěstí a míru. Díky planetárnímu pohybu bude Vaše rodinné pouto silné. Budete si užívat sounáležitosti všech členů rodiny a rodinné vztahy se prohloubí. Kdykoli budete muset učinit zásadní rozhodnutí, Vaše rodina tu pro Vás bude a se vším Vám pomůže.

Můžete se na ni plně spolehnout. Neměli byste však tajit žádné významné události, mohlo by to vyvolat hádku, ze které nebude úniku a může být příčinou deficitu důvěry! Vždy se snažte otevřít a mluvit s příslušníky své rodiny na rovinu a s velkou dávkou upřímnosti.

Vztahy

Neslibujte zbytečně věci, které víte, že nedokážete splnit. Ztrácíte tak mnoho přátel, a hlavně jejich důvěru. Vždy mluvíte o svých plánech, ale realizování Vám dělá velký problém. Vždy to nakonec necháváte na někom jiném. Vaše přátele to ale přestává bavit. Vzchopte se a dotáhněte své slíbené plány aspoň jednou dokonce. Mile tím překvapíte nejednoho kamaráda a také sebe! Z osobních úspěchů má každý radost a zvlášť když díky tomu zlepšíte náladu a potěšíte i někoho blízkého.

Zdraví

Od začátku roku do dubna můžete trpět různými chorobami jater, ledvin, žaludku nebo obezitou. Tento rok musíte být opatrní na své zdraví, abyste se vyhnuli jakýmkoliv patologickým stavům. To vše jsou nemoci závisející na životním stylu. Změnou životního stylu, jako je konzumace zdravého jídla a přidání nějakého sportu, můžete předejít těmto onemocněním.

Pokud je Vám ale více než 50 let, může Vám být nedbalost osudná. Převážně během července můžete čelit některým situacím jako je chirurgický zákrok, nemělo by jít ale o nic vážného. Hlavní je se držet zdravého životního stylu.

Kondice

Vaše kondice na tom letos nebude vůbec špatně. Dokážete držet stres na uzdě a zbytečně nedovolujete svým nervům se projevit. Ale pozor! Máte tendenci problémy přehlížet a nedělat si z ničeho hlavu, krátkodobě je to skvělý způsob, jak být v klidu.

Z dlouhodobého hlediska je to však horší, může se toho na Vás nahrnout tolik, že to vyjde na povrch i s tím, co jste v sobě dusili už delší dobu. Dávejte si na to pozor, není to vůbec zdravé! Vypouštějte své nervy postupně, jak to bude Vaše tělo a mysl potřebovat!

Zdroj:

  • autorský text