Horoskop: Panna pro rok 2022

Horoskop: Panna pro rok 2022
Nic nebude zadarmo, tento rok bude náročný, ale zato plný překvapení a osobních úspěchů! Nevzdávejte něco, co se Vám hned napoprvé nepovede. Žádný učený z nebe přece nespadl! Zkuste se naopak soustředit na své cíle a jít si bezhlavě za tím, co opravdu chcete!
  • Vaše motto pro rok 2022: je ztraceno jen to, čeho se sami vzdáme

  • Vaše šťastné měsíce pro rok 2022: duben, září, prosinec

  • Vaše nepřející měsíce pro rok 2022: únor, červen, listopad

  • Vaše šťastná čísla pro rok 2022: 7, 11, 24

 
  • Láska:            70%

  • Přátelství:    50%

  • Peníze:           50%

  • Práce:             50%

  • Rodina:          80%

  • Vztahy:          60%

  • Zdraví:            40%

  • Kondice:        40%

 Panna (23. 8. – 22. 9.)

Zdroj: Emil Mammadov / Shutterstock

Láska

Milé Panny, Váš milostný život v tomto roce bude nadprůměrný! Pokud jste ve vztahu, čeká Vás další poznání sebe samých i svého partnera. Budete ale muset zapracovat na své důvěře k partnerovi a svém sebevědomí, které s důvěrou úzce souvisí.

Máte tendence k podezřívání a k jakémusi citovému vydírání. S tím se musí skončit, pokud chcete mít láskyplný vztah postavený na důvěře! Nikdo se necítí komfortně, pokud je neustále pod kontrolou a není mu důvěřováno. Takového člověka to rychle přestane bavit, nakonec Vás opravdu může podvést ne proto, že by takový odjakživa byl, ale proto, že mu to pořád nutíte.

Zkuste zvýšit své sebevědomí a snažte se věřit svému partnerovi. Pokud však ale nenajdete tu důvěru, na které celý vztah stojí, nemá smysl v tomto poutu pokračovat.

Přátelství

Zjistíte, že pár lidí ve Vaší blízkosti nejsou pravými přáteli. Tváří se jako někdo, komu můžete věřit, ale opak je pravdou. Vědí o Vás, že rádi pomáháte a že neradi vyhledáváte konflikty. Toho ostatní rádi využívají. Vždy tu jste Vy pro ně, ale oni pro Vás nikoliv.

Vzchopte se a dejte jim tento rok najevo, že ve Vašem životě mají místo jen ti, kteří Vám pomáhají a kteří při Vás stojí, ať se děje cokoliv! Nesnažte se zavděčit každému a myslete více na sebe! Přestanete tímto přitahovat ty bezcitné hyeny, které Vás ve skutečnosti nemají rády. Zamyslete se nad tím a nad svými prioritami! Přátelství přece není o co největším počtu kamarádů, ale o kvalitě těchto lidí!

Peníze

Ze začátku roku bude Váš finanční život nadprůměrný. Budete šťastní a budete mít pocit, že si můžete dovolit vše. To bude ale velká chyba. Budete chtít potěšit své blízké, nakoupíte mnoho velmi hodnotných darů a samozřejmě koupíte i něco málo sobě. Toho ale budete záhy litovat. Máte totiž tendence přeceňovat jakékoliv dárky pro své blízké.

Kupujete nadměrně hodnotné dary, ale na to bohužel doplatíte i když máte dobré záměry. Vaše finance budou rychle ubývat. Mohou si na Vás také počíhat nečekané výdaje. Dávejte si na to pozor! Můžete na tom být ještě hůře než v minulých letech!

Práce

Tento rok budete čelit mnoha bojům v kariérní oblasti. Bez jakékoli snahy nebudete moci dosáhnout žádného významného růstu. Ti z Vás, kteří jsou ochotni změnit práci kvůli lepšímu finančnímu ohodnocení, by to neměli dělat dříve, než získají perspektivní schůzku.

Avšak úspěchů mohou dosáhnout ti z Vás, kteří pracujete v oblasti publikování, psaní, zemědělství či advokacii. Nelomte nad tím hůl, pokud se Vám nebude dařit podle Vašich představ! Vynaložená snaha a cílevědomost se Vám vrátí!

Rodina

Tento rok převezmete větší zodpovědnost své rodiny. Všichni členové Vaší rodiny se pod Vaším dohledem a vedením budou cítit chráněni. Jejich očekávání a naděje ve Vás vzbudí odvahu a důvěru.

Postaráte se o ně a splníte všechna jejich očekávání s naprostou upřímností a přesvědčením. Prospěje to jak Vaší rodině, tak zároveň i Vám. Budete mít více zkušeností a více to mezi Vámi prohloubí rodinný vztah. Rodina Vám bude neskonale vděčná a Vám to dodá větší sebedůvěru.

Vztahy

Vztahy mezi Vámi a ostatními budou velmi proměnlivé.

Máte tendence hrát na city a museli být středem pozornosti. Také býváte velmi puntičkářští. Okolí se toto nelíbí a dá Vám to tento rok jasně najevo. Zkuste opravdu zapracovat sami na sobě, na své spokojenosti se sebou samým.

Jen tak dokážete správně a vyrovnaně komunikovat s ostatními, aniž byste si museli něco dokazovat a muset být středem pozornosti. Neztrácejte naději!

Zdraví

Tento rok můžete trpět neurologickou poruchou, kožním onemocněním a alergiemi. Měli byste ovládat své emoční zdraví. Váš příliš citlivý přístup může být neurotický, takže byste měli zůstat pozorní a čelit svému strachu, hněvu, vášni a potěšení. Touto skutečností si musíte být vědomi, pokud trpíte jakoukoli nemocí, jako je hypertenze, cukrovka nebo jiné chronické onemocnění.

Základním důvodem je Váš myšlenkový proces a Vaše emocionální zhroucení. Psychologické problémy Vás mohou na začátku roku velmi potrápit. Pokud budete chtít okamžitou úlevu od agónie utrpení, zkuste jógu. Nenechte se semlít psychickým rozpoložením!

Kondice

Máte sklony k velkému stresování a depresím. Necháte se velmi unést okolím a situacemi, které se dají vyřešit zcela bez problému. Bojíte se nových věcí a výzev. V roce 2022 ale budete mít velkou šanci toto změnit. Hvězdy Vám jsou nakloněny! Myslete při tom také na své zdraví. Stres není vůbec dobrá věc, pokud je takto častý.

Zkuste naopak vyhledávat situace, ze kterých máte strach. Ze začátku to nebude vůbec procházka růžovým sadem, ale posléze Vám to bude připadat čím dál tím snesitelnější. Jen se nebojte, Panny, a skočte do toho po hlavě!

Zdroj:

  • autorský text