Druidský horoskop na rok 2022

Druidský horoskop na rok 2022
Historie kmenů Keltů neboli druidů se začala psát již před několika tisíci lety na území dnešního Irska. Dochované zmínky hovoří zejména o tom, že přikládali velký význam lesu, jakožto místu jejich životů

A na základě toho vznikl i druidský horoskop, který dle data narození přisuzuje konkrétní strom. Co nás podle něj v roce 2022 čeká a nemine?

Jabloň (23. prosince – 1. ledna; 25. června – 4. července)

Podle druidského horoskopu jsou lidé ve znamení jabloně velmi vášniví a beznadějní romantici. Máte rádi dobrodružství a jdete do všeho po hlavě. A v tomto duchu se ponese i následující rok. Navázání nového vztahu bude dynamické, plné emocí a hlavě s velmi dobrými vyhlídkami! Je zde velká šance, že potkáte životního partnera.

Jedle (2. – 11. ledna; 5. – 14. července)

Následující rok se vám rozhodně vyplatí trochu zpomalit a držet emoce na uzdě. Druidský horoskop varuje před tím, že lidé ve znamení jedle by měli být v roce 2022 opatrní zejména z hlediska financí. Pokud tedy plánujete koupit nemovitosti nebo učinit jinou velkou investici, vše si pořádně promyslete.

Jilm (12. – 24. ledna; 15. – 25. července)

Keltské proroctví na nadcházejících dvanáct měsíců praví, že pokud jste ve znamení jilmu, měli byste trochu zvolnit a nechat věcem volný průběh. Možná budete sami překvapeni, jak vše nakonec dopadne – třeba leccos i předčí vaše očekávání. To platí jak v pracovním, tak soukromém životě. Jestli se toho budete držet, možná letos potkáte životního partnera.

Cypřiš (25. ledna – 3. února; 26. července – 4. srpna)

Pokud se i v následujícím roce2022 budete vyhýbat hádkám a přistupovat na kompromisy, budou pro vás následující měsíce velice úspěšné. Možná se i vydáte na zajímavou cestu, která bude velmi přínosná v mnoha směrech. Zejména pro vztah s osobou, kterou na své toulky vezmete s sebou.

Topol (4.– 8. února; 1.– 14. května; 5. – 13. srpna)

Pokud je vaše znamení topol, tak keltský horoskop praví, že jste velmi společenští a stále v obklopení přátel. Následující rok ale nebude na škodu se stáhnout trochu do ústraní a pobýt třeba nějaký čas v přírodě. Určitě to vám i vašemu okolí prospěje.

Břestovec (9. – 18. února; 14. – 23. srpna)

Cílevědomost je vaše druhé jméno, a i v následujícím roce 2022 jistě zúročíte ve svůj prospěch! Příležitostí k tomu bude víc než dost. Pravděpodobně na vás čeká nová pracovní příležitost – přistupujte k ní však s pokorou a mějte respekt ke zkušenějším kolegům.

Borovice (19. – 29. února; 24. srpna – 2. září)

Jste narozeni ve znamení borovice? Pak nám možná dáte za pravdu, že houževnatost a obchodní dovednosti patří mezi vaše nejsilnější stránky. V příštích dvanácti měsících se naskytne jedinečná šance posunout vaši profesní kariéru na vyšší úroveň. Brzy potkáte člověka, který vám s tím pomůže.  

Vrba (1. – 10. března; 3. – 12. září)

Znamení stromu vrba již napovídá, že jeho nositelé jsou velmi přemýšliví a skoupí na slovo. Vaše pokora a schopnost naslouchat se vám vyplatí i v roce 2022. Díky tomu potkáte mnoho nových zajímavých lidí, kteří vašemu životu dodají zcela nový rozměr!

Lípa (11. – 20. března; 13. – 22. září)

Lípa nemá k vrbě příliš daleko. Liší se jen v tom, že občas její pohár trpělivosti přeteče, obzvláště pod nátlakem stresu. Druidský horoskop vám do nadcházejícího roku slibuje velké změny zejména v profesním životě – máte velkou šanci konečně získat práci snů!

Líska (21. – 31. března; 23. září–3. října)

Keltský horoskop říká, že lidé ve znamení lísky jsou velmi srdeční a obětaví. V roce 2022 si ale dávejte obzvláště pozor, aby nikdo vaší dobroty nezneužíval! Vaše vlastnosti brzy ocení někdo speciální. Letos velmi pravděpodobně potkáte svou osudovou lásku.

Jeřáb (1.– 10. dubna; 4. – 13. října)

Příští rok zkuste trochu zvolit a slevit ze svých požadavků. Pamatujte na to, že ne vždy musí vše vyjít podle vašich představ – s trochou pokory se vám bude dařit mnohem více. Poslouchejte svou intuici a nebojte se přijmout rady od zkušenějších. Nebojte, příležitost dostat se do vedení se naskytne opět velmi brzy.

Javor (11. – 20. dubna; 14. – 23. října)

V roce 2022 se pokuste trochu více ovládat, zkrotit své ego a začít brát některé věci vážně– brzy by se vám to mohlo vymstít. Připravte se na to, že letos se mnohé může obrátit, a naopak se stanete obětí žertů vy sami. Dejte si jen pozor, jak se k tomu postavíte.

Ořech (21. – 30. dubna; 24. října – 11. listopadu)

Průbojnost je vaše druhé jméno. Pamatujte však na to, že nemusíte vždy dostat všechno a hned. A rok 2022 vás možná přesvědčí o tom, že ne vždy se vyplatí bojovat za každou cenu. Zkuste trochu polevit a dát dobrým věcem čas, které přijdou, jakmile na ně přestanete spěchat.

Kaštan (15.– 24. května; 12. – 21. listopadu)

Kaštan je rozený ochránce a pro ostatní by se rozdal. Občas však není na škodu se trochu stáhnout a nechat si taky někdy pomoci. Snadno se totiž může stát, že se brzy připletete do cizích problémů, kde možná nebudete úplně vítaní. V tomto roce se věnujte raději především své rodině a přátelům.

Jasan (25. května – 3. června; 22. listopadu – 1. prosince)

V následujícím roce 2022 vás čeká několik nepříjemných situací. Nenechte strhnout stresem a emocemi, zachovejte klid – pak vše dopadne ve váš prospěch. A pamatujte, že když nejde o život, nejde o nic.

Habr (4.– 13. června; 2. – 11. prosince)

Habr je romantik a neustále touží po tom být milován. Pamatujte ale na to, že dokud budete působit tak chladně a nepřístupně, jen tak se opětované lásky nedočkáte. Pokud na tom zapracujete, dost možná se hodně věcí příští rok změní!

Fíkovník (14.– 24. června; 12. – 22. prosince)

Rok 2022 s sebou přináší ideální období na to zapracovat na své osobnosti a vlastnostech, které vám komplikují život. Pokud překonáte sami sebe, je zde velmi velká naděje na novou profesní příležitost a mnoho pracovních úspěchů!

 

Zdroj:

  • autorský text