Horoskop: Váhy pro rok 2022

Horoskop: Váhy pro rok 2022
Letos je Vám přáno v oblasti zdraví. Zdraví je to nejdůležitější a Vy budete mít to štěstí, že Vás nepotká nic hrozného. Nevzdávejte se ale, když Vám něco nepůjde. V milostném životě to určitě nebude lehké, ale pokud vydržíte, uvidíte světlo na konci tunelu!
  • Vaše motto pro rok 2022: Vytrvalost je cesta k vítězství

  • Vaše šťastné měsíce pro rok 2022: květen, červen, říjen

  • Vaše nepřející měsíce pro rok 2022: duben, srpen, září

  • Vaše šťastná čísla pro rok 2022: 10, 17, 23

 

  • Láska:            40%

  • Přátelství:   30%

  • Peníze:          50%

  • Práce:            50%

  • Rodina:         80%

  • Vztahy:         40%

  • Zdraví:           90%

  • Kondice:       80%

Váhy (21. 9.–20. 10.)

Zdroj: PVLGT / Shutterstock

Láska

Váš milostný život bude letos průměrný. Přáno bude převážně těm, kteří jsou na samotném začátku vztahu. Máte šanci získat srdce svých potenciálních partnerů díky úžasnému smyslu pro humor a starostlivému přístupu, a to převážně v polovině roku. Ti z Vás, kteří už jste ve vztahu se svým protějškem déle, čeká nemálo situací, které Vám budou ubírat na síle a motivaci pokračovat dál.

Nehrajte si na nedostupné, mohl by z toho být ještě větší problém a Váš partner by to mohl vzít jinak, než Vy zamýšlíte. Naopak se zkuste mu naslouchat, zjistit, co mu vadí a co ho naopak těší. Vyjděte mu vstříc, uvidíte, že Vám za to bude vděčný a že se začne snažit také. Vyvarujte se hlavně situacím, které by Váš partner mohl v problémové době vzít špatně. Můžete mít někdy sklony k nevěře, pokud Vám to v dosavadním vztahu nevychází.

Problémy v partnerství by pro Vás určitě nebyly polehčující okolností. Naopak by Váš vztah mohl velmi rychle zkrachovat! Pozor tedy na to!

Přátelství

Někdo z Vašich blízkých přátel Vás letos velmi zklame. Nebudete to vůbec čekat, bude to rána z čistého nebe. Půjde o velmi choulostivou věc, o které se Vám bude těžce hovořit a která Vám zničí na nějakou dobu důvěru ke svému okolí. Není vůbec lehké věřit ostatním, pokud se Vám to jednou vymstí. Zkuste ale zatnout zuby a snažit se neházet všechny do jednoho pytle.

To, že Vás zradil jeden, neznamená, že Vás zradí všichni! Nakonec ale budete rádi, že se tento člověk ukázal na správném světle a Vy máte o jednoho nepřítele ve svém životě méně. Chcete přeci být obklopeni jen těmi pravými přáteli a ne těmi, kteří o Vás dokážou takto mluvit či se plést do Vašeho soukromého života bez Vašeho svolení.

Peníze

Vaše finanční situace bude na začátku roku náročná. Vy i Vaše rodina budete čelit poměrně velkým finančním problémům, které nikdo z Vás nebude čekat. Nedostatek peněz může být příčinou vášnivých debat, hádek a emocionálního rodinného dramatu.

Pokud však zachováte chladnou mysl a nadhled a v klidu zvládnete nelehkou situaci ve své rodině, vyjdete bez následků z tohoto začarovaného kruhu. Chce to ale velkou dávku snahy, schopnost naslouchat a pochopit postavení příslušníků Vaší rodiny. Jedině tak uvidíte situaci i z jiných úhlů pohledu a dospějete k závěru, který bude vyhovovat Vám všem.

Práce

Toto odvětví pro Vás, milé Váhy, také nebude žádné peříčko. Vaše úsilí může být marné a Váš plán, vyšplhat se výše, se může rychle zhroutit. Pokud ale budete opatrní a nebudete zbytečně riskovat, můžete se tak vyhnout bezprostřednímu nebezpečí ve svém zaměstnání.

Nejhorší v tomto směru pro Vás bude duben, kdy byste měli být obezřetní a snaživí. Trpělivost zde bude hrát zásadní roli. Nenechte se vykolejit, pokud se Vám nebude dařit, je to jen chvilkový problém. Naopak lidé, kteří pracují v automobilovém průmyslu, se budou těšit náramnému úspěchu. Zde také uchazeči o zaměstnání najdou velké pracovní příležitosti pro svou kariéru.

Rodina

Vaše rodinná situace nebude ze začátku lehká, avšak v polovině května by měl přijít zlom a vše se otočí. Začnete pečlivě řešit rodinné problémy, nahlížet na ně i pohledy jednotlivých členů své rodiny a budete se starat o správu majetku s rozvahou.

rodině bude vidět silné pouto lásky a jednoty, všude kolem Vás bude oceněna Vaše snaha. Kvůli svému slepému štěstí budete pravděpodobně mít náhlý peněžní zisk. Budete opravdu šťastní a vděční za to, jakou rodinu máte. Kdekdo Vám bude závidět a obdivovat Vás. Pokud si budete vzájemně oporou, větší problémy Vás minou velkým obloukem.

Vztahy

Letos z nějakého důvodu nebudete schopni věnovat náležitou pozornost druhým. Pozornost je růstový prvek. Pokud něčemu věnujete pozornost, začne to růst. Nedostatek pozornosti tedy může působit řadu nedorozumění.

Pokud svým blízkým budete věnovat dostatek péče, spousta problémů bude vyřešena ještě před jejich vznikem. Zkuste tedy tento rok více naslouchat a respektovat své okolí. Máte k tomu vlohy, tak se nebojte, milé Váhy! Všechno je jen na Vás a Vašem postavení k druhým!

Zdraví

Vaše zdraví v tomto roce bude fantastické! Ale ti z Vás, kteří trpí chronickými chorobami, jako je onemocnění jater, artritida a bronchitida, budou trpět více hlavně na přelomu března a dubna. Také se nejspíš budete zdržovat studených pokrmů, jako je zmrzlina, studené nápoje a tvaroh.

Celkově tedy nebude tento rok po zdravotní stránce problematický, pokud se o své zdraví budete svědomitě starat. To je nejlepší cesta k úspěchu, tak na to nezapomínejte! Zkuste do své denní rutiny zakomponovat jógu! Jóga je skvělý začátek, co se týče sportu, a může Vám velmi pomoct i v psychice po těžkém a náročném dnu! 

Kondice

Budete mít nemalé množství problémů, jak v lásce, tak i po finanční stránce. Ale i tak Váš stres bude schován pod pokličkou a jen málokdy vykoukne. Ostatní Vám budou závidět, že jste poměrně v klidu i přes všechny problémy, kterými si budete procházet.

Berte tento rok jako výzvu a jako poznání sebe sama v oblasti vnímání a udržení svých nervů na uzdě! Je to jedinečná šance, tak se ji chopte!

Zdroj:

  • autorský text