Horoskop na víkend 6. - 7. listopadu: Blíženci budou uklízet, Raci odhalí své nápady a Střelci budou odpočívat

Horoskop na víkend 6. - 7. listopadu: Blíženci budou uklízet, Raci odhalí své nápady a Střelci budou odpočívat
Chystáte se na výlet nebo potřebujete jen odpočívat? Přečtěte si, co vám o víkendu radí hvězdy.

Beran

Setkání a rozhovor s někým z odlišné kultury vám pomůže rozšířit obzory, Berani. Prozkoumejte nové oblasti v technologiích a zajímejte se o novinky v ekonomice. Nepropadejte strachu z propasti, která se může objevit. Buďte trpěliví, ale přitom zůstaňte zvědaví.

Býk

Buďte otevření a poslouchejte, co vám lidé říkají. I když kompromis nepatří mezi vaše oblíbená slova, vždy najdete cestu, která vám dává smysl. V neděli dejte prostor své představivosti a věnujte čas svým koníčkům.

Blíženci

Přestaňte stále něco hledat a ukliďte všechny ty hromady, které se vám za poslední týdny nakupily. Zbavte se všeho, co již nepotřebujete. Až uvidíte, co vám zbylo, lépe si vytvoříte představu o nových úložných prostorech.

Rak

Vyjděte ven se svými nápady, Raci. To, co jste dosud skrývali, spatří světlo světa. Nemusíte mít žádné obavy, protože ostatní už na vás čekají s plnou podporou. V neděli se zcela oddejte odpočinku a dopřejte si očistu mysli.  

Lev

Pokud uvažujete o stěhování nebo přestavbě bytu, je nyní vhodná doba k prvnímu kroku. V neděli se můžete rozhodnout pro spontánní výlet, podívat se na výstavu nebo si pustit pěkný film. 

Panna

Čeká-li vás o víkendu nějaký náročný úkol, pozvěte kamarády a udělejte z něj společnou zábavu. V neděli se zásobte ovocem a zeleninou a dopřejte si detoxikační kúru. Pokud vás známý pozve na túru, tak neváhejte.

Váhy

V sobotu si překontrolujte své úspory a nezapomeňte také na ty tajné. Nemáte-li nic našetřeno, je vhodný čas si naplánovat kolik peněz můžete dávat stranou. V neděli budete plní radosti ze života a vaše pozitivní vibrace se rozšíří na celou rodinu. 

Štír

Vaše práce může někomu hodně pomoct. Proto se neschovávejte doma a odpovězte sousedovi na pozdrav nebo zvedněte kamarádovi telefon. V neděli strávíte kvalitní čas se svými nejbližšími. 

Střelec

Tento víkend nevyhledávejte lidi, kteří vás energeticky vysávají. Držte se svým nejmilejších, se kterými je vám dobře, i když je zrovna nebavíte zábavnými historkami. I vy si můžete někdy odpočinout. 

Kozoroh

Vaše tajná zbraň na tento víkend? Spolupráce, nikoliv izolace a konkurence, Kozorozi! Nezavírejte dveře před sousedy a neodhánějte přátelé. Máte-li děti, vymyslete spolu aktivitu na celý víkend. I když se vám nechce, uvidíte, jak vás to občerství. 

Vodnář

Jste nabití energií, Vodnáři, ale nepřeskakujte schody po dvou, mohli byste něco zanedbat. Náhodné setkání, pozvání a příjemná večeře. Nespěchejte, čeká vás překvapení. 

Ryby

O víkendu se povzbuďte a pracujte mimo svou komfortní zónu. Chtěli jste si vymyslet výmluvu, proč někam nejít nebo něco nedokončit? Zapomeňte na to! Příležitosti se neopakují a vy byste toho mohli později litovat.

 

Zdroj: