3 znamení zvěrokruhu, která se chovají nejvíce dětinsky. Najdete se v nich?

3 znamení zvěrokruhu, která se chovají nejvíce dětinsky. Najdete se v nich?
Každý v sobě máme alespoň špetku dětské duše, která se občas projeví. Někteří z ní však ani v dospělosti nevyrostli a svou dětinskou povahu zkrátka nezapřou. Jaká znamení mezi ně patří?

Beran

Sebevědomí a energičtí Berani mají problémy s ovládáním svých emocí a impulzů, a tak je leccos dokáže snadno rozhodit. Jsou netrpěliví a skrývají v sobě spoustu napětí a agrese, takže je dokáže zachvátit obrovský vztek i kvůli nedůležitým maličkostem. Když navíc něco není po jejich, nedá se s nimi ani mluvit. Urazí se a vztekají se jako malé děti, a to co svým chováním způsobili, zjišťují až po tom, co se konečně uklidní.

Zdroj: altanaka / Shutterstock

Střelec

Střelci se chovají jako takové velké děti celý svůj život. Přestože jsou svobodomyslní a přemýšliví, nesnáší závazky a často se jim daří se jim vyhýbat. Potřebují svou svobodu a volnost, a tak od nich nečekejte ani žádné plnění slibů, protože spolehlivost rozhodně není jejich silná stránka.

Když jsou pod tlakem tak navíc dělají i opravdu neuvážená a nevyspělá rozhodnutí.

Ryby

Citlivé Ryby jsou bezradnými snílky v každém období života. Občas sice i tak mohou působit vyspěle díky jejich starosti a péči o druhé, ale jinak jsou poměrně nezralé. Když jim totiž někdo něco vytkne nebo navrhne, hned si to vezmou osobně a dumají nad tím, co je s nimi špatně. Nad vším až moc přemýšlí a obvykle neumí moc řídit své nepředvídatelné emoce a nálady. Od stresových situací raději utíkají a nechávají je na druhých, protože se bojí, že by je nezvládly.

 

Zdroje: