4 znamení zvěrokruhu, která si v listopadu užijí nejvíce i když jsou single. Najdete se v nich?

4 znamení zvěrokruhu, která si v listopadu užijí nejvíce i když jsou single. Najdete se v nich?
Být ve vztahu je opravdu krásné. Povznáší to vaše životní zkušenosti a také vám dává radost ze společného soužití. To však není jediná věc, která vztah vystihuje. Ne každý prožívá ve vztahu stejné množství lásky a romantiky.

Jsou chvíle, kdy člověk nezvládne nátlak a množství kompromisů ve vztahu a je raději svobodní.

Pokud jde o zvěrokruh, existuje několik znamení, která jsou jako single spokojenější. Která znamení si v listopadu nejvíce užijí single život? 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Nemáte rádi závazky spojené s partnerstvím a potřebujete, aby vaše vztahy s lidmi byly jednoduché, zábavné a bezstarostné. To v partnerství není příliš možné. Navíc je pro vás těžké starat se o svého partnera, protože se máte nejlépe, když se můžete řídit jen sami sebou. Vztah s druhou osobou pro vás může být také poměrně náročný, proto si budete v následujícím měsíci užívat „single days“.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jako Panny jste perfekcionisté, kteří se nespokojí s ničím jiným než s dokonalým. Je méně pravděpodobné, že budete trucovat kvůli rozpadlému vztahu nebo nedokončenému milostnému příběhu, protože ostatní vaše plány, cíle a ambice jsou pro vás vším. Protože usilujete o to nejlepší, zůstanete i nadále single a budete si užívat svobodný život.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Velmi si ceníte svobody a nikdy nedovolíte, aby vám někdo nebo něco stálo v cestě za neomezenou svobodou a dobrodružstvím. Ne, že by se vám myšlenka na lásku a romantiku příčila, ale raději si budete tento měsíc užívat svobodu než být ve vztahu s nesprávnou osobou.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jako Vodnáři se těžko vyrovnáte s myšlenkou vztahu a závazků. Je vám vlastní nezávislost a vztahy jsou pro vás spíše omezením, které vám ubírá prostor a omezuje vás na pocity partnera. Proto se i následující měsíc budete chtít cítit svobodní, cítí a živější.

Zdroj: