Horoskop: Beran pro rok 2022

Horoskop: Beran pro rok 2022
Rok 2022 Beranům poměrně přeje. Chystá se pro Vás mnoho šancí v oblasti milostných vztahů, přínos energie, sílu, odhodlání a vytrvalost jít si za svými sny. Pozor si však dávejte na nadměrný stres a komunikaci s okolím. Zkuste tento rok vycházet s ostatními lépe a vstřícněji než doposud!
  • Vaše motto pro rok 2022: Trpělivost růže přináší

  • Vaše šťastné měsíce pro rok 2022: únor, červen, listopad

  • Vaše nepřející měsíce pro rok 2022: březen, srpen, září

  • Vaše šťastná čísla pro rok 2022: 3, 15, 27

 

  • Láska:              70%

  • Přátelství:     40%

  • Peníze:            50%

  • Práce:              80%

  • Rodina:           60%

  • Vztahy:           40%

  • Zdraví:             60%

  • Kondice:         60%

 

 Beran (21. 3. – 20. 4.)

Zdroj: Emil Mammadov / Shutterstock

Láska

Rok 2022 je průlomový pro ty, kteří jsou zamilovaní a čekají na jistotu a stabilitu ve vztahu. Milí Berani, planeta lásky a krásy Venuše učiní milostné vztahy okouzlující a intenzivnější převážně na začátku roku.

Důvěra a porozumění hrají velkou roli ve stabilitě každého milostného vztahu.

Budete překvapeni silným vztahovým poutem, na které jste tak dlouho čekali! Obnoví se dokonce i vztah, který má deficit důvěry. Chce to jen trpělivost, péči, a hlavně netlačit na pilu! Pozor si však dávejte na falešné lidi, kteří potřebují jen uspokojení. Buďte obezřetní! To, že se někdo chová přesně podle Vašich představ, nemusí hned znamenat, že o Vás má opravdu zájem.

Přátelství

Tento rok nebude moc hojný na spontánní seznamování s novými lidmi, se kterými byste si padli do noty. Vždy to bude nejdříve vypadat nadějně, ale dříve nebo později se tento člověk ukáže na pravém světle a vy se smutkem zjistíte, že Vás jen využil.

Nesmutněte ale dlouho, máte přece široké okolí pravých přátel, kteří tu pro Vás jsou v dobrém i zlém a na které se opravdu můžete spolehnout. Proč se honit za dalšími, když ty nejdůležitější máte u sebe? Nezapomínejte, nezáleží na kvantitě, nýbrž na kvalitě!

Peníze

Podceníte svou finanční situaci a utratíte své peníze za velmi luxusní zboží, to bude mít velký dopad i na Vaši rodinu. Nebude to vůbec lehká doba. Jste velmi ambiciózní a nejste zvyklí na prohry či přešlapy, které by Vás takhle mohly ohrozit.

Budete se snažit celou situaci zlepšit a být v očích Vaší rodiny znovu ten, který má na starost rodinný rozpočet. Bez snahy a námahy to půjde jen těžce.

Na přelomu listopadu a prosince však nastane zlom a Vy znovu získáte zpět kontrolu nad svými financemi. Velmi si oddychnete, že jste tuto ošemetnou situaci ve zdraví zvládli a ponaučíte se do budoucna.

Práce

Začátek roku bude pro kariéru velmi příznivý. Berani spojení se strojírenstvím budou mít vysokou hodnost a moc.

V polovině roku budou mít světlou budoucnost umělci a sportovci. Lidé, kteří patří do administrativních služeb, budou odměněni za úctyhodný výkon. Tady aspoň uvidíte, že Vaše neutuchající úsilí se Vám vrací a že jste nic nedělali zbytečně. Pokračujte v tomto nasazení a budete šťastní jak Vy, tak i Vaši kolegové a nadřízení!

Studenti, kteří hledají zaměstnání a kteří jsou snaživí, najdou práci svých snů, ve které je čeká slibná budoucnost a mnoho nových kontaktů. Tak se nebojte, milí Berani, a skočte do toho po hlavě bez jakéhokoliv rozmýšlení!

Rodina

Rodina za Vámi vždy stojí a Vy to víte. To se ale může změnit kvůli Vaší finanční situaci, do které se dostanete vlastní chybou. Rodina v tu chvíli může být velmi nechápavá a neempatická. To se ale zlepší po nějakém čase, kdy se vše usadí a zevšední.

Po rodinném sedánku, kde Vás rodina nakonec vyslechne a vezme některá slova, která Vás ranila, zpět, bude vše zase jako dřív a Vy budete velmi vděční, že Vaše rodina si Vás nakonec vždy vyslechne a nenechá Vás v nesnázích. Vaši nejbližší totiž vědí, že jste čestné a spolehlivé osoby, a proto Vám tolik věří.

Vztahy

Jste velmi průbojné osoby, které si jdou za tím, co chtějí. Často i na úkor druhých, a to Vám může činit problémy v mezilidských vztazích. Lidé od Vás očekávají aspoň nějaké vyslyšení či podporu, Vy si ale hledíte svého a na ostatní moc ohled neberete.

Ne proto, že byste nebyli empatičtí, spíše proto, že si to ani v tu chvíli neuvědomíte.

Lidé si to ale pamatují a příště budou mít problém s Vámi cokoliv řešit. Nezapomínejte na to a buďte tu i pro ostatní stejně tak, jako oni tu jsou vždy pro Vás. Nechcete přece přijít o své přátele a jejich bezmeznou podporu, která Vám tolik prospívá!

Zdraví

Tento rok budete velmi náchylní na stres. Budete se muset naučit ovládat svůj vztek a své nervy nechat pod pokličkou. Mohlo by to mít negativní účinky na Vaše zdraví.

Pokud budete ovládat již zmíněný vztek a stres, nebudete nadměrně kouřit či pít alkohol, se zdravím problém mít nebudete. Můžete pociťovat bolesti břicha, ale nebude to nic dramatického, stačí poupravit jídelníček či najít nějaký sport, který Vás bude bavit.

Kondice

Kondice pro rok 2022 bude velmi odlišná pro každého z Vás. Pokud jste tací, kteří dokáží mít stres pod kontrolou a mají se spíše za ty pohodovější, nebudete mít s ničím větším tento rok problém. Budete proplouvat každodenními povinnostmi jako po másle, až Vám budou mnozí závidět.

Ale ti z Vás, kteří se svým stresem mají dlouhodobější problémy, mohou mít potíže i v nadcházejícím roce. Každodenní činnosti pro Vás budou překážkami, kterými se budete stresovat natolik, že ráno nebudete mít ani motivaci vstát z postele. Chce to ale trpělivost a vůli s tím něco dělat. Nevzdávejte to, Berani!

 

Zdroj:

  • autorský text