Velký horoskop na listopad: Raci budou kreativní a odvážní, Štíři oslňující a Vodnáři inspirativní

Velký horoskop na listopad: Raci budou kreativní a odvážní, Štíři oslňující a Vodnáři inspirativní
Čeká nás magický čas listopadového novoluní v tajemném Štíru a zatmění Měsíce plné chaosu a nedorozumění. Nepodléhejme v tomto období žárlivosti a nejistotám. Naopak věnujme energii na udržení zralosti v našich rodinách a vztazích.

Beran

První tři týdny v měsíci jsou vhodné pro soustředěnou a vytrvalou práci. Můžete se pokusit upevnit vaše partnerství, a to jak na pracovní, tak na osobní úrovni. Ať už se zaměříte na cokoliv, bude to od vás vyžadovat hlubší vnitřní práci. A pokud se dokonce přimějete zpomalit, výhody zmírnění stresu budou ohromné. Trochu času o samotě vám vůbec neuškodí, naopak pomůže vám to zpracovat emoce a zážitky, které se letos nashromáždily.

Býk

Pokud jste dosud váhali s nějakým rozhodnutím, v listopadu budete mít konečně sílu k činu. Využijte tuto energii k prozkoumání nových okolností nebo k vyřešení případných neshod. Ale nikam nespěchejte, jednejte s rozvahou a dříve, než se k něčemu zavážete, pořádně zvažte své možnosti. Ke konci měsíce bude lépe vidět na vaši pravou podstatu a vaše nápady začnou přitahovat pozornost okolí.

Blíženci

Tento měsíc na vás dolehnou povinnosti a závazky. Vypořádejte se s přetrvávajícími úkoly snadno a rychle. Pokud si s něčím nevíte rady, požádejte o pomoc. Nenechávejte si všechno jen na svých bedrech a dbejte také na odpočinek a zdravý životní styl. Pokud se dlouhodobě cítíte ve stresu, listopad je ideálním měsícem ke změně. Vypusťte ze svého rozvrhu některou z méně důležitých povinností a pořiďte si třeba domácího mazlíčka. 

Rak

Popusťte uzdu své fantazii, Raci. Tento měsíc se rozhodně nebudete schovávat doma za kamny. Můžete si užít podzimní romantiku nebo na sebe nechat působit kreativní inspiraci. Čekejte zájem okolí, obdiv a nabídky spolupráce. Buďte odvážní a pusťte se do svých dávných snů. Kdy jindy než nyní, Raci? Nezapomeňte při tom na své zdraví. Více pohybu, tekutin a zeleniny vám rozhodně neuškodí ani preventivně.  

Lev

I když chcete, aby se vše vyřešilo nejlépe hned, tento měsíc je extrémně důležitý na trpělivou vnitřní práci. Nemusí to hned znamenat psychoterapii (i když proč ne?), možná bude stačit trochu více odpočinku a času na větší rozvahu. Na konci měsíce se mohou odehrát důležité změny ve vaší kariéře i v osobním životě. Jen si pamatujte, že nemusíte reagovat na všechny požadavky. Nenechte si zasahovat do svého volného času. 

Panna

Na vašem úsilí záleží, i když věci nejdou přesně podle plánu. Pro vaši kreativní tvorbu neexistuje žádný limit, Panny. Máte na mysli mnoho plánů a projektů. Zůstanete-li jim věrní, mohou postupně nabrat rychlost. Během listopadu se můžete setkat s podobně smýšlejícím člověkem a zvážit tak spolupráci. Vyhýbejte se však kontroverzním tématům a buďte opatrní při poskytování rad, protože vaše slova mohou být vytržena z kontextu. 

Váhy

Práce, peníze a rutina jsou vaším hlavním úkolem tohoto měsíce. Než však zcela zaplníte svůj diář, zaneste do něj důležité schůzky a setkání, na kterých vám záleží. Nechcete přece zapomenout na dědečkovy narozeniny nebo školní besídku vašeho dítěte. Pokud ve své profesi začínáte s něčím novým či rozesíláte životopisy na nové pracovní nabídky, vaše úsilí bude posíleno. Více se zaměřte na finanční plánování, aby vás v druhé polovině měsíce nezaskočil náhlý výdaj. 

Štír

Celý měsíc vás vaše sebevědomí neopustí a charisma budete mít na rozdávání. Však se není čemu divit, když slavíte narozeniny. Příští čtyři týdny mohou přinést zajímavé pracovní příležitostí a zvýšení vašich příjmů. To však neznamená, že se vám zcela vyhnou konflikty. Ty jsou tady proto, aby vás nutily zvažovat nové možnosti a cesty, které jste předtím neviděli. Nemusíte se změnou spěchat, ale nechte dveře otevřené. 

Střelec

Tento měsíc je pro vás vždy obdobím, kdy nepotřebujete být ve velké společnosti. Letos však moc v klidu nezůstanete, z pohodlí vás vytáhne sourozenecké drama nebo rozzuřený spolupracovník. Vyrazte do přírody, ideálně se ztlumeným telefonem a uvolněte se od všech starostí. Zdraví a organizace se s úplňkem stanou vaší prioritou. Obnovte si svůj diář a najděte v něm místo na zdravou snídani, odpolední vycházku nebo hodinu v bazénu.

Kozoroh

Tento měsíc si záměrně hýčkejte již existující vztahy. Nezačínejte nové známosti, ale obnovujte ty staré a funkční. Pokud už se s někým novým seznámíte, propojte ho se svými přáteli. Ti už poznají, zda se k vám dotyčný hodí či ne. Dovolte si více odpočinku a zábavy. Uzavřete vše staré, co už vám neslouží a akorát vám to ubírá energii. 

Vodnář

Listopad patří k vašim nejambicióznějším měsícům v tomto roce, Vodnáři. Jděte si proto za svými cíli, i když ostatní už polevují a plánují Vánoce. Můžete učinit velký pokrok na rozpracovaném projektu a získat patřičné ocenění. Svému okolí ukazujete, že jste někdo, kdo může dávat dobrý příklad a všechny ostatní inspirovat. Ke konci měsíce se nezapomeňte opřít o svůj pracovní tým nebo rodinu. Propojte práci se zábavou a dosáhnete mnohem větších limitů, než kdybyste seděli sami v kanceláři. 

Ryby

Prozkoumejte nové obzory a vykročte z omezujících situací, Ryby. Vytrhněte se ze svých zaběhnutých kolejí tím, že k sobě budete upřímní. Pokud vás některá část vašeho života neinspiruje, je na čase to změnit. Cestování, studium nebo dokonce jen krátký pobyt mimo domov vás může pořádně nakopnout. Vaše mysl je hladová po nových věcech, proto ať už je to jakkoliv, vyhoupněte se ze své komfortní zóny. 

 

Zdroje: