Partnerský horoskop na víkend 6. - 7. listopadu: Blíženci zažijí dobrodružství a Štíři povedou vážné rozhovory

Partnerský horoskop na víkend 6. - 7. listopadu: Blíženci zažijí dobrodružství a Štíři povedou vážné rozhovory
Načerpejte o víkendu novou energii se svou druhou polovičkou. Podívejte se, jak si v lásce o víkendu povede vaše znamení.

Beran

Možná máte něco důležitého na srdci. Neodkládejte to a podělte se o své emoce. Vaše drahá polovička už stejně cítí, že se něco děje. Pak naopak vyslechněte vy ji a pokuste se najít společnou cestu v nové situaci.

Býk

Ve vašem vztahu mohou nastat nějaké změny. Nebraňte se jim a pamatujte, že život je plný neustálých změn. Udělejte si společný čas na zvážení všech nových možností a najděte si takovou, ze které se budete oba těšit. 

Blíženci

S vaší láskou zažijete dobrodružný víkend. Ale nemusíte ani vyjíždět z domova, dobrodružství se může odehrát u vás doma. Můžete cítit hluboký respekt k osobnosti vašeho partnera a spatřit věci, které jste dříve neviděli.

Rak

O víkendu budete podpořeni v nových rozhodnutích. Nechte minulost za sebou a odvážně přejděte do nové situace. Možná se stěhujete, začínáte novou životní etapu nebo prostě jen měníte životní styl. V každé situaci se o sebe můžete navzájem opřít.

Lev

Období líbánek je u konce, Lvi. Připravte se na novou etapu vaší lásky. Jaká bude je čistě na vás, kolik vložíte energie, tolik se vám také vrátí. O víkendu věnujte svému partnerovi něco cenného. Může to být jen vzácná věta, masáž nebo něco jiného, co ve vašem vztahu není obvyklé.

Panna

Ve vztahu hledáte něco hlubšího, než jste v posledních týdnech zažívali. To je vynikající příležitost k tomu, abyste uznali své emocionální potřeby a domluvili se s partnerem na společných záměrech. V neděli si dovolte zažít něco romantického.

Váhy

Potěšte svého partnera romantickou večeří a vyznáním lásky. Soustřeďte se na svůj domov a své nejhlubší emocionální potřeby. V neděli je vhodný čas na rodinná setkání.

Štír

Upřímné rozhovory jsou na místě, Štíři. Vše, co jste si během týdne nestihli a zapomněli říct, napravte o víkendu. Odhoďte všechny domněnky a pesimismus. Soustřeďte se jen na vaši lásku a přátelství.

Střelec

Pocit bezpečí bude hrát ve vašem vztahu významnější roli, než je pro vás obvyklé. Možná vás napadne vytvořit rodinné hnízdo nebo posílit váš vztah určitým rituálem. Udělejte vše proto, abyste se cítili ve vztahu dobře.

Kozoroh

Zkuste učinit obrat ve vašem smýšlení a přestaňte se dívat na vztahový problém jako na překážku. Problémy jsou nedílnou součástí vztahů a ukazují nám další cestu. Spíš si promyslete, koho na té cestě chcete a proč. 

Vodnář

Pozor na flirtování, Vodnáři! Myslete na vaši vážnou lásku a nepokoušejte osud. Můžete cítit intenzivnější potřebu fyzického kontaktu a zároveň hluboké spirituality. Vyzkoušejte s partnerem třeba tantra masáže.

Ryby

Máte tendenci si svého partnera trošku idealizovat. Nějaká ta fantazie vztahu určitě neškodí, ale pozor, abyste se příliš neodchylovali od reality. Spíš než zahnat tyto představy, proč nestrávit nějaký čas úvahami, zda by nemohly fungovat.

 

Zdroje: