Horoskop: Rak pro rok 2022

Horoskop: Rak pro rok 2022
Tento rok je pro Vás hlavní mít se na prvním místě. Je také důležité mluvit s ostatními členy rodiny a se svými blízkými o svých problémech. Nepomáhejte ostatním na úkor sebe, Vy potřebujete být v pořádku, abyste byli schopni pomáhat druhým!
  • Vaše motto pro rok 2022: kdo šetří, má za tři

  • Vaše šťastné měsíce pro rok 2022: červen, červenec, prosinec

  • Vaše nepřející měsíce pro rok 2022: únor, duben, září

  • Vaše šťastná čísla pro rok 2022: 8, 17, 35

 

  • Láska:            30%

  • Přátelství:    80%

  • Peníze:           50%

  • Práce:             70%

  • Rodina:          60%

  • Vztahy:          70%

  • Zdraví:            60%

  • Kondice:        60%

 

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Zdroj: PVLGT / Shutterstock

Láska

Tento rok nebude z hlediska lásky lehký. Budete muset čelit velkým problémům, které se ale budou odvíjet od Vás a Vašeho nastavení. Půjde hlavně o Vaše sebevědomí, které nemusí být na vysoké úrovni. V prvních čtyřech měsících bude tato negativita nejsilnější.

Pokud si v tuto dobu najdete partnera, hrozí, že Vás bude podvádět. Budete emocionálně zlomení a nebudete schopni získat důvěru u dalších partnerů. Vaše sebevědomí se propadne ještě více a velmi na tom doplatíte. Čas je ale naopak příznivý pro ty, kteří žijí v toxickém vztahu a chtějí z něj pryč. Nebojte se a využijte tuto šanci! 

Přátelství

Máte kolem sebe skvělé lidi, kteří tu jsou vždy pro Vás. Přitahujete k sobě podobné povahy jako jste Vy sami, a proto si tolik rozumíte. Nejste hádavý typ a když už se s někým pohádáte, nejde o žádnou kravinu. Měli byste se však více soustředit sami na sebe.

Snažíte se dělat první poslední pro ostatní, ale nikdy byste neměli zapomínat sami na sebe. Pokud se Vy nebudete cítit komfortně, nedokážete pomoci nikomu kolem sebe! A to je důležitá věc, kterou si musíte uvědomit!

Peníze

Podle horoskopu na tento rok se do Vaší rodiny může připojit člověk a tím se vygeneruje nový zdroj příjmů. Díky těmto událostem bude Váš život klidný a prosperující. Na začátku roku bude Vaše finanční situace vcelku průměrná. Na podzim to však bude horší. Budou Vás trápit nemalé finanční obtíže, které budou mít dopad i na Vaši rodinu. Na konci listopadu by se však situace měla zlepšit.

Prosinec bude plný prosperity a rodinné pohody. Radši ale šetřete i na rok 2023. Tento rok zjistíte, jak je těžké vydělávat málo a nemít naspořené peníze, proto byste se měli poučit. Pokud na nějakou věc nemáte, prostě si ji nekupujte. Máte sklony utrácet za zbytečnosti, tak pozor na to!

Práce

Rok 2022 pro Vás čeká velmi zajímavý průběh. Budete čelit různým výzvám, díky kterým získáte nové pracovní zkušenosti. Převážně v červnu a červenci Vás čeká mnoho úspěchů. Ti z Vás, kteří jsou ochotni odejít do zahraničí za lukrativním platovým ohodnocením, to mohou právě v tomto období zkusit.

Sportovní a kinematografický průmysl bude opět na vzestupu a přinese mnoho úspěchů lidem, kteří jsou zde zaměstnáni. Tento rok tedy bude velmi přínosný, ale nebude to zadarmo. Neztrácejte naději, milí Raci! Čeká Vás za to odměna!

Rodina

Rodina pro Vás bude tento rok hlavní pilíř podpory. Bude s Vámi v dobrém i zlém. Vy se však nebudete chtít svěřovat a když už se otevřete a ostatní se Vám budou snažit pomoct, vezmete zpátečku a nechcete nic řešit. To se ale změní, když toho na Vás bude opravdu moc. Budete nakonec rádi, že rodina je furt při Vás a opravdu se zajímá. Musíte si však najít rovnováhu ve svém osobním a kariérním životě.

Pokud si budete domu tahat starosti a stres, bude se to odrážet i na ostatních členech rodiny. Dávejte si na to velký pozor a otevřete se své rodině. Vaši rodinu zajímají problémy, které se Vás týkají!

Vztahy

Rok 2022 bude pro vztahy velmi příznivý. V tomto období se budete cítit nadšenější a plnější energie. Najdete pro ostatní více porozumění a péče. Rádi pomáháte druhým a tento rok budete ještě více empatičtí, okolí kolem Vás to velmi ocení.

Pozor ale na pomoc špatným lidem, kteří Vás jen využijí. Pokud Vy jste ochotni být tu pro někoho v těžkých chvílích, on by tu měl být i pro Vás. Pokud toho není schopný, nestojí Vám za to a Vy budete zbytečně ztrácet svůj drahocenný čas, který byste mohli věnovat někomu jinému, který si to opravdu zaslouží. Na to nezapomínejte!

Zdraví

Zdraví bude velmi proměnlivé. Budete se potýkat s mnoha onemocněními spojenými s dýchací a trávicí soustavou. Žádná zásadnější nemoc by Vás však čekat neměla. Pamatujte ale, že zdraví máte jen jedno. Může Vás potkat mnoho úrazů, většina způsobená Vaší chybou.

Dávejte si tedy velký pozor a pokud se na něco necítíte, nepokoušejte to. Mohli byste na to doplatit! Také dávejte pozor na řízení auta či kola. I malá únava nebo chvilka nepozornosti může mít fatální následky!

Kondice

Tento rok pro Vás bude poměrně pohodový. Nestresujete se zbytečně. Ale když už se začnete stresovat, je to docela síla. Měli byste na tomto zapracovat, Vaše tělo kvůli tomu hodně trpí. Mentální zdraví je propojeno s tím fyzickým.

Pokud se psychicky necítíte dobře, ani Vaše tělo se nemusí cítit dobře. Může Vás zastihnout nespavost či neustálý pocit neklidu. Zkuste pít bylinné čaje na nervy, nejlépe třezalku. Určitě Vám to pomůže a zklidní!

 

Zdroj:

  • autorský text