Co čeká jednotlivá znamení v roce 2022?

Co čeká jednotlivá znamení v roce 2022?
Chcete vědět, co vás čeká a nemine v roce 2022? Jaký bude váš příští rok a co vám přinese. Lva čekají dny plné kreativity a váhy zažijí osobnostní růst.

Láska, kariéra, zdraví, majetek a rodinné vztahy, to vše budete řešit. Horoskopy vám poradí, jak si s těmito situacemi vhodně poradit. 

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Nenechte se překvapit pomalejším začátkem nového roku 2022. Zvlášť v první čtvrtině roku se dny potáhnou a budete mít pocit, že se všechno kolem vás vleče. Možná se budete muset potýkat s nějakým problémem z minulosti, který vás bude otravovat a jeho řešení se bude neustále oddalovat. Se spoustou tvrdé práce můžete dosáhnout vytyčeného cíle.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Rok 2022 začne pro vás dobře, proto jej využijte naplno a neváhejte. Pokuste se naplánovat všechny důležité věci k řešení na začátek roku a později budete moci odpočívat a užívat si plodů vaší poctivé práce. Vaše akce a úspěchy se mohou dobře doplňovat, a to bude důvod k oslavám, na kterých se skvěle pobavíte s přáteli.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Rok 2022 pro vás bude zcela unikátní. Je to rok, kdy se budete soustředit na plnění svých snů a budete se soustředit na aktivity, které vás očekávají. Každý měsíc si stanovíte smělý cíl a za tím půjdete. Plánování je to, co vám v minulosti chybělo a příští rok se to naučíte a budete využívat naplno. Což vám pomůže k dosáhnutí bodu, kdy zužitkujete všechny zkušenosti, z předchozích let.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Středobodem pro lidi narozené ve znamení raka bude v příštím roce osobní život, kariéra a finance. I majetek a všechny tyto sféry budou zásadní a budou se dít běžné věci. Předešlý rok byl ve znamení shonu a lopotného snažení. Vaše tvrdá práce bude zúročena a odměnou bude sebevědomí a odvaha.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Rok 2022 bude pro ty, jež jsou ve znamení mohutného lva rokem akce a úspěchu. Lvi se mohou soustředit více na činnosti, které vyžadují kreativitu a akci než na plánování. Výsledky vašich činů budou odpovídat úsilí, jež jste do nich vložili. Práce, kterou budete bezmyšlenkovitě a stereotypně dělat, nebude mít kýžených výsledků. Držet se zažitých špatných postupů se zkrátka nevyplatí. Pakliže vlastníte firmu, přijměte nové zaměstnance, které vám přivedou svěží vítr a modernizaci.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Tento rok bude mít pro panny mnoho vzestupů a také pádů. Proto se doporučuje, aby byly ve svých akcích raději opatrnější a nepouštěly se bezhlavě do nejistých projektů. V profesním i osobním životě si vše raději dobře promyslete, než se do něčeho pustíte.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Rok 2022 může být progresivní a podpůrný. Lidé ve znamení vah zažijí osobnostní růst. Vaše schopnost experimentování se ukáže jako velký přínos a objevíte nové věci i projekty. Čeká vás strach z budoucnosti a budete také pociťovat úzkost z očekávání věcí příštích. Někteří lidé vám budou házet klacky pod nohy, ale s nimi si nedělejte starosti, směle se vyrovnáte s neúspěchem a nakročíte do lepších dnů.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

V roce 2022 budete pociťovat úzkost, ale také lehkost a nenaplněnost. Je to rok, kdy byste se měli soustředit na rozvoj vašeho myšlení. Meditací, čtením naučných knih nebo procvičením nových dovedností. Všechny vaše strachy se zhmotňují v bubákovi, který vás děsí a nedá vám pokoje. Avšak příští rok se mu konečně postavíte, najdete stabilitu a zavřete ho do skříně.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaše schopnost experimentovat vám pomůže utřídit si váš rozpočet podle nového schématu. Finance mohou být jednou z oblastí, které nebudete zvládat úplně do detailu. Vaše finanční pozice bude stabilnější a pevnější. V práci můžete získat uznání u nadřízených, když se budete držet dál od drbů a tlachů, které kolují firmou, kde pracujete. Vždy si dané informace raději ověřujte u zdroje nebo je ještě lepší pro klid duše se tím vůbec nezabývat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vaše přitažlivost a krása vás v novém roce 2022 přivede k novým situacím a možnostem. Díky tomu se budete cítit uvolněněji a efektivněji. Letos vás naplní pocity radosti a veselosti. Krásu a přitažlivost objevíte také v umění a kreativitě. Vcítěním a meditací se můžete povznést nad veškerý stres, který vás čeká. Objevíte nové a netušené možnosti. Vyřešíte si své nejednoznačné majetkové záležitosti a v milostném životě vás čekají příjemná překvapení. Tento rok bude ve znamení pravé lásky.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Letos můžete považovat za klíčový pojem harmonii, jak duše, tak okolního světa. Budete se řídit mírovými zásadami, a to vám pomůže ve vašem úsilí. V práci, doma i kdekoliv jinde můžete šířit radost i štěstí. Zásady harmonie a poklidu, které se naučíte spolu s meditací, vám budou pomáhat zvládat vše, co potřebujete stihnout a udělat. Ujistěte se, abyste někoho neosočili kvůli nevědomosti, protože se vám to v dalších dnech může vrátit. A váš nedostatek vědomostí bude společnosti k smíchu. Neklesejte však na mysli, naučíte se něco nového a získáte nové zkušenosti.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby objeví vlastní sílu a přednosti, které jim budou pomáhat zvládat vše potřebné. Znovu nastanou situace, které vám pomohou se dát do pohybu. Zjistíte, že jste letargičtí a nejraději lenošíte na pohovce. Chybí vám energie, abyste se mohli rozvíjet a fungovat jako dříve. Dokonce vám bude chybět vaše staré aktivní já, které rádo sportovalo a pohybovalo se. Proto neváhejte, přemozte se a vydejte do přírody. Zkuste třeba stanovat nebo turistiku.

Zdroj: