Jak porozumět muži ve znamení Blíženců

Jak porozumět muži ve znamení Blíženců
Muž narozený ve znamení Blíženců je stále ve střehu. Ve svém životě a stejně tak i ve vztahu potřebuje prostor pro spontánnost, jinak se může cítit být svázaným. Do vztahu přináší zábavu, proměnlivost a hravost. Věrnost na celý život však od něj raději nečekejte.

Nekonečná jízda

S mužem v Blížencích se budete zaručeně bavit. Na začátku vztahu vás provede svým hravým světem bez zábran a očekávání. Bude to velká párty a nekonečná jízda. Tento muž vás rozesměje i ve spánku. Budete se vedle něj budit a usínat s úsměvem na rtech. 

Srší pozitivní energií

Muž v Blížencích vás svou dobrou náladou vyvede z každého splínu. Na životě dokáže vidět jeho klady a podle toho se orientuje v každém maléru. Prochází bažinami s vidinou teplé vířivky a skleničky vína. Jeho pocit štěstí je nesmírně nakažlivý a pravděpodobně to bude jedna z věcí, která vás na něm přitahuje. 

Je nestálý a flexibilní

Druhá stránka jeho povahy je jeho nestálost. Nikdy mu příliš nevěřte, protože své stanovisko ještě mnohokrát změní. Blíženci by neměli nikdy nic slibovat, a to pro jejich neschopnost slibům dostát. Samozřejmě existují i výjimky (záleží také na ascendentu), ale lepší je na jejich sliby alespoň zpočátku nespoléhat. Nestálost Blížencům nelze vyčítat kvůli jejich dvěma vnitřním hlasům, kterým musí neustále naslouchat. Právě tato kvalita jim dodává vzdušnost a nestálost. Díky tomuto vzdušnému prvku jsou flexibilní a ovládají efektivní komunikační dovednosti. 

Zdroj: Autor: Anetlanda / Shutterstock

Rád vede a rozhoduje

Blíženci jsou skvělými řečníky, baviči a vůdci. Ještě více jim imponuje, když mohou svou polovičku vést a předvádět se před ní. Dokud muž v Blížencích vidí, že se partnerka jeho kousky baví, vztah mu přináší potěšení. Chce být obdivován a následován. Má však také rád, když je jeho partnerka nezávislá a soběstačná. Vlastně mu to přináší pocit svobody. Líbí se mu žena, která má vlastní rozum. To nutně neznamená, že bude souhlasit se všemi jejími názory, ale pokud zjistí, že jsou její argumenty podložené reálnými informacemi, bude je respektovat. Přání a představy takové ženy bude uctívat a stejně tak bude očekávat, že mu to jeho láska oplatí. 

Je zvědavý

Muži Blíženci mají potřebu shromažďovat informace. Vyhledávají akce s intelektuálním obsahem a ve společnosti rádi konverzují se vzdělanými lidmi. Budou výbornými společníky při návštěvě muzeí, galerií či na procházce městem.

Se svou výřečností a bohatými znalostmi vás zajisté nudit nebudou.

Není majetnický ani žárlivý

Jako partner je muž v Blížencích velmi tolerantní a otevřený.

Sám potřebuje mnoho prostoru na své intelektuální činnosti a své ženě dopřeje totéž. Pokud mu ve svobodném stylu života budete bránit, může vás brzy opustit. Neznamená to však, že pokud mu vyjdete vstříc, nebezpečí nevěry bude zažehnáno. Stále bude z jeho strany docházet ke kontaktu s velkým množstvím žen, obzvlášť na akcích a během intelektuálních debat. Jeho zájmy však budou čistě platonické, protože vidina šťastného domova se pro něj stane důležitější.

 

Zdroje: