Horoskop: Střelec pro rok 2022

Horoskop: Střelec pro rok 2022
Tento rok pro Vás bude docela oříšek. Čeká Vás mnoho výzev, za které ale budete později odměněni! Uvědomíte si, že ve více lidech se vše lépe táhne a budete vděční za své přátele. Držte si je co nejblíže u sebe! Přátelé a rodina jsou to největší štěstí!
  • Vaše motto pro rok 2022: člověk je člověku nejlepším lékem

  • Vaše šťastné měsíce pro rok 2022: květen, červenec, listopad

  • Vaše nepřející měsíce pro rok 2022: leden, únor, srpen

  • Vaše šťastná čísla pro rok 2022: 5, 18, 32

 

  •  Láska:            30%

  • Přátelství:    80%

  • Peníze:           30%

  • Práce:             90%

  • Rodina:          40%

  • Vztahy:          70%

  • Zdraví:           80%

  • Kondice:       40%

 

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Zdroj: PVLGT / Shutterstock

Láska

Tento rok Vám v lásce moc nepřeje. Většina z Vás bude zklamaná ze svého milostného života, štěstí Vám přát rozhodně nebude. Pokud se přesto stanete úspěšnými a dostanete se s někým do vztahu, nebudete v tomto období schopni pokračovat v tomto poutu.

Pokud chcete zralého a milujícího partnera, největší šanci ho najít máte na přelomu dubna a května. Ale pozor! I tak jsou tyto měsíce z hlediska dlouhodobějšího vztahu nepříznivé. Těm z Vás, kteří jsou již v milostném vztahu, se doporučuje, aby svůj vztah mysleli vážně a nedělali zbytečné chyby. Nevěra se těžko omlouvá. I malá nedbalost může způsobit roztržku! Váš protějšek by to nemusel pochopit správně a Vy budete frustrovaní jeho reakcí.

Soustřeďte se převážně na sebe, pokud se Vám nebude dařit. Snažte si zvýšit vlastní sebevědomí, to je to hlavní, na čem můžete začít stavět ve všech odvětvích Vašeho života!

Přátelství

Tento rok si uvědomíte, jak úžasné máte kolem sebe lidi. Budete mít velmi náročný rok plný řešení všemožných problémů. Vaši přátelé Vás v tom nenechají, naopak se budou snažit Vás dostat z nesnází, jak emočně, tak i finančně. I když si neradi půjčujete peníze, tentokrát to uvítáte a budete plni vděku. Finance jsou pro Vás velmi choulostivá záležitost, kterou neradi řešíte i se svými nejbližšími.

Pokud nemáte peníze, cítíte se, jako byste prohráli nějaký Váš osobní souboj. Ne každý má ale takové štěstí jako Vy, Střelci, že by měli tak obětavé přátele, tak si toho važte! A nezapomeňte tu být naopak i pro ně, až to budou jednou potřebovat! Základ vztahu je rovnováha a důvěra. Nenechte své přátele o Vás pochybovat!

Peníze

S penězi na tom nebudete špatně. Změní se to ale, když onemocní někdo z Vaší rodiny. Náklady za nemocnici a léky Vás můžou finančně vyčerpat. To by ale mělo trvat pouze první čtyři měsíce v roce.

Pokud poté budete utrácet jen za nezbytné věci, budete se muset omezovat jen minimálně. Impulzivní utrácení však může způsobit vážná finanční omezení. Bohužel k tomu míváte sklony a je pro Vás velmi těžké držet své choutky po drahých a zbytných věcech na uzdě.

Zkuste se tento rok opravdu soustředit a zbytečně neutrácet za předměty, které ve skutečnosti nepotřebujete. Určitě bude vhodnější doba na nějaké utrácení pro radost. Teď to ale rozhodně není!

Práce

Tento rok Vám, milíStřelci, bude přáno. Za svou dřinu, kterou jste doposud odvedli, budete odměněni povýšením. Zvýší se stabilita Vašeho zaměstnání a díky svým schopnostem Vám bude nadřízený více důvěřovat! Letos také můžete riskovat změnu práce. Hvězdy Vám jsou nakloněny a nemáte možnost udělat chybu.

Snažte se hlavně mít se svým nadřízeným dobrý vztah. Na tom v této době velmi záleží. Nemusíte mu nutně podlézat, to by mělo opačný důsledek. Ale zajít si občas na pivo či na nějaký výlet, kde se více sblížíte, není vůbec špatný nápad!

Sportovní a kinematografický průmysl bude na vzestupu. Pokud jste nezaměstnaní, zkuste se vydat touto cestou, určitě nebudete litovat!

Rodina

Váš rodinný život bude průměrný. Největším problémem budou zdravotní potíže někoho z Vaší nejbližší rodiny. Bude to mít velký dopad na celé okolí. Zdravotní stav může vyžadovat okamžitou pozornost. Rodina bude narušena a Vaše emoční pohoda bude ta tam. Zkuste ale nepanikařit a věřit.

Jakmile Vaši nejbližší uvidí Váš klid a vyrovnanost, budou se pokoušet Vás napodobit a hned bude všem lépe.

Na konci roku by se měl zdravotní stav stabilizovat a Vaše rodina bude znovu relativně fungovat. Neusínejte však na vavřínech a snažte si být vzájemně oporou! Nezapomínejte na to, že příslušníci Vaší rodiny si prochází stejnou situací jako Vy!

Vztahy

Jste klidné povahy, které by se pro každého nejraději rozdaly. Máte proto skvělé přátele, kteří jsou toto schopni udělat i pro Vás. Nemáte problém se bavit s ostatními a lidé si na Vás nejvíce cení to, že nemíváte předsudky a neodsuzujete.

Měli byste však zapracovat na lásce k sobě samým. Je krásné, že se snažíte pomáhat druhým, ale vy také potřebujete lásku a čas sami na sebe. Není vůbec špatné si občas říct o pomoc u svého okolí. Každý někdy potřebuje pomoc a pokud se zrovna necítíte dobře, je to to nejlepší, co pro sebe můžete udělat. Zkuste na tom zapracovat, Střelci. Budete nejlepší verzí sebou samých!

Zdraví

V tomto roce Vás nečekají žádné závažnější zdravotní potíže. Budete náchylní k sezónním horečkám či dýchacím obtížím. Nejvíce si však dejte pozor na léto, kdy je větší šance se zranit. Vyvarujte se nebezpečným činnostem.

Dbejte o svou pokožku, kterou mohou potkat nějaké problémy jako např. suchá pokožka či nadměrné tvoření pupínků. V tu chvíli se mohou hodit bylinky či přírodní masti.

Kondice

Onemocnění někoho blízkého Vás velmi poznamená. Nebyli jste připraveni na takovou ránu a budete se bát nejhoršího. Budete mít problémy se spánkem a s rodinou, která na tom bude podobně jako Vy.

Na začátku roku budete mít pocit, že nejste dostačující k tomu, abyste mohli nést svoji rodinnou odpovědnost. Budete pociťovat neschopnost a Vaše sebevědomí radikálně klesne. To se ale změní koncem roku, kdy se začne uzdravovat Váš blízký člověk.

Zdroj:

  • autorský text