Partnerský horoskop na listopad: Přitažliví Raci, hravé Panny a žárliví Štíři

Partnerský horoskop na listopad: Přitažliví Raci, hravé Panny a žárliví Štíři
V lásce si během listopadu ujasníme své záměry, prohloubíme trvalé vztahy, a hlavně přijdeme na to, že ve dvou se to táhne lépe. Podívejte se, jak si v listopadu v partnerských vztazích poradí vaše znamení.

Beran

Už vám nebude stačit nějaký nezávazný vztah. Potřebujete vědět na čem jste a kam vztah směřuje. Nebojte se nastavit laťku poměrně vysoko, pokud je vztah pevný, vydrží to. Důležité rozhovory se nevyplatí odkládat. Pokud si nejste stoprocentně jistí, jakým směrem se chcete vydat, intimní rozhovor vám v rozhodování může hodně pomoci.  

Býk

Partnerství je pro vás tento měsíc vzrušující a naplněné dobrodružstvím. Zatmění měsíce vám připomene vaše skutečné záměry a oživí vztah tam, kde chyběla energie. Jen na svou lásku příliš netlačte. To, že vidíte některé věci jasně, neznamená, že to stejně vidí i váš partner.

Blíženci

Pokud jste čerstvě zamilovaní, pravděpodobně máte docela jasnou představu o tom, kam chcete, aby vztah směřoval. Nezapomeňte brát ohled také na vašeho partnera. Mohlo by se stát, že v něm nevědomky potlačíte jeho spontánní chování. Zaměřte se na otevřenost a uvolněnost v každé chvíli, kdy jste spolu.  

Rak

Ujasněte si své záměry, Raci. V tomto měsíci budete velmi přitažliví a ve vaší bezprostřední blízkosti se mohou objevit nové známosti. Pokud je mezi vámi a vaší druhou polovičkou nevyjasněný problém, neodkládejte to na později, mohli byste toho litovat. Mluvte spolu otevřeně a s vzájemným respektem, a pokud se dohodnete na nových pravidlech, držte se jich. 

Lev

Tento měsíc vneste do milostného života trochu víc života, Lvi. S partnerem si buďte oporou, podporujte se v pravidelném cvičení a zdravém stravování. Společné sebezdokonalování je mnohem zábavnější než být v tom zcela sám. Pokud už plánujete vánoční návštěvy, myslete přitom na hranice, které jste si společně stanovili. Buďte v tom pevní. 

Panna

Celý měsíc budete mít hravou a koketní náladu. Využijte toho a pozvěte vaši lásku na rande. Travte spolu hodně volného času, vyzkoušejte něco nového a povídejte si spolu. Do všeho půjdete s odvahou a patřičnou otevřeností, která vám pomůže vztah ještě více prohloubit.

Váhy

Ať už někoho milujete z celého srdce, pokud se vaše názory a cíle neshodují, může vám připadat náročné jít vpřed a sdílet spolu každodenní život. Pokud nejste ochotni se domluvit alespoň na základních hodnotách, uvolněte ve svém životě prostor někomu jinému.  

Štír

Pozor na žárlivost, Štíři. Vaše emoce nad vámi budou chtít převzít nadvládu a váš vztah by se mohl otřást v základech. Zvažte návštěvu terapeuta, který vám pomůže zůstat při partnerské komunikaci nohama na zemi. 

Střelec

Může se stát, že budete s partnerem stát vedle sebe, ale přesto neuslyšíte, co ten druhý říká. Možná jste příliš zaneprázdněni svými povinnostmi a hlava je přesycená informacemi. Opřete se o fyzický dotek, věnujte si více polibků a doteků. Voňavá večerní masáž není vůbec špatný nápad. 

Kozoroh

V poslední době je ve vašich partnerských vztazích více stresů než radosti. Vy v milostném životě vyžadujete stabilitu a klid, proto se můžete cítit vyčerpaně. Vzchopte se, Kozorozi! Ať už toužíte po čemkoli, vyjádřete se, pravděpodobně to také dostanete. 

Vodnář

Pokud jste se tento rok seznámili s někým novým, listopad je měsícem, kdy se vy dva konečně propojíte tak, že působíte jako pár. Možná plánujete společné vánoční svátky nebo nový rok. Nebojte se stanovit si společná předsevzetí v podobě společného bydlení či cestování.

Ryby

S partnerem si vyjděte ven do společnosti nebo alespoň pozvěte pár přátel k vám domů. V přítomnosti jiných lidí si uvědomíte, co vše máte společného a jaké jsou vaše silné stránky. Máte-li nějaké obavy, s ničím neváhejte a jděte s nimi ven. Ve dvou vše zvládnete lépe.

 

Zdroje: