Horoskop: Blíženci pro rok 2022

Horoskop: Blíženci pro rok 2022
Vkročte do nového roku tou pravou nohou, na nikoho se nepovyšujte ani nehněvejte. Vstupte do něj s čistým štítem! Soustřeďte se na sebe a na své priority. Nehledejte chyby na druhých, ale začněte nejdříve u sebe. Nikdo není dokonalý, mějte k ostatním větší pochopení!
  • Vaše motto pro rok 2022: kdo chce brát, musí také něco dávat

  • Vaše šťastné měsíce pro rok 2022: duben, květen, říjen

  • Vaše nepřející měsíce pro rok 2022: leden, únor, listopad

  • Vaše šťastná čísla pro rok 2022: 4, 8, 11

 

  • Láska:                 60%

  • Přátelství:        30%

  • Peníze:               40%

  • Práce:                 80%

  • Rodina:              40%

  • Vztahy:              60%

  • Zdraví:                50%

  • Kondice:            60%

 

 Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Zdroj: Emil Mammadov / Shutterstock

Láska

Leden a únor nebudou pro milostné vztahy nijak úspěšné. To znamená, že pokud se obrátíte na jakéhokoliv potenciálního partnera, dostanete odpověď v negaci.

Pokud si opravdu někoho najdete, budete sklíčeni, protože nebudete schopni najít u svého partnera lásku a intimitu. Od poloviny dubna se začne ale situace zlepšovat. Ti z Vás, kteří budou čelit výzvám a obtížím v udržování svých starých vztahů, najdete zpět svou rovnováhu a vše bude zase jako dřív. Tento rok je také příznivý pro ty z Vás, kteří žijete v toxickém vztahu, který Vám nic nedává, ale jen bere.

Zamyslete se opravdu nad tím, co od vztahu očekáváte a zda ten přítomný tomu odpovídá. Život je příliš krátký na to, abyste ho strávili s člověkem, který není podle Vašich představ. A už vůbec ne s někým, kdo Vám psychicky či fyzicky ubližuje! Uvědomte si své hodnoty a stanovte si hranice! Jedině tak docílíte potřebného respektu!

Přátelství

Tento rok se můžete cítit poněkud prázdní. Máte sice kolem sebe mnoho lidí. Celkově Vy, Blíženci, přitahujete lidi a býváte středem pozornosti. Kvantita ale není kvalita, a to Vy tento rok poznáte velmi dobře. Dojde Vám, že je pro Vás důležitější mít kolem sebe méně lidí, zato ale těch pravých, než být obklopeni davem a nemít v něm jediného člověka, který by se o Vás a Vaše problémy více zajímal.

Dávejte si na to proto dobrý pozor, nebo se tento rok nedostanete z tohoto začarovaného kruhu a bude Vás to velmi trápit.

Peníze

V tomto roce nebude Vaše finanční situace stabilní. Váš tok peněz bude přicházet přerušovaně. Nečekejte nijaká velká finanční omezení, ale kvůli neočekávaným finančním výdajům nebudete moci ušetřit peníze.

Výdaje se budou týkat převážně nákupu nemovitostí, vozidla či zdraví rodiny. Je tedy důležité ušetřit peníze na budoucí plánování a vyhnout se jakýmkoliv nepředvídaným událostem, protože úspora peněz vede ke generování peněz!

Máte ale sklony k utrácení za věci, které nepotřebujete. S tím byste ale měli skoncovat, pokud se nechcete dostat do opravdu velkých finančních problémů!

Práce

Vaše neúnavné úsilí bude stát za to. Na Vaší cestě přinese úspěch a nové možnosti. Letošní rok přinese velké příležitosti těm, kteří se přímo zabývají kinematografií a vzděláváním. Velký úspěch zažijí i ti, kteří pracují v oblasti armády či policie.

Pozor ale na velké nasazení! Nadměrná zodpovědnost může být únavná, takže si na svá bedra vezměte jen to, co si můžete dovolit! Máte tendence se z nadměrného úsilí hroutit, a to vůbec není dobré jak pro Vás, tak i pro Vaše okolí. Zkuste trochu ubrat, nikdo Vám za to hlavu určitě neutrhne!

Rodina

Kvůli nadměrnému zaneprázdnění nebudete moci věnovat dostatek času sobě a svým nejbližším. Vytvoří to nehezkou atmosféru ve Vaší rodině.

Vaše rodina je pro Vás základ, lidé, kteří Vás podpoří. Ale když se u Vás stane nějaká špatná věc, rodina tu pro Vás v ten nejhorší okamžik není. Nebude tu pro Vás, když Vy tu nejste pro ni. Je to zcela logické, a proto byste s tím měli něco dělat, pokud chcete, aby Vám Vaše rodina byla oporou.

Zkuste vymyslet nějaký společný výlet či dovolenou, na které se zpátky spojí Vaše pouto. Určitě nebudete litovat!

Vztahy

Často máte změny nálad. Máte více osobností, což Vaše okolí špatně snáší. Jste nevyzpytatelní a Vaši blízcí nikdy neví, s jakou náladou se zrovna vzbudíte a jak se k Vám mají chovat. Vaše nálada se mění doslova z minuty na minutu.

I když je to normální ve Vaší povaze, zkuste na tom trochu zapracovat. Nikdo se necítí pořád dobře, vždy se objeví špatná nálada, ale nevybíjejte si to na ostatních, ti za Váš špatný den opravdu nemohou. Zlepší se tím Vaše mentální zdraví a Vaše okolí to jistě ocení!

Zdraví

Tento rok bude z hlediska zdraví průměrný. Na počátku roku se můžete obávat malých zranění způsobených při sportu či srážce s vozidlem. Měli byste být při řízení opatrní, protože hrozí bezprostřední nehoda.

Je dobré dodržovat pravidla silničního provozu a používat pásy, abyste se vyhnuli jakékoli nebezpečné situaci.

Můžete také trpět alergiemi, bolestmi kloubů, artritidou či chorobami souvisejícími s játry. Měli byste se zdržet tučného jídla a nadměrného používání koření. Jóga a cvičení budou dalšími výhodami, které Vám pomohou zůstat fyzicky zdatní a odolní.

Kondice

Máte sklony k nadměrnému stresu a většina z Vás není spokojena sama se sebou. Ženete se za věcmi, které vlastně ani nevíte, jestli chcete. Udělejte za tímto stopku.

Začněte pracovat sami na sobě, snažte se více sami sebe poznat, zjistit své priority a stanovit si cíle. Jedině tak si můžete zvýšit své sebevědomí a odbourat toxické lidi z Vašeho života. Vyššího sebevědomí dosáhnete i díky tomu, že budete své cíle naplňovat a uvidíte vlastní progres! To je přece něco úžasného, no ne?

 

Zdroj:

  • autorský text