Chudoba podle horoskopu: Předpovídá vám vaše znamení zvěrokruhu finanční neúspěch?

Chudoba podle horoskopu: Předpovídá vám vaše znamení zvěrokruhu finanční neúspěch?
Děsíte se chudoby nebo to moc neřešíte? I v tom má prsty vaše znamení. Někdo se s chudobou nedokáže vyrovnat, pro jiného je denním chlebem. Utrácení a špatné investice mohou přivést do života velký problém. Týká se to právě vás nebo ne? Dokážete žít bez peněz nebo si to neumíte ani představit?

Beran 

Spoření peněz pro vás rozhodně není a strýček Skrblík byl podle vás nejspíš blázen. Máte sklony k utrácení nejen za sebe. Vaše velkorysost vám dovolí hodně utrácet i za druhé. Nedostatek financí klidně vyřešíte nevýhodnou půjčkou. Ty se však snadno nahromadí a mohou vás dostat až do dluhové pasti, ze které se těžko šplhá ven.

Býk 

Z představy, že budete opravdu chudí, na vás jdou mdloby. Strach z nedostatku peněz vás chudoby většinou vyvaruje. Přesto pozor na neopatrné rozhodování, které vás může stát víc, než jste čekali. Také slevy jsou pro vás lákadlem, ale ne vždy jsou opravdu výhodné. 

Čtěte také: Jaké jsou vaše přednosti a schopnosti podle slunečního znamení

Blíženci 

Šetřit se sice snažíte alespoň občas, ale prostě to neumíte. Potřebujete někoho, kdo vás v tomto směru povede, jinak se vám to nikdy nepovede. Také s klidem rádi a hodně utrácíte za úplné maličkosti, které buď nepotřebujete nebo byste je mohli koupit daleko levněji. Vy však potřebujete všechno hned.

Rak 

Nepotřebujete být bohatí, ale chudoba vám nahání hrůzu. Spokojíte se klidně s malým příjmem, který bude ale jistý a pravidelný. Jste ekonomicky založení, přesto máte někdy sklony kupovat zbytečnosti. Ve větší míře vám to může způsobit potíže. 

Čtěte také: Znamení, která se nejčastěji uráží a která mají sklony k manipulativnímu chování

Lev 

Finanční úspěchy jsou pro vás tak samozřejmé, že snadno uděláte chybný krok. Ten vás může nakonec stát úplně vše. Navíc s penězi plýtváte, aby bylo vidět, jak jste na tom dobře, ačkoli to nemusí být vždy pravda. Skrývat chudobu za pozlátkem přece nemáte zapotřebí. 

Panna 

Vaše dokonalost vás nenechá jen tak upadnout, peníze vám stačí pravidelné a přiměřené. Snadno však podlehnete podvodu nebo špatné investici, pokud vám ji někdo, komu věříte, dobře podá. Většinou však máte záložní plán, máte je totiž na všechno. 

Čtěte také: Výběr psího plemene podle horoskopu: Podívejte se, který pes se hodí k vašemu znamení

Váhy 

Jste velcí estéti a často utrácíte nad své možnosti. Chcete mít vše kolem sebe krásné a jste ochotni platit přemrštěné splátky, abyste si to mohli dovolit. Navíc klidně utratíte i za druhé. Kontrolujte si rozpočet nebo vám hrozí velké potíže. Krásné věci nemusí být vždy zbytečně drahé. 

Štír 

Srovnat se s tím, že nemáte peníze je pro vás velmi těžké. Možná je však nemáte proto, že kupujete mnoho věcí, které pak nevyužijete. Váš zápal pro každou novou činnost doprovázíte velkými nákupy všeho potřebného. Často pak tyto věci ani nevezmete do ruky. 

Čtěte také: Které zvíře vám dodá energii podle vašeho horoskopu

Střelec 

Vaše výdaje vysoce převyšují vaše příjmy, máte k tomu prostě sklony. Utrácíte rádi a hodně a nemyslíte na zítřky. V případě finanční nouze se však dokážete sebrat a ušetříte na každé maličkosti, což vám může velmi pomoci. 

Kozoroh 

Umíte žít velmi skromně a nedostatek peněz vám příliš nehrozí. To, že vyžijete s málem vám dává také možnost mít vždy zadní vrátka, která vám pomohou. Jste dost chytří na to, abyste své příjmy a výdaje měli pod kontrolou. 

Čtěte také: 3 nejlínější znamení zvěrokruhu. Patříte mezi ně také?

Vodnář 

Peníze pro vás jsou jen něco, co sice potřebujete, ale jejich tok vás příliš netrápí. Klidně vyložíte velké náklady a zadlužíte se, nedělá vám to žádné vrásky. Následná finanční nejistota by však pár rýh v obličeji přidělat mohla. 

Ryby 

Peníze utratíte bez větších výčitek, je to pro vás snadné. Také klidně nejen půjčíte, ale i dáte. Dostat se pak ovšem z potíží nemusí být zdaleka tak snadné. Ne každý, koho vy založíte, vám pak pomůže. Někteří vám peníze ani nevrátí, tak dávejte raději pozor. Není totiž přítel jako přítel.