Horoskop: Ryby pro rok 2022

Horoskop: Ryby pro rok 2022
Nový rok Vás zaskočí. V mnoha oblastech se budete cítit skvěle a bude se Vám dařit. Bohužel v jiných to bude pokulhávat a budete se trápit. Tak už to ale v životě bývá. Nikdy není všechno růžové, tak neztrácejte naději a pracujte na tom, co se Vám zrovna nedaří!
  • Vaše motto pro rok 2022: naděje umírá poslední

  • Vaše šťastné měsíce pro rok 2022: leden, únor, září

  • Vaše nepřející měsíce pro rok 2022: duben, červenec, říjen

  • Vaše šťastná čísla pro rok 2022: 12, 38, 56

 
Láska:             20%
Přátelství:    50%
Peníze:           90%
Práce:             80%
Rodina:           40%
Vztahy:           60%
Zdraví:             30%
Kondice:         60%
 

 Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Zdroj: Olha Polishchuk / Shutterstock

Láska

Zpočátku budete schopni získat srdce svého milovaného partnera, ale Váš láskyplný vztah nebude mít dlouhého trvání. Dokud svou oddanost a lásku dostatečně neprojevíte, nedokážete získat celé partnerovo srdce. Nemáte zrovna předpoklady k projevování svých pocitů někomu dalšímu. To ale musíte změnit, pokud chcete upřímný vztah od obou stran.

První polovina roku pro Vás není v tomto ohledu vůbec příznivá. Neměli byste hlavně navazovat kontakt ve spěchu, hrozí totiž krátkodobý vztah, který Vás akorát vyčerpá ještě více. Důvěra, vzájemné porozumění a intimita jsou nezbytné k vytvoření pevného pouta. Nebudete však zklamaní, pokud budete trpěliví a vyjádříte tomu správnému své skutečné pocity.

Přátelství

Vaše vztahy mezi přáteli budou letos průměrné. Nečekají Vás žádné větší hádky a pokud nějaká nastane, důvodem bude malichernost, která se rychle vyřeší. Pozor ale na lidi, kteří se tváří jako přátelé, přitom jim jde jen o Vaše peníze. Velmi se Vám v této oblasti daří a Vaši přátelé o tom dobře vědí. Dávejte si pozor, koho máte v blízkém okruhu kolem sebe a zkuste rozeznat divné chování.

Nepodceňujte varovné signály, mohlo by se Vám to vymstít!

Peníze

Tento rok pro Vás bude velmi slibný. V práci Vám to půjde jako po másle a přebytek peněz Vás bude udržovat v klidu a harmonii. Vše samozřejmě není jen o penězích, ale v této době je nutnost mít dostatek financí pro bezproblémový život.

Pozor ale na rádoby přátele, které láká Váš majetek. Zbystří, když se začnete oblékat jinak a když si začnete kupovat různé doplňky do svého domova, které byste si předtím nemohli dovolit. Pokud Vás Váš známý poprosí o půjčku, důkladně prověřte, zda si to opravdu zaslouží a zda mu můžete věřit! Lepší přijít o nevítaného hosta ve Vašem životě než o peníze a důvěru půjčovat blízkým, kteří to třeba opravdu potřebují.

Práce

Tento rok pro Vás, milé Ryby, bude nadprůměrný! Ti z Vás, kteří pracují daleko od své rodiny, dostanou možnost pracovat poblíž domova, a díky tomu budete moci být v každodenním kontaktu se svým partnerem a dětmi.

Pokud získáte tento rok plnou důvěru svého nadřízeného, budete povýšeni. Rok 2022 bude úspěšný převážně pro ty, kteří pracují v oblasti vzdělání, sportu, kina, šperkařství a politiky. Váš úspěch Vás bude motivovat k tomu, abyste se stali profesionálnějšími a stanovili si vyšší cíle. Jste cílevědomí a ambiciózní osobnosti, nezapomínejte na to!

Rodina

Rodinné životy jsou pro tento rok trochu znepokojivé. Kvůli postavení planet budete muset čelit nemalému množství bojů ve své rodině. Jedná se převážně o konflikty týkající se sdílení majetku. Může to vyvolat velmi ostré spory, které vyřeší jen klidná povaha a nadhled, čímž disponujete právě Vy, Ryby! Jen se toho nebojte a dejte najevo svůj názor.

Členové Vaší rodiny to jistě ocení a zamyslí se nad Vašimi moudrými slovy. Ví o Vás, že se spory snažíte řešit v klidu a s respektem vůči opačným stranám, proto si Vás vyslechnou a budou Vás brát vážně.

Vztahy

Milé Ryby, Vaše vztahy budou letos dobré. Jste klidné povahy, které rádi pomáhají druhým, a proto si Vás ostatní tak moc váží. Zkuste ale zapracovat na prosazování svých názorů. Často se bojíte, že Vás okolí přestane mít rádo, když projevíte nesouhlas. Je to ale naopak!

Pokud projevíte nesouhlas, který podepřete silným argumentem, ostatní budou mít šanci se nad tímto zamyslet a příště Vás budou vyhledávat, pokud si nebudou vědět rady. Máte ten dar vidět věci i z jiných úhlů, tak se nebojte tyto poznatky ukázat i druhým! Budou si Vás potom více vážit a Vám se zlepší sebevědomí díky prosazování vlastních názorů! Jen do toho!

Zdraví

Počáteční čtyři měsíce v roce budou ze zdravotního hlediska dobré. Od dubna byste však měli zbystřit. Můžete trpět různými chorobami, jako jsou bolesti žaludku, očí, nosu a krku. Můžete také začít trpět bolestí kloubů nebo artritidou. Pohyby nebeských těles nejsou vůbec ve Váš prospěch. Pokud se chcete zdravotním komplikacím vyhnout, měli byste začít více sportovat a poupravit svůj jídelníček.

Pokud Vás bude něco trápit, neodkládejte zbytečně návštěvu lékaře. Vždy je lepší, pokud Vám doktor řekne, že jste v pořádku než přijít na zákeřnou nemoc pozdě.

Kondice

Vaše kondice na tom letos nebude špatně ale zároveň nebude nijak úžasná. V práci a po finanční stránce se Vám bude dařit náramně a Vy budete v tomto ohledu šťastní. Jen máloco asi potěší více než milovaný partner po Vašem boku, který Vás podpoří a podrží v těžkých chvílích. Toto Vám bude velmi chybět a budete se tímto stresovat. Proč lidé kolem jsou šťastní ve stávajícím vztahu a Vy ne?

Zkuste změnit pohled. Nežeňte se do něčeho, co nemá smysl a soustřeďte se na sebe. Uvidíte, že láska si Vás nakonec najde sama!

Zdroj:

  • autorský text