Slavné osobnosti narozené ve znamení Blíženců. Pomohlo jim znamení k úspěchu?

Slavné osobnosti narozené ve znamení Blíženců. Pomohlo jim znamení k úspěchu?
Blíženci jsou známí především pro svou přátelskost. Dokáží se dát do řeči snad s každým. Jsou velmi inteligentní, zvídaví a komunikativní, ale také trochu nestálí a nepředvídatelní. Žijí aktivní život plný zájmů, a tak je jasné že je mezi nimi i řada celebrit. Jak moc na ně jejich znamení sedí?

Marilyn Monroe

Tato americká herečka byla výraznou ikonou 50. let, kdy ji zbožňoval celý svět. Nebála se ukázat svou ženskost a smyslnost, i když se jim lidé v té době spíše snažili vyhýbat. Ukázala tak svou odvahu a nebojácnost, která je pro Blížence typická. Často si připadala navzdory své slávě osamělá a nejistá, právě jako by se v ní mísily dvě osobnosti. Navíc za sebou měla tři rozvody, což rozhodně svědčí o Blíženecké nestálosti. I tak byla však otevřená, zábavná, veselá a měla kolem sebe velký počet přátel a obdivovatelů ze všech koutů světa.

Zdroj: Autor: ppart / Shutterstock

Bohužel měla, stejně jako všichni Blíženci, sklony k závislostem, kterým nakonec podlehla. Drogy a alkohol ji poté v pouhých 36 letech stály život.

Nebála se ukázat svou ženskost a smyslnost, i když se jim lidé v té době spíše snažili vyhýbat.

Tom Holland

Představitel nového Spider-Mana je přesný prototyp veselého a nadaného Blížence, kterému nezáleží na tom, co si ostatní myslí. Je vtipný, talentovaný a je téměř nemožné si ho okamžitě neoblíbit.

Přesto byl Tom ve škole údajně šikanován kvůli tomu, že rád tančil a chodil na taneční lekce. Tanec byl tehdy jeden z jeho největších zájmů a miloval ho, protože do něj mohl dát všechnu svou kreativitu. Jen kvůli názorům ostatních se ho opravdu nevzdal a dotáhl to na hvězdné role v muzikálech, divadelních hrách a nakonec i těch nejznámějších Hollywoodských filmů.

Inteligence, zvídavost a smysl pro humor mu také nechybí a uvidíme, kam to v herectví ještě se svým nadáním a nadšením dotáhne.

Donald Trump

Bývalý prezident Spojených států je také Blíženec jako vyšitý. Přestože není ve světě až tak oblíbený jako Tom Holland nebo Marilyn Monroe, dokázal své vlastnosti využít ve svůj prospěch. Stejně jako typický Blíženec je nadšený pro to, co dělá, rád se ostatním lidem věnuje, je sebevědomý, dokáže vystupovat, umí dobře komunikovat a nebojí se ani lhaní. Přestože má miliony odpůrců, díky své intuici a sebedůvěře dokázal přesvědčit dostatek lidí, aby ho volili a dostat se tak až na pozici 45. prezidenta USA.

Navíc je velmi emočně nevyrovnaný a nestálý ve svých názorech, což je typickým rysem všech Blíženců.

Angelina Jolie

Slavná Hollywoodská herečka a bývalá manželka Brada Pitta mezi Blížence rozhodně patří. Je velice inteligentní, což je znát jak na jejím herectví, tak na tom, čeho všeho už ve své kariéře dosáhla. Kromě herectví se totiž věnuje dobročinnosti, produkci i režii. Navíc je matkou šesti dětí a vše dokáže dělat s radostí a nadšením. Je tedy plná energie, dokáže se věnovat všem svým zájmům a má kolem sebe velkou spoustu přátel. Navíc je velmi společenská, má dobré komunikační schopnosti a nezáleží jí na tom, co si o ní ostatní myslí.

Důkazem její nestálosti a vnitřního konfliktu mohou být její předešlé vztahy a manželství, které většinou neskončily moc dobře.

Jiří Langmajer

Známý český herec se v televizi objevil už v 19 letech a je často obsazovaný dodnes. Obdržel již několik cen a herectví je pro něj kromě práce také jedním z mnoha koníčků. Rád zkouší nové věci, a to právě i při natáčení. To se ukázalo například u akčního filmu Na vlastní nebezpečí v roce 2007, kde utrpěl vážné zranění páteře. To ho však rozhodně neodradilo a nezbavilo jeho nadšení. Komunikativnost a společenskost také patří k jeho typickým vlastnostem a jak se v minulosti ukázalo s jeho svůdnictvím a nestálými vztahy se ženami, je také tak trochu nepředvídatelný.

Zdroje: