Andělský horoskop na víkend: Váhy, zamyslete se nad svými myšlenkami, Býci, bojujete o rovnost

Andělský horoskop na víkend: Váhy, zamyslete se nad svými myšlenkami, Býci, bojujete o rovnost
O víkendech tropíme více hloupostí než kdy jindy. Možná je to alkoholem, možná radostí, že máme volno – většinou. Andělé mají napilno. Hlídají nás a radí, co je a co už není dobrý nápad. Na co si podle nich máte dát pozor vy?

Někdo bude chtít po ostatních až příliš, jiný bude mít práce nad hlavu. Každý z nás víkend zažívá jinak. Naštěstí andělé mají úkol, který plní svědomitě. Pozorují nás. Pokud učiníme rozhodnutí, které se může zvrtnout v něco špatného, vždy odvrací hrozbu, která přichází. My si tak můžeme dál užívat života. Co můžete udělat, abyste svým andělům strážným ulehčili práci, tento víkend?

Beran (21. března – 19. dubna)

Začnete se více zajímat o psychiku ostatních lidí a zatoužíte číst v lidech pomocí jejich gestikulace. To není špatný nápad, tuto schopnost můžete využít, ale nezneužívejte ji. S její pomocí můžete vyřešit řadu svých osobních problémů a komunikace s lidmi se rázem zlepší.

Andělská rada: Není moudré chtít toho vědět příliš. Naučte se pouze jen to, co nutně potřebujete, učení se příliš mnoha věcem vás unaví, vystaví stresu a může způsobit zbytečné problémy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Více si uvědomíte, že vztahy jsou ve vašem životě hodně důležité. Také budete bojovat o rovnost všech lidí bez ohledu na rasu, pohlaví či věk. Zjistíte, že ne všechno se dá řešit tím, že začnete svou vinu házet na někoho jiného. Přemýšlejte o svých činech z minulosti, mohou se promítnout do přítomnosti.

Andělská rada: Každý problém se dá odvrátit ještě v zárodku. Jedinou podmínkou je být všímaví a s jistotou určit, kdy problém vzniká a kvůli čemu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vaše psychická pohoda pro vás bude hodně důležitá. Využijte čas odpočinku k přemýšlení, co na sobě můžete změnit, aby se i váš život změnil k lepšímu. Držíte v sobě hodně stresu, který může odejít hned, pokud najdete správné řešení. Když zmizí stres, nebude již požírat vaši energii a vy budete více odpočatí.

Andělská rada: Buďte opatrní, ne všechno, co je podle vás příčinou vašeho neštěstí, je skutečnou příčinou. Relaxujte, poté budete schopni lépe určit, co je pro vás i pro ostatní dobré.

Rak (22. června – 22. července)

Komunikace s jinými lidmi se zlepší, nebudete přehnaně reagovat na každý negativní komentář, který o své osobě zaslechnete. Naopak začnete vyjednávat a požadovat důkazy tvrzení ostatních lidí. Říkejte to, co máte na mysli, ale neubližujte vědomě jiným lidem.

Andělská rada: Je důležité zachovat chladnou hlavu, přestože si myslíte, že máte všechno pod kontrolou. Ne vždy tomu tak musí být.

Říkejte to, co máte na mysli, ale neubližujte vědomě jiným lidem
Říkejte to, co máte na mysli, ale neubližujte vědomě jiným lidem | Zdroj: Halfpoint / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Zaměříte se více na vztahy se svou rodinou, ale také na váš majetek. Zatoužíte se dozvědět více o svém původu. Budete hodně zvědaví, nebudete schopni ukojit svou touhu. Uvědomte si, že ne všechno, co se toužíte dozvědět, skutečně zjistíte.

Andělská rada: Zničené vztahy způsobené krutou hádkou lze znovu obnovit. Pokud druhá osoba netouží po udobření, musíte být trpěliví a čekat, až se rozmyslí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Vyhledávání informací je vaše silná schopnost a tento víkend ji budete využívat více než obvykle. Také sdílení vašich nápadů společně s cestováním vám zajistí pohodlně strávené dny. Dělejte to, co vás zajímá, a získáte skvělé nabídky, po osobní či pracovní stránce.

Andělská rada: Žádná nabídka, kterou tento víkend dostanete, nebude špatná, pokud se zaměříte na ty správné lidi.

Váhy (23. září – 23. října)

Berte v úvahu své vlastní myšlenky, nezahazujte je. Právě ony vám mohou přinést výnosný nápad nebo námět na zajímavou konverzaci, která nadchne všechny ve vašem okolí. Zároveň si budete myslet, že nejste dostatečně dobří, abyste vydělali dostatek peněz. Je to jen váš pocit, nenechte ho, aby vás ovládl.

Andělská rada: Zbavte se všech negativních myšlenek, které vzniknou ve vaší mysli. Neposunou vás dopředu a tudíž vám pouze berou tolik potřebnou energii.

Štír (24. října – 21. listopadu)

V předchozích dnech jste měli spoustu vodítek, jak zlepšit svůj život. Pokud jste je doposud nepostřehli, nyní je budete mít přímo před očima. Tento víkend se rozhodnete, jakým směrem se máte vydat, abyste dosáhli svého cíle.

Andělská rada: Tato cesta bude osvětlena již od samého začátku. Buďte si jisti svými schopnostmi a vytoužená cesta vám bude ukázána. Jen buďte vděční všem, kteří vám na této cestě pomáhají.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vaše obavy budou rozptýleny. Zaměříte se více na své touhy a necháte své strachy, aby se rozplynuly. Chcete-li znát odpověď na všechny vaše otázky, zaměřte se na svou minulost. Vaše činy z minulosti nejsou zapomenuty, pokud jsou dobré, budete se cítit v psychické pohodě.

Andělská rada: Věřte své intuici a více se vciťte do pocitů jiných lidí. Budete se divit, kolika lidem jste v poslední době ublížili, aniž byste si to uvědomili. Nikdy není pozdě na odpuštění.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Čekají vás noví přátelé, s nimiž si budete rozumět, pokud se nezaměříte více na svou práci. Najděte motivaci k získání nových přátel, spousta z nich pro vás bude velkým přínosem. Vyjádřete své nápady, setkají se s úspěchem mezi lidmi, kteří si vás váží.

Andělská rada: I ve skupině úplně cizích lidí se objeví tací, kteří s vámi budou souhlasit. Není nic lepšího než najít nové přátele, se kterými si budete plně rozumět.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Budete myslet na svou kariéru. Vaše myšlenky vám budou napovídat, že jste neudělali vše, co jste mohli, abyste se posunuli vpřed. Získejte nové kontakty, které vám pomohou, sdílením vašich myšlenek a nápadů na zlepšení. Získáte tím i nové pracovní příležitosti, které budou velmi výnosné.

Andělská rada: Cokoli vás napadne na zlepšení vaší finanční situace, můžete plně využít. Spojte se se stejně schopnými lidmi, aby se práce stala zábavou.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše slova budou mít nyní větší váhu. Budete-li se plně soustředit, můžete lehce najít řešení na vaše problémy. Získáte velké množství znalostí, pokud budete ochotni učit se novým věcem. To vám otevře spoustu nových možností v osobním i pracovním životě.

Andělská rada: Přemýšlení, jak změnit váš život, vás učiní odolnějšími vůči stresu a vlivu problémů. Řekněte si, že můžete překonat všechny překážky, a opravdu to dokážete.

Zdroj článku:
  • Autorský text