Kdy poslouchat vaši intuici podle vašeho znamení zvěrokruhu

Kdy poslouchat vaši intuici podle vašeho znamení zvěrokruhu
Intuice nám může pomoci vyřešit řadu problémů, a dokonce jim i předcházet, ovšem pokud nevíme, kdy ji máme poslechnout, dokáže nám také pořádně zavařit. Abyste tomu předešli, připravili jsme pro vás článek o tom, kdy byste měli intuici poslechnout.

Beran (21. března – 19. dubna)

Pokud jste naštvaní, vaše intuice promlouvá a má pravdu. Jakmile cítíte přicházející záchvat vzteku, vaše intuice pracuje naplno. Také po záchvatu poslouchejte intuici, vymyslí méně drastické řešení.

Býk (20. dubna – 20. května)

Jakmile se vám stane, že nebudete vědět, co máte dělat, sedněte si, uklidněte se a poslouchejte vaši intuici, bude vám mít co říci.

Blíženci (21. května – 21. června)

Intuice se u vás projeví naplno, pokud vám dojdou slova, jimiž byste mohli odpovědět ostatním lidem. Naslouchejte svému vnitřnímu hlasu a opakujte po něm.

Rak (22. června – 22. července)

Vaše náladovost je přesně ta chvíle, kdy je váš vnitřní hlas nejupřímnější a má největší pravdu. Přestože se můžete domnívat, že se ozývá klamný hlas, měli byste ho poslechnout.

Lev (23. července – 22. srpna)

Jakmile se vám stane, že byste nejraději křičeli na všechny lidi kolem sebe, zpomalte a poslouchejte svou intuici. Hlavní je poslouchat ji v klidu, nebýt rozčilení.

Panna (23. srpna – 22. září)

Křičíte a jste naštvaní, když se vám nedaří. Váš vnitřní hlas se snaží k tomu něco říci, ale vy nevěříte, že něco jako intuice existuje a pomůže vám. Měli byste ji však v tu chvíli poslechnout.

Váhy (23. září – 23. října)

Ve vašem životě nastávají chvíle, kdy si nejste jisti, jaké rozhodnutí máte udělat, aby všichni lidé byli šťastní. V tu chvíli se naplno projeví vaše intuice a pouze čeká, až ji poslechnete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Snažíte se přesvědčit lidi, že se ničeho nebojíte. Často také musíte přesvědčovat sami sebe. V tu chvíli je nejvhodnější čas naslouchat svému srdci, dobře vám radí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nejste-li si něčím jisti, vaše intuice je zde, aby vám poradila. Nejste si jisti, zda váš vnitřní hlas mluví pravdu, ale buďte si jisti, že tomu tak skutečně je.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste zvyklí používat svou intuici při práci, avšak právě v tomto okamžiku je naprosto klamná. Pouze pokud si nejste jisti se svými pocity, vám váš vnitřní hlas říká nejlepší možnost.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste emocionálně uzavření, avšak před sebou samými své pocity neskryjete. Právě v tomto okamžiku je čas jednat podle toho, co vám říká váš vnitřní hlas.

Ryby (19. února – 20. března)

Někdy se vám stane, že nevíte, jak své emoce vyjádřit ostatním. Máte-li problém, který potřebujete vyřešit, zastavte se a poslouchejte intuici, která vám poradí, co byste měli dělat.

Zdroj článku: