Čínský horoskop pro Krysu na rok 2022. Jste Krysa?

Čínský horoskop pro Krysu na rok 2022. Jste Krysa?
Chtěli byste se na své znamení zvěrokruhu podívat z trochu jiného úhlu pohledu? Čínské horoskopy fungují na trochu jiném principu než ty klasické, a proto vám mohou ukázat naprosto jinou cestu, než na kterou jste byli doposud zvyklí.

Čínský horoskop je totiž založen zejména na soustavě dvanácti zvířat a také pěti živlů. Těm je poté přiřazeno jedno časové období. Každé jednotlivé zvíře poté vládne po celý rok, který je ovšem oproti našemu kalendářnímu roku vždy posunut. Začíná totiž přibližně někdy na přelomu ledna a také února. Pokud zjistíte, které zvíře vládne vašemu roku narození a který živel daný rok ovládá, můžete se se svým horoskopem blíže seznámit.

Narodili jste se ve znamení Krysy? To zjistíte právě na konci tohoto článku v posledním odstavci. Pokud je Krysa vaším znamením v čínské kultuře, prozradíme vám, co vás čeká v roce 2022.

Krysa

Nikdy nepostrádáte vynikající inteligenci, rychlé uvažování, postřeh ani talent. Jste velmi společenští a také zábavní. V roce 2022 jistě veškeré tyto predispozice rozhodně uplatníte. Stačí, když budete pouze sami chtít. Své ambice totiž budete muset uplatnit hned na začátku nového roku. Pokud se vám to podaří, čeká vás plodný rok, a to nejen po pracovní stránce. V oblasti zdraví se vám bude dařit pouze za předpokladu, že se budete pravidelně věnovat nějakému druhu pohybu. Pozor si ovšem dávejte na zranění či případné nemoci.

Ve vaší profesi se vám bude dařit

V roce 2022 na vás čekají kariérní a také profesní šance, kterých bude třeba využít. Bez vaší píle a snahy to ovšem nepůjde. Vaše výkony ovšem budou v roce 2022 o poznání lepší, než tomu bylo tento rok. Musíte ovšem využít své houževnatosti a také pracovitosti. Jedině tak vás čeká úspěšný rok, který k vám bude po pracovní stránce velmi příznivý. Pokud podnikáte, zaměřte se zejména na inovace a nechte se unášet na vlně nových nápadů, které vás budou v tomto roce doprovázet na každém kroku. Rovněž byste se měli zaměřit na spolupráci s lidmi, kteří váš potenciál budou umět ocenit.

Ani láska se k vám neotočí zády

Ani v oblasti lásky nebude rok 2022 skromný. Naloží vám totiž takovou porci lásky, že si nebudete vědět rady, co s ní. Bohužel ovšem uděláte hned na začátku vztahu fatální chybu, která se vám vymstí. Zdál se vám sen o tom, že jste byli nevěrní? V tom případě to pro vás znamená, že vás někdo ve vašem životě zklame. Bohužel to může být i nová partnerka, která se vás dlouhá léta snažila uhnat. Dávejte si pozor a mějte oči neustále otevřené.  

Dámské zrozenkyně Krysy mohou být o poznání úspěšnější v oblasti partnerských vztahů než jejich mužské polovičky. Možná potkají pravou lásku mezi svými přáteli anebo v zaměstnání. Často si ovšem budou hrát s myšlenkou, zda je jejich partner skutečně tím pravým, či nikoliv.

Najdete si nové přátele 

V novém roce si rovněž naleznete nové přátele, kteří budou mít stejně vtipnou povahu, jako máte vy. Budete se rovněž snažit svět vidět více optimisticky, a to stejně tak jako vaše nové spřízněné duše. Zbavíte se konečně požíračů negativní energie, kterých je ve vašem okolí více než dost a konečně začnete žít život bez jejich vlivů. Začnete také více cestovat, a to nejen se svými přáteli, ale také sami. Milujete poznávání nových míst, a tak se do jejich prozkoumávání vrhnete hned, jak to bude možné. Máte velké plány a byla by obrovská škoda, aby z nich z jakéhokoliv důvodu sešlo.

Roky narození Krys

Níže naleznete roky, které jsou spjaty s čínským znamením Krysy. Pokud jste se narodili v některém z níže uvedených roků, je Krysa vaším znamením podle čínského horoskopu.

1900, 1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, …

 

Zdroj:

  • autorský text