3 chyby, které dělá Štír ve vztahu

3 chyby, které dělá Štír ve vztahu
Štír – nejvíce tajemné znamení zvěrokruhu. Potkat se s jedním z nich je zážitek na celý život. Pokud jste se narodili ve znamení Štíra, dobře víte, jak okouzlit svůj protějšek svou tajemností.

Bohužel spousta vašich vztahů nedopadne dobře, protože děláte chyby, které vedou ke zničení nejednoho vztahu. Chcete vědět, co děláte špatně? V tomto článku si ukážeme vaše nejčastější chyby.

Nedůvěřujete svému partnerovi

Vkládat do někoho důvěru vás děsí. Jste toho názoru, že když někomu budete důvěřovat, dotyčný vás zklame. A pokud se tak stane, zničí to vaše citlivé já. To přece nemůžete dopustit. Kvůli této nepříliš populární vlastnosti máte silné sklony k žárlivosti. Žárlíte na všechny kamarády a známé vašeho partnera, pokud s vámi sdílejí stejné pohlaví, i kdyby mělo jít čistě o obchodní vztah. Nedokážete se vyrovnat se svými myšlenkami, které vás upozorňují na potenciální nebezpečí pro váš vztah.

Máte vždy důvod k obavám, i kdyby vás váš partner konejšil od rána do večera, že vy jste pro jeho intimitu ti jediní. Nechat své spřízněné duši alespoň trochu volnosti je základ pro úspěšný vztah. A kdyby vás partner zklamal, máte alespoň jistotu, že to není ten pravý pro vás. Neboť pokud někdo chce, příležitost si vždy najde.

Berete si věci příliš osobně

Jste extrémně citliví, ale svou osobnost schováváte pod tvrdým krunýřem, pod nějž nikdo nevidí. Pokud se vás partnerova slova nějakým způsobem dotknou, byť je váš partner vyřkl v dobrém, bohužel to berete jako hrozbu a započnete hádku. Než započnete hádku, promyslete si, jestli vám partner skutečně ubližuje, nebo jestli je to váš špatný úsudek. Uvidíte, že vás partner bude mít mnohem raději, když nebudete na vše reagovat příliš zbrkle a afektivně.

Jste přehnaně majetničtí

Pokud se vám podaří získat partnera (a vám se to daří poměrně rychle), musí být všude s vámi, s kamarády ho nepustíte na jedno pivko (či sklenku vína) a silně ho omezujete. A běda, jestli si v práci zařídí hodinový přesčas! Myslíte si, že v zaměstnání není a že si s vámi hraje. Pokud se takto chováte ke všem svým partnerům, není divu, že si žádný vztah neudržíte.

Váš partner může být jakkoliv silná osobnost, ale pokud se mu nedostane svobody ani na šedesát minut za týden, brzy ho to přestane bavit. Zvažte, jestli vám tolik ublíží poslat partnera na kratší procházku v přírodě, kde bude pouze on sám se svými myšlenkami. Nestojí to ani korunu a váš partner bude o něco šťastnější. A pokud váš partner bude šťastný, určitě to zahřeje u srdíčka i vás.

 

Zdroje: