8 osobnostních rysů, jimiž muži Panny vynikají

8 osobnostních rysů, jimiž muži Panny vynikají
Občas se může zdát, že tento muž do Vás nepřestane slovně šťouchat, dokud se nezačnete chovat tak, jak si on přeje. To je však pouze Váš pocit. Muž Panna miluje pořádek a pocit, že se zapříčinil o zlepšení světa. Jaké jsou další vlastnosti tohoto partnera?

Je pracovitý

Je kariérně orientovaný. Upřednostňuje dobře a svědomitě odvedenou práci. Pokud má možnost se na práci vykašlat nebo si ji ulehčit, tyto možnosti nikdy nezvolí. Připravte se na to, že si práci rád přidá a nemusí mít na Vás vždy tolik času. Kariéra je pro tohoto muže nejdůležitější.

Kreativita mu nechybí

Touží po dokonalém světě a vždy najde kreativní řešení, jak přimět lidi, aby jednali podle toho, co chce on. Součástí jeho kreativity je jeho proslulá kritika, která na každého člověka působí mentálně destruktivně. Nebuďte proto překvapená, až se k Vám zachová negativně, je to jeho způsob, jak řešit problémy.

Můžete se na něj spolehnout

Pokud Vám něco slíbí, vždy to dodrží. Rád od lidí slýchává, že na něj je opravdu spolehnutí. Vždy vymyslí, jak Vás může potěšit. Pokud by Vás jednou zklamal, nikdy by si to neodpustil. Rád Vám jakožto své partnerce dává pocit výjimečnosti a naprostého zahrnutí láskou.

Je laskavý i chápavý

Snaží se k Vám chovat mile. Pokud mu sdělíte své problémy, vždy Vás chápavě vyslechne a pomůže Vám je vyřešit. Nikdy se Vám nevysměje za Vaše rozhodnutí, pokud ho požádáte o pomoc. Je naprosto chápavý a bude se k Vám chovat mile za všech okolností, pokud si myslí, že za vzniklou situaci nemůžete.

Zůstane Vám věrný

Nehledě na to, kolik problémů se ve vztahu vyskytne, tento muž nikdy nepomyslí na to, že by Vás podvedl. Na to si Vás příliš váží. Jediná možnost, kdy by Vás podvedl, je ta, že by po pečlivém zvážení usoudil, že s někým jiným mu bude mnohem lépe než s Vámi. Ve většině případů by se s Vámi nejdříve rozešel.

Je inteligentní a rád si povídá

Rád procvičuje svou inteligenci prostřednictvím rozhovorů. Je schopný si s Vámi povídat celé dny o tom, co vás oba baví a zajímá. Nestane se, že by mluvil o tom, co Vás absolutně nezajímá. Rád také řeší problémy a rozvíjí komplikovaná témata, pokud mluvíte o špatném chování ostatních, rozvine, proč se dotyčný může chovat tak, jak se chová.

Častý dialog mají Panny rády. Zdroj: Superstar / Shutterstock

Odmítá násilí

Je toho názoru, že všechno se dá vyřešit bez použití násilí. Samotné násilí je pro něj způsob, jak někteří lidé projevují svou příliš nízkou inteligenci. Odmítá násilí, a pokud násilí projevíte Vy sama i přes jeho opakované doporučení, abyste to nedělala, může to vést k rozpadu vztahu.

Vždy Vám pomůže

Soustavně se zajímá o Vaše problémy, hlavně proto, že rád využívá svůj mozek k řešení různých problémů. Nestane se, že by Vám řekl, že toto je Váš problém a on s tím nemá nic společného. Jakmile se s ním ocitnete ve vztahu, Vaše problémy od této chvíle budou i jeho problémy.

Zdroj článku: