Partnerský horoskop na týden od 1. listopadu: Týden nabitý romantikou nebo žárlivými scénami. Co čeká vaše znamení?

Partnerský horoskop na týden od 1. listopadu: Týden nabitý romantikou nebo žárlivými scénami. Co čeká vaše znamení?
Ve vztazích je to někdy jako na širém moři, chvíli plujeme po klidné hladině s nádherným výhledem na obzor a z ničeho nic se přižene silná bouře, která všechno promění. Některá znamení si přesně tímto projdou první listopadový týden.

Beran

Poněkud nervózní začátek týdne vystřídají sebejistější chvíle. Nejprve budete muset řešit některá zranění z minulosti. Pokud využijete tuto energii jako příležitost k osobnímu růstu, můžete posunout vztah na další úroveň. Jen opusťte své fantazie a soustřeďte se na přítomný okamžik.  

Býk

Na začátku týdne si dopřejte sebepéči, věnujte se svému tělu i duši. Během týdne se vám otevřou dveře k romantice. Můžete se však dočkat také nějakého nepříjemného překvapení. To by vás mohlo vést k nastavení zdravých hranic ve vašem vztahu.

Blíženci

Čeká vás týden nabitý romantikou a flirtováním. Kromě toho, že si budete užívat milostných radovánek, mohou vyjít na světlo nějaké nedořešené věci z minulosti. Přijměte je, aby vám mohly ukázat nový směr ve vašem vztahu. Je v pořádku zvyšovat své standardy a bavit se o nových hranicích.

Rak

Na začátku týdne se budete soustředit na péči o sebe více než na romantické vztahy. Po několika dnech relaxace můžete cítit potřebu jít s partnerem někam do společnosti. Nevyvíjejte však na vašeho partnera příliš velký tlak, nechte prostor na nápady i vaší lásce.  

Lev

V první polovině týdne budete toužit po společnosti. Pokud váš partner žárlí, v klidu si s ním vaše pocity vyjasněte. Otevřená diskuse je nejlepším lékem na všechny strachy a bolesti. Pokud dojde k výměně informací na obou stranách, váš vztah se tím jedině posílí.

Panna

Tento týden se vyhněte emocionálním rozhovorům, Panny. Pokud už musíte něco vážného probrat, odložte to na druhou polovinu týdne. Vaše romantické představy vystřídá pragmatismus a realistický náhled na váš vztah. 

Váhy

Zajistěte hlídání dětí a postarejte se o to, abyste se svou láskou měli čas jen sami pro sebe. Nespoléhejte na partnera, že to udělá za vás. Udělejte první krok, který odstartuje řadu dalších pokusů k oživení romantického vztahu. 

Štír

Pokud jste se v poslední době cítili nedoceněni, novoluní vás opět spojí s vaší osobní silou. A pokud vás někdo ve vaší blízkosti zklamal, bude pro vás v tomto týdnu mnohem snazší vydat se novou samostatnou cestou.  

Střelec

Začátkem týdne budete mít skvělou náladu a můžete k sobě přitahovat spoustu různých lidí. Do vašeho života může znovu vstoupit někdo z minulosti. Uvolněte všechnu přetrvávající bolest a pokuste se odpustit. Soustřeďte se na své pocity a nenechte se odvést někam, kde si nejste jistí pevnou půdou pod nohama. 

Kozoroh

Vyhraďte si dostatek času na vzájemné rozmazlování. Tento týden jste daleko citlivější a vnímavější než obvykle. Můžete se tak soustředit na kvalitu vašeho vztahu a zpestřit jej velkou dávkou romantiky. 

Vodnář

V tomto týdnu můžete snadno spadnout do milostného románku. Pokud se dostanete do víru romantiky a vášně, hledejte pevný bod, kterého se můžete kdykoliv chytit. Buďte opatrní a trpělivě čekejte na konec týdne, kdy se k vám konečně vrátí pocit zodpovědnosti.

Ryby

Zpočátku týdne se ocitnete na bouřlivých vlnách romantiky, vášně a sporů. Chvíli na vrcholu, chvíli na samém dně. Vaše zamilovanost může být v rozporu s vašimi pocity. Málo sebejistoty a víry v dobrý konec se bude prolínat celým týdnem. Nechte všechny emoce vyjít na povrch, nic si v sobě nedržte. 

 

Zdroj: