Partnerský horoskop na týden od 7. února: Berani zatouží po hlubším porozumění, Panny směřují ke zdravému vztahu

Partnerský horoskop na týden od 7. února: Berani zatouží po hlubším porozumění, Panny směřují ke zdravému vztahu
Energie vložená do vztahu se všem tento týden několikanásobně vrátí. Přečtěte si, jak může o vztah pečovat právě vaše znamení.

Beran

Toužíte po hlubším porozumění a to vás může dovést k pravdám, které jsou pro vás obtížně pochopitelné. Nezlobte se na ty, na kterých vám záleží a pokuste se do situace ještě hlouběji nahlédnout. V každém případě směřujte k růstu. 

Býk

Tento týden se může objevit vaše stará láska. Nemusíte se s ní přímo setkat, ale nějakým způsobem se vloudí do vašeho současného vztahu. Možná to bude jen myšlenka nebo způsob, jakým jste spolu komunikovali. Myslete na to, že v každé situaci jste to vy, kdo má situaci pod kontrolou.

Blíženci

Nekonečná práce si na vašem vztahu vybrala emocionální daň. Chcete-li se někam posunout, zvažte, co je pro vás skutečně důležité a věnujte čas sobě a své lásce. Čím více péče do vztahu dáte, tím méně času strávíte hádkami. 

Rak

Můžete být na sebe skutečně hrdí, Raci. Posledních pár let jste usilovali o přeměnu vašich vztahů a stali jste se soucitnější a ohleduplnější. Pracujte ještě na tom, abyste se tak snadno nenechali strhnout emocemi ostatních. Pamatujte, že máte vždy na výběr a je čistě na vás, zda se vydáte cestou konfliktu nebo soucitu.   

Lev

Snažte se být trpěliví a zralí, milí Lvi. Vyhněte se pokušení zazářit na výsluní na úkor druhých. Zkuste si ve svém rozvrhu udělat pevné místo pro váš vztah a potěště svou lásku náklonností, po které tak touží.   

Panna

Tento týden se váš pohár lásky naplní novou zkušeností. Po velmi dlouhé době se dokážete prosadit a podniknout potřebné kroky k pěstování zdravých vztahů. Všechny strachy, které znáte z minulosti se uvolní a vaše sebevědomí poroste.

Váhy

V tomto týdnu použijte svůj diplomatický cit, drahé Váhy. Budete muset učinit důležité rozhodnutí ohledně vaší lásky. Partnerství na sebe bere některé povinnosti a vy před nimi právě stojíte. Nebojte se však, odvaha a odhodlání vám chybět nebudou a vy se k problému postavíte čelem.  

Štír

Chcete-li mít zdravý vztah, je nezbytné o svých pocitech mluvit upřímně. Rezignace vám v lásce nepomůže, jen problém odsouvá na později. Čím otevřenější budete, tím snazší bude také vztahová komunikace.  

Střelec

Udělat si čas pro ostatní se vám tento týden opravdu vyplatí. Nálady vaší drahé polovičky mohou kolísat. Je vaší povinností citové rozpoložení své lásky zlepšit a pomoct ji vyrovnat se s energetickou proměnou. Vaše úsilí bude určitě oceněno.

Kozoroh

Tento týden je vhodný k vyjádření potřeb a k posílení sebevědomí. Prošel-li váš milostný vztah nedávno otřesem, otevřenost mu dodá sílu začít znovu. Snadno získáte pozornost a důvěru vašich blízkých. 

Vodnář

Tento týden vás může obohatit propojení s vašimi předky. Pomohou vám přijít na to, jak nejlépe zvládnout drama ve vašich partnerských vztazích. Vaše zvídavá povaha vám umožní spojit se s životním tajemstvím. Proto bude lepší se vyhnout hádkám a místo sporů následovat svoji intuici.

Ryby

Dejte si pozor na to, co říkáte, Ryby. Dříve než něco vyřknete, zamyslete se a najděte správná slova pro všechny vaše hluboké pocity. Držte se mimo citlivou oblast a mluvte k věci. Vše, co řeknete se může ke konci týdne obrátit proti vám.

 

Zdroje: