Velký novoroční horoskop lásky na leden 2022

Velký novoroční horoskop lásky na leden 2022
Nový rok přináší i nové začátky a možnosti seznámení, zároveň však mohou vyvstat problémy ve vašem současném vztahu. Pro která znamení bude leden ve znamení lásky a která budou muset ustát partnerskou krizi? A kdo bude mít štěstí v hledání toho pravého?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Leden bude vaší lásce nakloněn. S partnerem strávíte krásné chvíle, jen od sebe nemějte velká očekávání, která by vás zbytečně svazovaly. Vztah by měl být postaven na maličkostech a společně stráveném čase. Svému protějšku dobře naslouchejte, jeho rady vás můžou posunout i v profesním životě. Jste-li nezadaní, i na vás se usměje štěstí. Ve vašem okolí se objeví cizinec, který vás zaujme na první pohled. Nebojte se na chvíli hodit zábrany za hlavu a vrhněte se do romantického dobrodružství, nebudete litovat.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Na cestě lásky našlapujte opatrně, vaše energičnost by mohla do vztahu přinést potíže. Nezahrávejte si s pocity druhých. Naslouchejte, buďte pozorní, vaše atraktivita a silná osobnost nenechá nikoho lhostejným, správná komunikace zabrání zbytečným zklamáním. Vaše polovička ocení, že konečně uznáváte její zásluhy a podíl na společném štěstí. Tento měsíc bude bohatý na emoce a zážitky. Vyskytuje-li se ve vašem okolí někdo, kdo vás přitahuje, nebojte se převzít iniciativu a ukažte mu svoji náklonnost.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Začátek roku pro vás bude obzvlášť důležitý. Prostřednictvím klidného dialogu se vám s partnerem podaří vyřešit dlouhodobý problém, se kterým jste bojovali. Snažte se žít v harmonii mezi prací, rodinou a milostným životem. Pokud bude mít partner pocit, že ho kvůli práci zanedbáváte, začne vám to vyčítat. Všechna nedorozumění řešte s chladnou hlavou a popište své pocity, určitě vás pochopí. Jste-li svobodní, řiďte se při výběru partnera intuicí, jen se nepokoušejte prorazit na několika frontách najednou, nikdo by vás potom nebral vážně.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Konečně se vám podaří odstranit strach z lásky, který se ve vás nahromadil. Svému partnerovi začnete důvěřovat, sdílet s ním osobní věci a on vám na oplátku dokáže dobře poradit. Může vám však vyčítat, že se snažíte za každou cenu všem pomoci, a on by rád strávil chvíle jen s vámi, aniž by musel poslouchat neustálé zvonění mobilního telefonu. Zkuste najít chvíle, které věnujete jen své lásce a nenecháte se vyrušovat. Měsíc leden nebude příznivý pro hledání nových vztahů, raději pracujte sami na sobě, ať máte co nabídnout.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Začátek roku bude vhodným obdobím pro posunutí vztahu na novou úroveň. Plánujete-li svatbu nebo rozšíření rodiny, neváhejte a jděte do toho. Snažte se nepromarnit toto příznivé období zbytečnými hádkami a řešením malicherností. Máte-li po Vánocích nízký stav na bankovním účtu, připravte pro svého partnera romantický večer doma, uvařte jídlo podle jeho gusta a využijte toho, že ho dobře znáte. Jestliže jste svobodní, připravte se na setkání, které vás nejprve trochu vyděsí, ale nezalekněte se a dejte tomu šanci.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Začátek roku bude náročný a s partnerem projdete menší krizí, kterou ale ustojíte a přesvědčíte se, že máte po boku někoho, komu můžete opravdu věřit. Jakmile se dostanete do sporu s kolegy v práci, bude to právě on, kdo při vás bude stát. Uvědomíte si, že ačkoliv není dokonalý, za nic na světě byste ho nevyměnili. Hledáte-li nový vztah, postavte se svým strachům, které ve vás vyvolávají pochybnosti o nalezení toho pravého. Zbavíte-li se svých pout, půjde vám seznamování mnohem snáze.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Naučte se svému partnerovi více naslouchat. Bez dobré komunikace hrozí, že se vaše cesty rozejdou, ale dokážete-li si navzájem sdělit svoje pocity a obavy, překonáte všechna nedorozumění, která se objevují v každém vztahu. Pokud jste nezadaní, leden pro vás bude měsícem lásky, najdete někoho, s kým si budete skvěle rozumět, a váš vztah bude inspirací i pro ostatní, aby hledání svého životního partnera nevzdávali.

Zdroj: New Africa / Shutterstock

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Začátek nového roku vám otevře nové obzory a budete cítit, jak se váš milostný život rozpohybuje. Chcete-li odstranit pochybnosti a zklamání, možná budete muset tento rok učinit některá velká rozhodnutí týkající se vašeho milostného života. Na druhou stranu, lidé, kteří jsou po rozchodu, se mohou usmířit a vrátit se ke svému bývalému partnerovi. Jste-li svobodní, nechte se vést svou intuicí, která vás zavede k impozantní osobnosti, jež vás ohromí. Vy ho zase zaujmete svým jedinečným smyslem pro humor.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Myslíte logicky a prakticky, což může někdy bránit průchodu citů a nalezení štěstí ve vztahu. Ač vám obvykle spojení srdce a rozumu pomáhá, zkuste se někdy více spolehnout na emoce a díky osvobození se od přemíry myšlenek ucítíte lehkost, ve které vám bude dobře. Váš dlouhodobý přítel, s nímž už jste prožili spoustu nesnází i radostí, vám naznačí, že bych chtěl být něco víc než jen kamarád. Řiďte se svým srdcem, budete se muset rozhodnout, zda ohrozíte fungující vztah přechodem na novou úroveň.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Od svého partnera můžete očekávat lásku a podporu. Vaše pouto navíc může být posilněno tím, že váš partner dostane skvělé pracovní příležitosti. To bude jeden z nejlepších okamžiků, kdy mu můžete ukázat, jak moc vám záleží na jeho úspěchu. Celkově zkuste být s partnerem trpělivější. Snažte se neříkat věci, které ho mohou rozrušit, a zároveň mu dejte najevo, když se vás dotkne některý z jeho komentářů, snažte se vše řešit bez hádek. Pokud jste doteď neměli štěstí v lásce, připravte se na setkání s někým, kdo vaše srdce divoce rozbuší.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Nesnažte se s lidmi udržovat dokonalé vztahy, ale jen takové, které vás dělají šťastnými, a na ty se soustřeďte. Udělejte si čas na budování vašeho vztahu, nezabývejte se jen intimními záležitostmi, ale snažte se zlepšovat i komunikaci. Nenechte se zahltit pracovními povinnostmi, vždy si najděte čas jen pro vás a vaši lásku. Začátek roku vám nebude přát v navazování nových vztahů, spíše lidi kolem sebe pozorujte, ten pravý se ve správný čas objeví.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Snažte se držet svůj temperament pod kontrolou, jinak hrozí konflikty s partnerem i tchýní. Na začátku roku si dávejte pozor na to, co říkáte, a nenechte se vytočit maličkostmi.  Podrážděné chování nebo drsná slova mohou narušit harmonii ve vztahu. Pokud jste single a čekáte na setkání s partnerem dle vlastního výběru, online portály mohou být skvělým pomocníkem. Nebojte se převzít iniciativu, nejen že se budete cítit lépe, ale také zabodujete.

Zdroje: