Andělský horoskop na 2. polovinu října: Býci, lenost bude váš nepřítel, Váhy, ten váš sebenenávist

Andělský horoskop na 2. polovinu října: Býci, lenost bude váš nepřítel, Váhy, ten váš sebenenávist
28. října budeme svědky zatmění Měsíce. Andělé nám tento den budou mnohem blíže než jindy. Avšak ani jiné dny nezahálí. Přinášejí nám horoskop na 2. polovinu října, která začíná 16. dne v měsíci. Co můžete očekávat a na co si naopak dát pozor?

Vždy je na co se zaměřit. Chceme-li se stát lepším člověkem, nikdy neplatí, že již není co vylepšovat. Pokud si to myslíme, nevidíme své chyby. Meditace je jedním ze způsobů, jak vědět, co děláme špatně. Andělé nám pomáhají zjistit, co děláme špatně. Jaký je jejich pohled na nás a na co bychom se měli zaměřit, abychom nepocítili zklamání?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaše finance před vámi nebudou v bezpečí. Nebudete-li šetřit, s penězi nevyjdete. Také zaznamenáte velké zklamání. Vložíte svou důvěru do někoho, kdo si jí nebude vážit. Je lepší nesázet. Můžete vyhrát nějaké peníze, ale více je pravděpodobné, že přijdete o své úspory.

Andělská rada: Důkladně si promyslete, jak se svými penězi naložíte. Nekupujte nic navíc, i kdyby se vám to líbilo sebevíc. Zbytečně neriskujte. Také si dejte pozor na to, jaké informace sdílíte s ostatními.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vaše lenost vás může připravit o pracovní místo či o důvěru nějakého člověka, na němž vám záleží. Tento vztah se bude lepit dohromady jen obtížně a je možné, že danou osobu už nikdy neuvidíte. Máte-li před sebou obtížný úkol, lepší je být upřímní a požádat někoho o pomoc. Na úplném konci měsíce zjistíte, že existují věci, které je lepší nechat odejít z vašeho života.

Andělská rada: Raději pracujte více a vytvořte si motivaci, která vás donutí nepolevit ve svém úsilí. Ke svým přátelům se chovejte slušně, projevte radost ze setkání s nimi. Pokud se nějaký vztah rozpadá a druhá osoba nejeví zájem v něm setrvávat, nechte ji jít si vlastní cestou.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pomyslete na to, čeho byste chtěli dosáhnout. Během druhé poloviny října máte velkou šanci uspět, pokud budete myslet i na druhé. Pomozte a rapidně se přiblížíte svému cíli. Budete hodně motivovaní. Koncem měsíce ale zpomalte, neberte si práci navíc, nezvládli byste ji dodělat. Hrozí vám vyčerpanost z přepracování.

Andělská rada: Věnujte pozornost svým potřebám, ale nepleťte si potřeby s touhami. Rozhodněte se, co je pro vás opravdu důležité. Nepracujte nad vaše limity, abyste se vyhnuli zklamání.

Rak (22. června – 22. července)

Čekají vás těžká rozhodnutí, ale to není nic, co byste nezvládli. Zdravý úsudek vám rozhodně chybět nebude. Je dobré si promyslet, jaké zásadní změny byste ve svém životě uvítali, a pustit se do nich. Zaměřte se na práci a na vzdělávání. Ke konci října si budete myslet, že tyto změny nejsou pro vás vhodné. Nepolevujte ve svém úsilí.

Andělská rada: Více věřte ve své schopnosti. Vytyčte si jeden cíl a běžte přímo za ním. Představte si svou budoucnost, kdyby se vám podařilo dosáhnout svého.

Zaměřte se na práci a na vzdělávání
Zaměřte se na práci a na vzdělávání | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete tíhnout ke krátkodobým řešením, avšak ta vám přinesou více problémů než řešení. Myslete proto více do budoucna. Možná je změnu v oblasti kariéry. Rozhodněte se sami, zda-li vám současný život vyhovuje. Také popřemýšlíte o své rodině, můžete řešit spory.

Andělská rada: Než se pro něco rozhodnete, zjistěte, jestli ono řešení bude tak dlouhodobé, jak si myslíte nyní. Také se zaměřte na všechny oblasti, v nichž jste velmi nespokojení. Pokuste se vymyslet, jak být šťastnější, a začněte s nezbytnými změnami.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nedávejte na své instinkty, místo toho požádejte o názor někoho jiného. Chcete-li svůj problém přesto vyřešit sami, ohlédněte se do minulosti, abyste neudělali tu samou chybu znovu. Na druhou stranu získáte mnoho nových poznatků. Zda je využijete nebo zapomenete, je jen na vás.

Andělská rada: Váš pocit, že všechno zvládnete sami, vás činí hluchými k našim radám, proto vaše intuice bude mylná – to k vám bude promlouvat vaše podvědomí. S rozhodnutími nespěchejte, budete zbrklí a nerozhodnete se správně.

Váhy (23. září – 23. října)

Můžete mít problém se sebenenávistí. Nedoporučujeme vám se pozastavovat nad vašimi vlastními chybami, úsudek na nich postavený vám nepřinese nic dobrého a donutí vám se uzavřít před vašimi blízkými i širou veřejností. Dejte si pozor na utrácení za někoho, kdo by vás mohl zklamat.

Andělská rada: Začněte se mít rádi. Najděte si pro to sebemenší důvod. Jste originální bytost, která se snaží pomáhat ostatním, pokud to jde. My vás máme rádi a to samé platí o vašich nejbližších. Máte-li pocit méněcennosti, začněte komunikovat s lidmi, neodbývejte je.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Na problémy začnete pohlížet jinak než doposud. Uvidíte i ty detaily, které jste jindy zanedbávali, a díky tomu se zlepšíte ve svých dovednostech. Jediný zabiják tohoto daru je sebechvála, proto buďte pokorní, když budete chtít shrnout svůj dosavadní úspěch. Ke konci měsíce je dobré vyjet si na výlet do neznáma.

Andělská rada: Není špatné vyhledávat výzvy, ale nesrovnávejte se s ostatními. Spíše si vymyslete plán, čeho chcete dosáhnout, a postupně přitvrzujte. Nenaplánujte si ale nereálný program, ten by pouze odstranil vaši motivaci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Čeká vás důležité rozhodování. Budete si muset vybrat mezi rodinou a přáteli. Koho máte raději? Pořádně se nad tím zamyslete, čeká vás rozhodnutí, které si bude žádat upřímnost k sobě samým a rozvážnost. Koncem měsíce vás čeká lákavá pracovní příležitost.

Andělská rada: Před rozhodováním se vydejte na relaxační výlet a ještě se pořádně prospěte. S čistou hlavou uvidíte potenciální problémy, které vám dříve unikaly. To vám umožní se vyhnout nepříjemným překvapením.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Plánování bude na denním pořádku. Zatoužíte uvést svůj život do rovnováhy. Bude to dlouhá cesta, která nebude bez překážek. Kariéra, rodina, přátelé, koníčky a váš osobní život – na toto vše si budete chtít najít čas, ale okamžitě to nepůjde. Metoda pokus omyl vám nakonec ukáže, jak zorganizovat svůj čas.

Andělská rada: Jste samostatní a vytrvalí, ale nyní se můžete zaleknout případného neúspěchu. Nedělejte to. Napište si na papír, proč vyvíjíte takové úsilí, a ve slabších chvílích si přečtěte, co jste napsali.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Chcete-li zažít úspěch, musíte napřed udělat pokrok. To se vám snadno podaří, ale poté vás v něm může zastavit závist, že ostatní lidé jsou na tom lépe a všechno jim jde hned. Za vším stojí tvrdá práce, kterou nevidíte. Odstraňte tuto špatnou vlastnost a váš život, hlavně ten rodinný, se brzy změní k lepšímu.

Andělská rada: Nic není zadarmo. Nedržte v sobě negativní emoce, naopak je přetvořte v dobré. Nevšímejte si toho, že ostatní lidé dokončí své plány dříve. Postupujte pomalu a správně.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete se muset rozhodovat, a to několikrát. Máte jasnou vizi, jak chcete strávit zbytek října, ale čekají vás drobné změny, které zhatí vaše plány. Naštěstí budete vědět, jak se rozhodnout, a neuděláte žádnou chybu. Pouze koncem října budete muset více komunikovat, abyste byli pochopeni. Věřte, že ostatní lidé vědí, co dělají, a nepotřebují vaši pomoc.

Andělská rada: Buďte psychicky připraveni na všechny komplikace, které mohou, ale také nemusejí nastat. Je lepší být připraveni než být v šoku, proč vám něco nevyšlo. Své myšlenky sdělujte podrobně, aby všichni věděli, co jste svým sdělením doopravdy mysleli.

Zdroj článku:
  • Autorský text