Víte, která znamení nejsou stavěná na dlouhodobá přátelství a vztahy jim většinou moc dlouho nevydrží?

Víte, která znamení nejsou stavěná na dlouhodobá přátelství a vztahy jim většinou moc dlouho nevydrží?
Někteří mají od dětství pořád stejné přátele, které si snaží udržet až do konce života. Ne všichni jsou na to však stavění, ať už kvůli své konfliktní povaze nebo protože necítí potřebu do vztahů tolik investovat. Která 3 znamení tedy nutně nepotřebují udržovat dlouholeté vztahy?

Blíženci

Blíženci jsou známí jako nejproměnlivější a nejchaotičtější znamení zvěrokruhu. Nejsou tedy příliš stabilní ani spolehliví a často prožívají konflikt i sami v sobě. Může proto být těžké si přátelství s nimi udržet, přestože jsou vždy vtipní a umí zapadnout do jakéhokoliv kolektivu. 

Jsou také velice spontánní a nepředvídatelní, na což se někomu nezvyká úplně snadno.

Je pro ně sice snadné navázat konverzaci a všude, kam přijdou, si najít nové známé, ale dlouhodobé a silné vztahy budují skutečně málokdy. Spíše mají takové spousty menších přátel, že si na všechny ani nenajdou čas.

Přátelství s Blížencem proto neberte jako dlouhodobý závazek. Nikdy nevíte, co přesně od nich čekat. A vlastně to nevědí ani oni sami.

Střelec

Střelci jsou přelétaví, nezávislí a milují svobodu a dobrodružství. Nejsou tedy tím nejlepším typem na dlouhodobá přátelství, protože nikdy nevydrží dlouhou dobu na jednom místě. Málokdy se jen zastaví a nic nedělají, potřebují být neustále v pohybu, nejlépe na cestách nebo dobrodružných výpravách. Většinou si proto nedokážou udržet jen menší okruh přátel, neustále se seznamují a přeskakují z jednoho přátelství do druhého. Často na druhé tedy zapomínají a svým chováním je nevědomě zraňují. Spolehlivost navíc také není jejich silnou stránkou, takže od nich nečekejte, že odpoví na každou zprávu a budou všude včas. Mají toho hodně a občas budou mít zkrátka jiné priority než vy.

Když si na jejich neposednost a nepředvídatelnost ale zvyknete a nebudete od nich očekávat příliš pozornosti, určitě mohou být skvělým obohacením vaší skupiny přátel, protože s sebou vždy přinesou vlnu spontánnosti a vzrušujícího dobrodružství, která okamžitě zažene všechnu nudu.

Ryby

Ryby jsou velice citlivé a vnímavé, takže pokud vám dostatečně důvěřují, mohou být skvělými přáteli. Jen málokdy si ale vztahy udrží skutečně dlouho. Je to hlavně tím, že se snadno rozčílí nebo urazí a kdejaká maličkost je dokáže naprosto rozhodit. Své emoce vnímají tak intenzivně, že nějakou dobu po tom, co si vylijí své city, budou chtít raději zůstat samy.

Neumí tedy budovat silné vztahy a je to s nimi často jako na tenkém ledě. Musíte si vždy dávat pozor, abyste je něčím neranily a aby od vás neutekly.

Navíc jsou hodně samotářské a díky své obrovské fantazii dokážou být většinu času jen ve své hlavě. Realita je proto může snadno zklamat a omrzet, takže na dlouhodobá a silná přátelství to s nimi zpravidla nebývá.

 

Zdroje: