Hráčský horoskop pro Vodnáře: Jaká čísla vám budou nakloněna v letošním roce 2022

Hráčský horoskop pro Vodnáře: Jaká čísla vám budou nakloněna v letošním roce 2022
Narodili jste se ve znamení Vodnáře? Gratulujeme, z pohledu astrologie totiž máte ideální vlohy pro hazardní hry, které vyžadují trpělivost a strategické myšlení. Nezapomeňte však, že účastí na hazardních hrách může vzniknout závislost a ani příznivě nakloněné hvězdy vám nezaručí výhru.

Vodnáři, vždy dokážete udržet klid a rozvahu i v napjaté situaci. Můžete díky tomu vynikat při hraní dlouhých pokerových turnajů, ve kterých dokážete plynule měnit strategii podle potřeby. Každou změnu ale děláte jako promyšlené taktické rozhodnutí.

Dokážete si vytvořit originální herní strategii, která bude pro ostatní hráče těžko čitelná. Nebojte se využít toho, jak umíte navenek působit chladně. V pokeru je to výhoda k nezaplacení.

Umíte působit chladně, v pokeru je to výhoda, Zdroj: ASDF_MEDIA / Shutterstock

Jako zrozenci ve znamení Vodnáře se rádi rozhodujete svobodně a nebojíte se experimentovat. Pokud vyzkoušíte sázení nebo návštěvu casina, nezapomeňte i na disciplinovanou část vašeho já, která vás ochrání před finančními ztrátami a vznikem závislosti.

Šťastná čísla pro Vodnáře

Pokud si letos chcete vsadit klasický loterijní tiket, můžete se při jeho vyplňování inspirovat hvězdami. Vodnáři jsou flexibilní a příliš se neupínají na nějaká šťastná čísla, ale přesto byste podle horoskopu mohli mít větší šanci na výhru, pokud vsadíte na čísla 3, 7, 9 a 21.

Šťastné dny pro Vodnáře

Jestli chcete, aby vám byl vesmír maximálně nakloněn, měli byste si také vsadit ve správný den v týdnu. Pro Vodnáře (a také pro Kozorohy) je nejšťastnějším dnem sobota, spadající pod nadvládu přísného Saturnu.

Co se týká vhodného data, podle astrologie a numerologie byste měli pro sázení vybírat dny 3., 12., 21. nebo 30. v měsíci. Nejlepší je skloubit hned několik faktorů a vybírat kombinaci šťastného dne i šťastného data.

 

Zdroje: