Magie barev: Jak vás jednotlivé barvy mohou ovlivnit?

Magie barev: Jak vás jednotlivé barvy mohou ovlivnit?
Barvy mohou přinést do vašeho života určité vibrace a mohou jej jistým způsobem změnit. Působí na lidské emoce a na celkové chování lidí. Pojďme se podívat, jak jednotlivé barvy dokážou ovlivnit člověka.

Žlutá

Žlutá barva je barvou rychlé změny. Je to barva vhodná pro obchodníky a podporuje náš intelekt. Podporuje také sebevědomí a dokáže vás zbavit negativních a zlých vibrací.

Zlatá

Zlatá barva přináší štěstí ve finančních záležitostech. Používá se také na posílení psychiky. Pokud hledáte nové zaměstnání, je tato barva ideální a přinese vám štěstí. Podporuje inspiraci a kreativitu. Díky této barvě začnou na povrch vyplouvat záležitosti, o kterých se vám ani nesnilo.

Oranžová barva přináší do našeho života optimismus a radost, zdroj: Lelechka / Shutterstock
 

Oranžová

Oranžová barva působí na dobrou náladu člověka a přináší do našeho života optimismus a radost. Dokáže nám do života přinést také dobré přátele a správné životní kroky.

Červená

Červená barva je označovaná jako nositelka života a také je v povědomí lidí chápána jako barva sexu a lidské sexuality. Díky červené barvě se můžete cítit silnější, pomáhá při uzdravování a také vám dokáže dodat odvahu. Červená je také barvou emocionálních bouří a ohnivosti.

Modrá

Modrá barva má silné léčebné vibrace, které dopomáhají rychlému a nekomplikovanému uzdravení. Tato barva dokáže také zklidnit agresivní jedince a dále dokáže zabrzdit pomluvy, které se řinou na vaši hlavu. Je také barvou intrik a tajemství.

Zelená barva podporuje úspěch a materialismus, zdroj: Photographee.eu / Shutterstock

Fialová

Fialová barva vyjadřuje charisma. Dokážete jí ovlivňovat a působit na druhé lidi.

Zelená

Zelená barva působí velmi silně a pozitivně na finance a na jejich množství. Podporuje úspěch a materialismus. Dále také podporuje plodnost, zdraví a stimuluje obnovu. Pokud potřebujete podpořit harmonii, je zelená barva tou ideální volbou.

Bílá a černá

Bílá barva je barvou řádu a organizovanosti. Tato barva dokáže chránit a léčit.

Černá barva spoutává. Člověk, který je pod jejím vlivem se nemůže volně nadechnout a je pod vlivem negativních myšlenek. Je také barvou nemoci, zvrácenosti a sobectví.