Náušnice o vás vypoví hodně. Jaký typ nosíte a co to o vaší osobnosti říká?

Náušnice o vás vypoví hodně. Jaký typ nosíte a co to o vaší osobnosti říká?
Každý z nás má své oblíbené typy náušnic: Ty, ke kterým se neustále vracíme. Ať už je váš oblíbený typ náušnic jakýkoli, pravděpodobně o vás leccos vypovídá na základě vašeho výběru.

Kruhové náušnice

Jste žena se spoustou přátel. Váš společenský život je VÁŠ život. Jste otevřená novým zážitkům a ráda poznáváte nové lidi. Jste velká osobnost a je více než pravděpodobné, že máte vždycky co říct. Kdykoli se koná nějaké společenské setkání, jste obvykle hlavní hvězdou večírku a díky vaší drzosti a širokému úsměvu není divu, že lidé chtějí být ve vaší blízkosti.

Visací náušnice

Máte jedinečný styl, ale nejste nijak zvlášť okázalá. Stejně jako tyto náušnice máte rádi víc než jen průměr, ale nejste na extrémy. Ve vašem visacím stylu náušnic se mohou objevovat korálky, které představují vaši kreativní a barevnou stránku; tu část, která si váží maličkostí v životě a snaží se nebrat věci jako samozřejmost. Pravděpodobně také milujete pobyt v přírodě a oceňujete zemité tóny a ručně vyráběné šperky.

Pecky

Jste bezstarostný typ. Rádi si v životě udržujete jednoduchost a nemáte čas na výstřelky a zbytečnosti. Je pravděpodobné, že jste sportovně založená a dodržujete tradičně zdravý životní styl. Pokud jste však žena, která nosí několik cvočků po celém uchu, jste pravděpodobně typ člověka, který chce všechno a nechápe, proč by člověk neměl mít všechno. Vaše osobnost má mnoho tváří a vy přesně víte, kterou z nich zapnout pro každou příležitost.

Jedinečné náušnice

Stejně jako vaše náušnice, i vy se ráda vyjadřujete. Je pravděpodobné, že totéž děláte i s výběrem oblečení. Víte, kdo jste, a nebojíte se to také dát najevo. Je pravděpodobné, že jste také kreativní a máte specifický cit pro design. Dokážete v životě vidět půvab věcí, které ostatní nemají tendenci chápat, což z vás dělá stejně jedinečnou osobnost.

Tunely

Prostě milujete extrémy a máloco vás dokáže vyděsit nebo zabránit v tom, abyste udělali něco, co si usmyslíte. Pravděpodobně žijete alternativním životním stylem a rádi jdete proti proudu. Tímto způsobem určujete trendy a je pravděpodobné, že máte velký vliv na to, jak lidé o věcech přemýšlejí. Nejste však jen křiklavý a nápadný člověk jako vaše náušnice. Pravděpodobně vás ovlivňuje hudba a kapely, které mají na vaši duši hluboký, emocionální dopad.

Náušnice s drahými kameny, Zdroj: STUDIO492 / Shutterstock

Drahé kameny

Oceňujete skutečné kvality. Nemáte rádi falešné věci a je více než pravděpodobné, že dokážete rozpoznat pravdu a autenticitu v životních situacích. Je dost možné, že žijete tradičnějším způsobem života a máte spíše sklon k finanční stabilitě než k náhlému cestování. Rádi hostíte a bavíte lidi ve svém domě a pravděpodobně máte dar pořádat akce. Jste spolehlivá. Rádi svazujete volné konce a je více než pravděpodobné, že váš život je v pořádku. Všichni k vám vzhlížíme.

 

Zdroje: