Co děláte a jak se chováte, když nemůžete spát? Střelci dumají o budoucnosti, Býci koukají na TV

Co děláte a jak se chováte, když nemůžete spát? Střelci dumají o budoucnosti, Býci koukají na TV
Pokud nemůžeme usnout, staneme se rozmrzelými, obzvláště máme-li příští den nějakou důležitou schůzku. Chvíli se snažíme usnout, když to nepomůže, musíme se dál snažit či vstát. Co děláte, když nemůžete spát, podle vašeho znamení vy?

Beran (21. března – 19. dubna)

Víte, že za vaši nespavost může přílišný nadbytek energie, a proto se ji snažíte ze sebe co nejvíce vydat, nejčastěji namáhavým cvičením či uklízením bytu či domu.

Býk (20. dubna – 20. května)

Sledujete filmy či seriály, nejraději ty, u nichž můžete prožívat chvíle napětí. Horory jsou vaším nejoblíbenějším žánrem, pokud nemůžete spát, neboť z vás vyplaví adrenalin.

Blíženci (21. května – 21. června)

Přesně víte, který váš známý také trpí nespavostí, a hned mu voláte, abyste se zabavili a unavili. Vaše hovory trvají klidně několik hodin a může se stát, že když dotelefonujete, již je čas vstávat.

Rak (22. června – 22. července)

Pokusíte se zabavit tím, co máte doma – televizí, rádiem, mp3 přehrávačem či knížkou. Pokud toto selže, jste odsouzeni sledováním stropu.

Lev (23. července – 22. srpna)

Při poruše spánku obtěžujete své přátele a soustavně je budíte svými zprávami, dokud si na svém telefonu nezapnou tichý režim.

Panna (23. srpna – 22. září)

Uklidíte celý svůj domov, protože nesnášíte, pokud promrháte čas zbytečně. Pokud toto selže, uchýlíte se k protahování svalů pomocí strečinku.

Váhy (23. září – 23. října)

Pečlivě vybíráte oblečení, které budete nosit, na týden dopředu. Poté si jdete do kuchyně hledat něco dobrého na zub, v dobré víře, že po jídle usnete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Brouzdáte po internetu, kde se díváte na nejrůznější města pomocí online map. Poté hledáte vše ostatní. Čím bizarnější to bude, tím pro vás lépe.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Připravíte si drink, na chvilku s ním usednete a přemýšlíte o své budoucnosti. Potom se vrátíte do postele naplněni uspokojením a snažíte se opět usnout.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pokud máte rozdělanou práci z tohoto dne, kterou jste nestihli dokončit, dokončíte ji během noci. Pokud žádnou práci nemáte, čtete si a pijete své oblíbené pití.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Děláte vše, co rozvíjí vaši kreativitu. Můžete začít psát román, kreslit, malovat nebo skládat hudbu. Vše, co unaví váš mozek, vám zrovna přijde vhod. Pokud nemůžete spát a jste tak unavení, že nic nevymyslíte, sledujete nejnovější novinky.

Ryby (19. února – 20. března)

Rekapitulujete si, co jste za dnešek stihli udělat, a připravujete se mentálně na příští den. Toto je váš lék na nespavost, poněvadž se záhy unavíte a poté usnete opravdu rychle.

Zdroj článku: