Ryby, připravili jsme pro Vás velký výklad z oblasti lásky, zdraví a práce

Ryby, připravili jsme pro Vás velký výklad z oblasti lásky, zdraví a práce
Chcete vědět, jak se vám bude dařit v práci a v lásce? Zajímá vás, co můžete udělat pro své zdraví? Potom jste tady správně. Přinášíme vám velký výklad pro vaše znamení. 

Láska  

V nadcházejících týdnech vás může v lásce začít dohánět minulost. V minulosti jste možná byli součástí nějakého milostného trojúhelníku, který pro vás může mít nepříjemné následky. Neřest a chtíč vás ovlivnily více, než je zdrávo, a vy teď této chyby litujete. Celá tato událost ovlivňuje váš vztah i nyní. Váš partner/partnerka už vám možná tolik nedůvěřují. A to vás samozřejmě velmi mrzí.

Dejte si ale pozor, abyste se svou drahou polovičkou nemanipulovali. Možná se ji snažíte dostat tam, kde ji chcete mít, a máte nutkání k tomu použít všechny dostupné prostředky. Tudy ale cesta nevede a vaše už tak velké vztahové problémy by se mohly ještě prohloubit.

Raději si dopřejte čas a odstup, abyste si mohli urovnat své myšlenky, pocity a touhy. Až si uděláte pořádek ve své hlavě, výrazně se vám uleví, uklidníte se a bude se vám mnohem lépe s partnerkou/partnerem komunikovat. Přemýšlejte také nad tím, jak můžete své polovičce tuto situaci usnadnit a získat si zpět narušenou důvěru. S potřebnou dávkou snahy a trpělivosti se vám zajisté podaří váš vztah opět obnovit. 

Dejte si pozor, abyste se svou drahou polovičkou nemanipulovali, zdroj: Rom Chek / Shutterstock

Zdraví 

Ve zdravotní oblasti by vás mohl potrápit váš krevní oběh, srdce a cévy. Léčba by mohla být lehce komplikovaná a mohou se také vyskytnout nějaké problémy. Vše ale dobře dopadne a vám bude zase dobře. Je ale důležité vyvinout i vlastní snahu.

V první řadě samozřejmě navštivte lékaře a odborníka a dodržujte veškerá jeho doporučení a léčbu. Pomoci si ale můžete i vlastní silou. Zaměřte se na zdravou a vyváženou stravu, omezte alkohol a zařaďte do svého režimu také dostatečný pohyb. Nemusíte běhat hodiny na páse, pokud vás to nebaví. Vyzkoušet můžete také plavání, jógu nebo třeba krásné procházky. Právě procházky jsou totiž skvělé také pro detoxikaci vaší hlavy. 

Máte sklony k workoholismu, zdroj: Andrey_Popov / Shutterstock

Práce  

V pracovní oblasti by na vás mohla čekat zajímavá nabídka na pracovní cestu nebo rovnou práci v zahraničí. Tato nabídka vám může zajistit nejen spokojenost, prestiž, jistotu, ale také uznání, štěstí a finanční stabilitu. Než ale tuto nabídku přijmete, je dobré si některé věci připravit a srovnat. Pokud se vydáte do ciziny, ujistěte se, že máte v pořádku veškeré úřední záležitosti.

Může se jednat například o pojištění nebo pracovní povolení. Vše si dobře zkontrolujte, ať se vyhnete úřednickým nepříjemnostem. Dalším problémem, který by vám mohl váš úspěch zkomplikovat, jste vy sami. Máte sklony k workoholismu a občas propadáte iluzi, že jste všemocní a vše zvládnete. Je ale třeba si uvědomit, že přílišná tvrdohlavost může občas pokrok brzdit a vhodnějším řešením může být naopak klid a rozvaha. 

Zdroj článku:
  • Autorský text