Jedinečný výklad pro tři důležité oblasti života: Narodili jste se ve znamení Berana? Přečtěte si, co čeká v lásce, práci a zdraví právě vás

Jedinečný výklad pro tři důležité oblasti života: Narodili jste se ve znamení Berana? Přečtěte si, co čeká v lásce, práci a zdraví právě vás
V životě máme tři důležité oblasti. Láska, práce a zdraví. A nejspíš každého z nás zajímá, co nás v těchto oblastech čeká. Pojďme se podívat, co čeká na Berany.

Láska  

Láska je velkým tématem snad pro každého z nás. Pojďme se podívat co v lásce čeká v blízké době právě na Vás. Budete se nacházet v situaci (nebo se v ní možná už nacházíte), kdy budete o svých vztazích dost pochybovat. Budete si připadat, že Váš vztah je nudný a nic Vám nedává. Zároveň Vás ale trápí nedostatek sebedůvěry, a právě tyto pocity povedou také k žárlivosti.

Možná se ve Vašem okolí najde nový člověk, který Vás něčím okouzlí a Vy se budete utápět v těchto citech a zvažovat, zda by nebyl lepší volbou, než je dosavadní polovička. Tento člověk by se ale do budoucna mohl ukázat jako zlý, násilný a panovačný a nepřinesl by Vám nic jiného než zklamání v této milostné aféře, která by byla založena na nereálných představách a očekávání. Místo zahánění nudy jinde, raději zapracujte na Vašem vztahu. Tento vztah má velký potenciál. Má kořeny hluboko a pokud na něm budete pracovat, může Vám přinést opravdové štěstí. Pokuste se s partnerem sblížit, najít společné cíle a plány a společně na těchto plánech také pracujte.

Velmi by vám mohlo pomoci také okořenit Váš sexuální život a znovu nalézt velmi silnou sexuální přitažlivost. Důležité také je, zaměřit se více na sebe a své pocity. Co od vztahu a života očekáváte? Co je pro Vás opravdu důležité? Až si své pocity definujete, mnohem lépe budete schopní své partnerce, nebo partnerovi vysvětlit, co od něj očekáváte a potřebujete. 

Odpočívejte a dělejte co Vás baví, zdroj: Ivanko80 / Shutterstock

Zdraví  

Je toho teď na Vás trochu moc. Velkým problémem by pro Vás mohla být celková vyčerpanost. Potrápit by Vás mohly také revmatické potíže a nemoci močových cest. Buďte na sebe opatrní a nepodceňujte blížící se chladné počasí. Váš zdravotní stav se zlepší, ale je důležité, abyste se dostatečně věnovali sobě. Odpočívejte, hrajte si, dělejte, co Vás baví a plňte si své sny. Třeba zrovna ty, které jste měli v dětství. Možná se Vám nezdá, že by to mohlo souviset se zdravotním stavem, ale psychika ovlivňuje naše tělo více, než si myslíme.

Buďte opatrní a dejte si pozor na své kolegy, zdroj: fizkes / Shutterstock

Práce  

V pracovní oblasti Vás čeká poněkud náročné období. Přijdou k Vám nějaké špatné zprávy, které Vás postaví před velkou zkoušku a životní rozhodnutí. Prsty by v tom mohl mít také některý z Vašich kolegů, který se může snažit zneužít svoji moc. Budete mít velký strach z porážky, ale věřte, že to není potřeba. Tyto obtíže se velmi brzo vyřeší a Vy je skvěle zvládnete.

Možná z této situace vyjdete jako vítěz a dočkáte se povýšení, díky kterému se ocitnete ve vedoucí pozici Vy. Nejednejte ukvapeně a ve strachu, dejte věcem volný průběh a uklidněte se. Můžete se také na chvíli stáhnout do ustraní a celou situaci s klidnou hlavou promyslet. Buďte ale opatrní a dejte si pozor na své kolegy. Někdy se mohou tvářit přátelsky, ale jejich úmysl může být mnohem horší. 

Zdroj článku:
  • Autorský text